Όπως σωστά επισήμανε ο Γιώργος δεν υπάρχει RN4 MTK που να μην είναι nikel.Ο/H Andy2144 έγραψε:
Σορρυ παιδια θα φυγω αποδω!νομιζα με το σκριν σοτ που ανεβασα θαταν σαφες πιο κινητο εχω!οσο γιατο αν το λενε νικελ δεν πολυκαιγομαι!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Andy2144 έγραψε:
Σορρυ παιδια θα φυγω αποδω!νομιζα με το σκριν σοτ που ανεβασα θαταν σαφες πιο κινητο εχω!οσο γιατο αν το λενε νικελ δεν πολυκαιγομαι!
-
Σαν κλασσικός ανυπόμονος, δε περίμενα μέχρι αύριο και πέρασα τη πιο πρόσφατη επίσημη developer. Ελπίζω να μην έκανα λάθος, τη 7.4.20 πέρασα. Είχε όντως το MI binding στις επιλογές για διαχειριστές αλλά όταν πήγα να κάνω το unlock μου έγραφε Too soon after binding, less than 72 hours , ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δε ξέρω τι σας λέει εσάς που ξέρετε τα τερτίπια αλλά αν όντως πρέπει να περιμένω τρεις μέρες τότε καλό τριήμερο της Πρωτομαγιάς το πείραγμα. Πάντως γελάω που η stable δεν έχει ελληνικά ενώ η developer έχει. Τέσπα, θα φανεί στη πορεέια. Αξίζει να μείνω στη developer μέχρι να καταφέρω να περάσω την Ελληνική; ή να γυρίσω στη Stable;
-
Μείνε στην developer, ούτως ή άλλως θα περάσουν αυτές οι 72 ώρες που θα πάει
-
-
Κάνε ένα factory reset μέσα από το twrp. Πάρε backup ότι θες πρώτα.
@MarkosVL δοκίμασε και με παλιότερη έκδοση του Mi unlock tool. -
@BanditGR Οι ώρες είναι για να περνάνε, ξέρω χαχαχα. Αν και η developer δεν είναι άσχημη, τη νιώθω και πιο γρήγορη από τη stable.
@George Kaggelaris Είχες δίκιο, δοκίμασα και με παλαιότερη έκδοση και το ξεκλείδωσε, ευχαριστώ. Να κοιτάξω μέσω fastboot αν όντως το ξεκλείδωσε να είμαι σίγουρος; Κοίταξα μέσα από τη λίστα πληροφοριών που σου βγάζει αν πατήσεις μερικές φορές στο kernel version στις πληροφορίες τηλεφώνου και το bootloadeer state εκεί μου το έδινε unlock.
Καλημέρα κιόλας, καλό ΣΚ. -
-
-
-
Λοιπόν, πήγα να περάσω TWRP του mic από εδώ με τον οδηγό που έδινε (τη τρίτη μέθοδο μέσω fastboot). Το πέρασε αλλά πρόσεξα ότι δεν αναγνώριζε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, μόνο την sd card. Έκανα επανεκίνηση να δω αν θα μπει στο σύστημα και κολλάει στο λογότυπο του MI. Για πείτε ιδέες. Αν περάσω μέσω του MTP το ζιπάκι της ρομ στην sd card και κάνω εγκατάσταση, θα το περάσει κανονικά;
-
Ίσως θέλει Format Data
Αν έχεις SD πέρνα την Ελληνική εκεί.
Πέρασε καλύτερα το TWRP 3.1.0 του @geoanto555
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-