Και αυτό είναι καλή ιδέα. Να κάνουμε ένα νήμα να εκφράσουμε τις ιδέες μας πάνω στο θέμα.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ευχαριστώ @geoanto555 -
-
Πάντως παιδιά επειδή εμένα το κινητό παίζει pokemon go και αν το κινητό είναι root δεν δουλεύει έβαλε την νέα rom και έκανα μέσα από το app magisκ unistall έκανε ενα reboot και μετα έπαιζε... Ρώτησα τα παιδιά στο νήμα για την νέα rom αν θα έχει η συσκευή κάποιο πρόβλημα χωρίς magisk και μ είπαν όχι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Aris1 έγραψε:
Καλησπέρα, μάλλον καλημέρα σε όλους.
Πέρασα σήμερα για πρώτη φορά Ελληνική rom και όλα καλά,
έως την πρώτη επανεκκίνηση που μου βγαίνει πάντα αυτό……
Και για περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ έχω μέρος της περίληψης …
Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω ??
Καλησπέρα, μετά από factoryreset το πρόβλημα παραμένει το ίδιο !!!
Καμιά ιδέα ?? -
Μήπως να το αφαιρέσεις εντελώς?
Is it okay to delete KLO Bugreport and mab? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official ForumΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H leotzian έγραψε:
Γειά σε ολους και πάλι, μιά ερώτηση, εχω την XTRV 7.4.14 με SuperSU, εχω Xposed και κάποια modules.
Τώρα διαβάζω από εδώ οτι η τελευταία 7.4.20, δεν εχει SuperSU αλλά magisk, αυτό θεωρητικά κρύβει το root,
εχει καμμιά σχέσει με το xposed? γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο τροποποιημένο xposed για magisk, θέλει το phh's super user κτλ, σκέφτωμαι να περάσω την rom, αλλά το SuperSU του chainfire δουλεύει μιά χαρά το εχει δουλέψει κανείς γιά δώστε λίγο παραπάνω πληροφορίες, εγω από xtrv dev σε νεώτερη xtrv dev κάνω μόνο clear cache + dalvik cache καί η rom κάθεται μιά χαρά χωρίς να χάσω τίποτε και μετά ξαναπερνω το xposed με το magisk τί παίζει?
Η μόνη εφαρμογή που δεν μου δουλεύει η τελευταία εκδοση γιατί ανιχνεύει το root είναι της Τράπεζας Πειραιώς θά δουλεύει με το magisk ( μήπως κάποιος το εχει δοκιμάσει ?)
Εχω βάλει μιά παλιότερη και δουλεύει κανονικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν έχει κανένα πρόβλημα το Xposed με το magisk αφού κανείς αναβάθμιση στη νέα rom φλασάρεις και το sdk23 for MIUI και είναι όλα ίδια όπως πρώτα
Το apk της Πειραιώς δεν παίζει ακόμα ή τουλάχιστον δεν βρήκα τον τρόπο να το κάνω. -
-
-
Γιατί θέλεις την καινούργια; Τι διαφορές έχουν;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα