Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 163.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από alekos-ep91: “Αλλα καμερα γιατι? Εχει αλλο driver το kate?? ” Λογικά κάτι τέτοιο θα παίζει χωρίς να το έχω ψάξει.....” Καλα καθομαι με την xtrv που ειναι σιγουρη καο παιζουν ολα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από alekos-ep91: “Χαχα ειπα να ρωτησω μηπως και... ” Θα μπορούσες να το κάνεις και να μας πεις εντυπώσεις... Εκτός απο sim και κάμερα αν δεν δουλεύει και κάτι ακόμη.... :pillepalle:” Χαχαχα Σιμ οκ Αλλα καμερα γιατι? Εχει αλλο driver το kate?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Χαχα ειπα να ρωτησω μηπως και... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημερα! Η τελευταια kenzo thunder θα παιζει καλα στο kate? Ξερει κανεις?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από klonos78: “Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι αν το εχετε δει κι εσεις. Μπαινω στο gallery kai διαλεγω φωτογραφια ειτε τρaβηγμενη απο την μηχανη του κινητου ειτε σταλμενη σε εμενα μεσω bluetooth. είπεγω να την κανω αποστολη με gmail κι ενω στην αρχη επιδη διαλεγω πολλες μου αρνειται την αποστολη λογω υπερβασης οριου, οταν διαλεγω μια μια και ζητω αποστολη με gmail ανοιγει το gmail και βγαινει μυνημα cant attach empty file. Εχει συμβει και σε αλλους;” Καλημερα! Μολις εκανα δοκιμη στο δικ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tony Therion: “Νομίζω είμαι οκ, στα θα το κάνω αυτο με το recovery οταν αλλαξω ρομ. Δεν μπορω να ανεβασω φωτο,παντως λεει ειναι device unlocked true” Ξεκλειδωτος εισαι... Και μενα μου βγαλε κατι κοκκινες γραμμες αλλα ολα οκ με την ρομ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από iakoboss7: “μιας και δεν κρατησες full back up καλη τυχη να ξαναγυρισεις σε miui αν χρειαστει... ” μα miui ειμαι και τωρα αν χρειαστει ποτε να το κανω παλι ολο στοκ θα φλασαρω μεσω edl λογικα θα γινει οπως πρωτα...
-
μολις τωρα τελιωσα και γω το φλασαρισμα της νεας XTRV_6.11.10 για το κατε. ολα καλα δειχνουν οτι δουλευουν! *και γω ξεκινησα με alka twrp recovery οπως λεει ο οδηγος απο panastros. *εγω κρατησα μονο EFS backup γιατι βαρεθηκα να περιμενω τα υπολοιπα χαχα. *φλασαρα μετα του κενζο το ρεκοβερυ (twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo) και φλασαρα τη ρομ. *μετα ειδα οτι η ρομ σου ξαναφλασαρει το alka, δεν ξερω αν εχει σημασια σε ποιο ρεκοβερυ θα πρεπει να φλασαριστει η ρομ... ολα καλα λοιπον,στηνω το κινητο τωρα, ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από c.zormpas: “Ερώτηση... την ελληνική xtrv beta1 6.11.10 για το kate μπορώ να την περάσω μέσα απο τον updater κατευθείαν τώρα που ξεκλείδωσα το bootloader?” Οχι..μονο απο twrp recovery Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@panastros Τι ρομ εχεις βαλει τωρα? Την thunder που ειχες βαλει,ηταν απο το kenzo ετσι? Ειχες καποιο θεμα με το 4G μηπως?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από harris70: “Εγώ που έχω το ίδιο κατέβασα από το site developer ελληνικά χωρίς να ξεκλειδωσω κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ξεκλειδωμα το κανουμε για να εχουμε recovery ωστε να μπορεσουμε να φλασαρουμε την rom της εδω ελληνικης κοινοτητας! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από jefm: “Άρα υπαρχει ελπίδα , απλά επειδή το εχω στίσει με ρουτ exposed κλπ, και αν βάλω developer θα πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχή δεν θα το κάνω άμεσα, ” αααα το ειχες φτιαξει με τον αλλο τροπο? κατσε οπως εισαι τοτε...χαχα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Είχες δοκιμάσει και πιο παλιά ή πρώτη και τυχερή;” Ειχα δοκιμασει αλλα δεν... Σημερα διαβασα το ποστ του τονυ και εκανα τα ιδια και ξεκλειδωσε!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Οχι, τωρα stable, αλλά είχα δοκιμάσει πιο παλιά με όλες τις εκδόσεις και δεν ξεκλείδωνε” Βαλε developer και κανε οτι λεω και γω πιο πανω...σε μενα επαιξε αμεσως παντως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Developer edition φορας jefm??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τονυ αρχιζεις και διαβαζεις απο κει που λεει για το twrp Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Tony Therion: “Τελικα θα μου πειτε πως περναω recovery σε ξεκλειδωτο Bootloader?Μονο για Kenzo Υπαρχει.κανει ομως? ” δες τον οδηγο--> Εγκατάσταση TWRP με Κλειδωμένο Bootloader KAI εγκατάσταση Custom Miui ή CM13 με Κλειδωμένο Bootloader. εγω γοογλαρα alka twrp και φλασαρα ενα που βρηκα, τα υπολοιπα το μεσημερι
-
Στις επιλογες προγραμματιστη ειναι οτι λεμε! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οπως δειχνει το screenshot: Εχω την developer εγω Ανοιγεις το Oem unlocking Πατας απο κατω και μετα την επομενη εντολη που θα βγει που λεει κατι για add my device. Εγω χρειαστηκε να κανω ενα ρεσταρτ για να μου παιξει. Μετα εβαλα το unlock tool και προχωρησε και πιο πανω απο το 50% Εβαλα alka twrp αλλα μεχρι εκει...θα ασχοληθω το μεσημερι παλι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημερα! Ξεκλειδωσα και γω οπως λεει ο τονυ απο πανω... Τουλαχιστον λεει unlocked...σε λιγο θα τεσταρω τα υπολοιπα. 5e96edde854ccc501419db4e876aa775.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk