Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
Λοιπόν ενώ δεν κατάφερα να κάνω wipe γιατί έβγαζε fault, και αρχικά ενώ είχα περάσει την rom στην εσωτερική μνήμη για να κάνω install και δεν την έβρισκα αφού όλα τα έβλεπε κενά και δεν άνοιγε καθόλου, πέρασα την rom σε external sd και κατάφερα να κάνω Install χωρις να κάνω wipe ούτε πριν ούτε μετά του Install. Στην διαδικασία του install πεταξε κάτι fault παρό ολα αυτά άνοιξε και έχω την ελληνική 8.1.10.0 από το φόρουμ. Έχει κρατήσει τα πάντα εφαρμογές επαφες κλπ αλλά δεν ξέρω άν εκκρεμεί να κά…
-
Σε fastbood mode το διαβαζει κανονικά και με άφησε να περασω το recovery. Αλλα τώρα έχω άλλο θέμα στο βήμα με τα wipe μου είπε ότι δεν έγινε έβγαλε fult και τώρα που προσπαθώ να το ξεκινήσω ξανά έχει κολήσει στο σήμα mi Σε recovery mode μπήκα αφού το έκλεισα από fastboot και μετά πατώντας το power και το volume up. Μία μόνο παρατήρηση εμένα στο βήμα που τσεκάρουμε ποια θα κάνουμε wipe (data , cache, dalvin ) τα είχε σε άλλη σειρά. Επίσης πως μπορεί να φύγει από αύτο το ΜΙ που δεν ξεκινάει καν τώ…
-
Καλησπέρα προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom αλλά στο πρώτο βήμα που βλέπουμε αν στην εντολή adb βλέπει τη συσκευή εμένα μου βγάζει την παρακάτω εντολή '' List of devices attached'' και είναι κενό κάνω και την εντολή adb kill-server adb start-server τρέχει κάτι αλλά πάλι μου καταλήγει στην ίδια εντολή. Εχω ξεκλείδωτο bootloader τι φταεί; Ανεβάζω και μια δυο φωτοIMG_20170304_153127.jpg
-
Καλησπέρα έχω ένα Redmi note 4 και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα στις 24 Ιανουαρίου και μου στείλανε μήνυμα επιβεβαίωσης για ξεκλείδωμα στις 27 Ιανουαρίου. Εγώ λόγο φόρτου δουλειάς δεν έκανα καμιά προσπάθεια να το ξεκλειδώσω. Το προηγούμενο Σάββατο πήγα από την China rom σε Global για να δω τις διαφορές και χθές που προσπάθησα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο για να περάσω τελικά την Ελλληνική rom μου έγραφε ότι δεν έχω άδεια. (Δεν με οδηγούσε στο να κατεβάσω την εφαρμογή). Μετά ψάχνοντας στο Google με π…
-
Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω καμιά 20αρια μέρες να πάει Κίνα άλλες τόσες να γυρίσει και καμιά βδομάδα να επισκευασθεί. Επίσης είναι και η κινέζικη αργία τώρα και όσον αφορά για λεφτά για επισκευή τι να σου πω. Αν κατάλαβα καλά (ως νέος του φορουμ που είμαι) πρέπει να είσαι γνώστης. Για αυτό μια ερώτηση να προσπαθήσω να περάσω την ελληνική rom ή θα μου κολλήσει και το έχασα εντελώς; Επίσης ξέρεις αν ή global rom που βρήκα έχει ελληνικά ή έστω μη κινεζιές; Ευχαριστώ
-
Γεια παρέλαβα την προηγούμενη Πέμπτη ένα Xiaomi Redmi Note (πρώτη φορά Xiaomi - ως τώρα κάτοχος Lenovo). Το παρέλαβα από Minideal με MIUI 8.1 Stble 8.1.10.0. Διαβάζω από τότε τι πρέπει να κάνω ως καινούργιος χρήστης για να περάσω την ελληνική rom και σήμερα που πάω να ξεκινήσω να ελέγξω αν έχω κλειδωμένο bootloader δεν μπαίνω με τίποτα γιατί συνειδητοποιώ ότι το κουμπί volume down δεν ανταποκρίνεται ( δεν μειώνεται ούτε ή ενταση του τηλεφώνου σε κανονική λειτουργία) Καμιά ιδέα να το ανοίξω κάνεν…
-
Γεια παρέλαβα την προηγούμενη Πέμπτη ένα Xiaomi Redmi Note (πρώτη φορά Xiaomi - ως τώρα κάτοχος Lenovo). Το παρέλαβα από Minideal με MIUI 8.1 Stble 8.1.10.0. Διαβάζω από τότε τι πρέπει να κάνω ως καινούργιος χρήστης για να περάσω την ελληνική rom και σήμερα που πάω να ξεκινήσω να ελέγξω αν έχω κλειδωμένο bootloader δεν μπαίνω με τίποτα γιατί συνειδητοποιώ ότι το κουμπί volume down δεν ανταποκρίνεται ( δεν μειώνεται ούτε ή ενταση του τηλεφώνου σε κανονική λειτουργία) Καμιά ιδέα να το ανοίξω κάνεν…