Και παλι τπτ μια απο τα ιδια... Η συσκευη οταν την ανοιγω μενει μονο στην εικονα mi mi.com και δεν μπαινει καν στην αρχικη οθονη! Δεν μπορω να βρω τι φταιει ενω τα εχω κανει ολα απο την αρχη ποσες φορες
Και παλι τπτ μια απο τα ιδια... Η συσκευη οταν την ανοιγω μενει μονο στην εικονα mi mi.com και δεν μπαινει καν στην αρχικη οθονη! Δεν μπορω να βρω τι φταιει ενω τα εχω κανει ολα απο την αρχη ποσες φορες
Φλάσαρε την ρομ και ανέβασε μια φωτο με το πρόβλημα που βγάζει..
Φαντάζομαι έχεις κατέβασει-δοκιμάσει 2 ρομ και όχι μια...
Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις twrp.
Πλεον δεν ξερω που μπερδευτηκα και εχω κανει βλακεια αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο Η/Υ, και δεν μου αναγνωριζει το κινητο την TF ή το OTG με την χωριτητκοτητα που εχουν αλλα μου βγαζει καθε φορα που τα βαζω 0MB. Απο που να ξεκινησω παλι ωστε να τα παρω απο την αρχη? Δεν μπορω ετσι να προχωρησω σε εγκατασταση...
Πλεον δεν ξερω που μπερδευτηκα και εχω κανει βλακεια αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο Η/Υ, και δεν μου αναγνωριζει το κινητο την TF ή το OTG με την χωριτητκοτητα που εχουν αλλα μου βγαζει καθε φορα που τα βαζω 0MB. Απο που να ξεκινησω παλι ωστε να τα παρω απο την αρχη? Δεν μπορω ετσι να προχωρησω σε εγκατασταση...
Λοιπόν πάμε από την αρχή με ψυχραιμία. Ποια ROM έχεις κατεβάσει και ποιο TWRP χρησιμοποιείς ?
το φλασαρισμα προχωρησε κανονικα με επιτυχια και μπηκα κανονικα στο κινητο. Το θεμα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει τον αποθηκευτικο χωρο για να περασω το zip file. οταν παω στο twrp κανω format, μετα wipe και οταν μπαινω στο install παλι δεν βλεπει τα otg ΄η Tf
@Georgia Nasou Μπες twrp - - - > Mount - - - > Disable MTP πάτησε πάνω του και το pc θα το δει σαν αποθηκευτικό χώρο και ρίξε μετά την rom, καλή επιτυχία.
Καλησπέρα προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom αλλά στο πρώτο βήμα που βλέπουμε αν στην εντολή adb βλέπει τη συσκευή εμένα μου βγάζει την παρακάτω εντολή '' List of devices attached'' και είναι κενό κάνω και την εντολή adb kill-server adb start-server τρέχει κάτι αλλά πάλι μου καταλήγει στην ίδια εντολή. Εχω ξεκλείδωτο bootloader τι φταεί; Ανεβάζω και μια δυο φωτο