@zisistil και εμένα μου αρέσει αυτή ή γλυκειά αναμονή όπως λες! Χα χα χα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαγαπητε φιλε σημερα βγηκε η 8.1.7.0 αλλα δεεν μου τη δινει μεσω ota!Συνεχιζεθ να μου βγαζει αυτο!ξερεις τον τροπο που μπορω να την παρω?Ο/H makis1024 έγραψε:
MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Εδώ θα μπαίνεις να βλέπεις , η τελευταία επίσημη Ρομ που δεν έχει αποσυρθεί είναι η 8.0.4.0 , όταν βγει μεταγενέστερη της 8.1.7.0 δοκίμασε να αναβαθμίσεις μέσα από τον updater του συστήματος.
Ο/H makis1024 έγραψε:
MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Εδώ θα μπαίνεις να βλέπεις , η τελευταία επίσημη Ρομ που δεν έχει αποσυρθεί είναι η 8.0.4.0 , όταν βγει μεταγενέστερη της 8.1.7.0 δοκίμασε να αναβαθμίσεις μέσα από τον updater του συστήματος.
δηλαδη δεν την κανω αποσυμπιεση πρωτα ετσι?γιατι δοκιμασα και δεν την κανει!Ο/H makis1024 έγραψε:
Την περνάς χύμα στο internal storage και από τον updater , τρείς τελείες πάνω δεξιά , choose update package την βρήσκεις στο internal storage και την επιλέγεις.
επισης με τον ιδιο τροπο μπορω να ναπερασω την dev που εχει?και αν ναι θαναι καλυτερα?Ο/H Andy2144 έγραψε:
δηλαδη δεν την κανω αποσυμπιεση πρωτα ετσι?γιατι δοκιμασα και δεν την κανει!Ο/H makis1024 έγραψε:
Την περνάς χύμα στο internal storage και από τον updater , τρείς τελείες πάνω δεξιά , choose update package την βρήσκεις στο internal storage και την επιλέγεις.
Χαχα!δεν εχω το νικελ εκτος και αν κανω τρελο λαθος !απο γερμανο ειναι με mtk to rmn4Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν την αποσυμπιέζεις, στο συγκεκριμένο κινητό το Nikel, θα στο πρότεινα να πας σε dev .
Προς θεού μην θεωρηθεί ότι γενικά είναι καλύτερη η dev απλά στο συγκεκριμένο κινητό μας τα χάλασε η Xiaomi στις stable.
Σορρυ παιδια θα φυγω αποδω!νομιζα με το σκριν σοτ που ανεβασα θαταν σαφες πιο κινητο εχω!οσο γιατο αν το λενε νικελ δεν πολυκαιγομαι!Ο/H makis1024 έγραψε: