Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.

• Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα και απο μενα ολα καλα για την ωρα σε redmi note 3g για την μπαταρια θα σας πω απο δευτερα ” Εμένα μόλις "παίξω" με οποιαδήποτε εφαρμογή για λίγο, το καταλαβαίνω για τη κατανάλωση σύντομα σε 6.8.11, (π.χ. opera με wi-fi, φωτογραφική μηχανή) Επίσης δε δούλευε το hotspot. Έδειχνε οκ, αλλά οι συσκευές ενώ συνδεόντουσαν, δεν είχαν Internet. Εσένα στα έκανε αυτά; Αν ναι, και αν έχεις τη δυνατότητα, και δεν βαριέσαι, μπορείς να τα τσεκάρεις και να ποστάρεις νωρίτερ…

• Παράθεση από dnomikos: “Στην ίδια έκδοση ROM που η μπαταρία μπορεί να πάει έως και 4 ημέρες, αν φορτίσεις πλήρως και ανοίξεις μόνιμα το Bluetooth θα σου αδειάσει την μπαταρία μέσα σε 24 ώρες smile.png ” Εμενα κράταγε τουλάχιστον 2 μέρες μέτριας με έως πολύ χρήσης κ το bt always on & connected. Ακόμα και με πολύ χρήση gps δε θυμάμαι να είχε πέσει πολλές φορές κάτω από 30% στο τέλος της μέρας. Γενικά κ όλα ανοιχτά να τα είχα, wifi κλπ, εκτός από το gps, δε φαινόταν να επηρρεάζει την αυτονομία του,…

• Παράθεση από Rizzrak: “Εγώ έχω θέμα λίγο με την μπαταρία... Είναι φυσιολογικό αυτό στην φώτο? ” Και μένα το ίδιο που γρινιάζω για τη μπαταρία. Στους οδηγούς, αναφέρεται τι ακριβώς κάνει το κάθε ένα από τα wipe;

• Παράθεση από dnomikos: “Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth. ” To bluetooth τι; Σήμερα που το έχω κλειστό νομίζω ότι πάει καλλίτερα. Αλλά γενικά το χρειάζομαι και το δουλεύω πολύ. Σχεδόν ποτέ δε μιλάω με το κιν. στο αυτί, κοντά στο κεφάλι. Για redmi note 3G.

• @ktsiaras & @kostakislarisa ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν έχει το δικό μου. Μπαη δε γουέη, κανείς με redmi note 3G, να μας πει αν είδε διαφορά στη μπαταρία κυρίως. Να μη κάνω πάλι εγώ το πειραματόζωο. Εγώ αποσυνδέθηκα από το ΜΙ λογαριασμό και νομίζω ότι είδα μια μικρή βελτίωση στο stand by. Δεν είχα όμως τίποτα να συγχρονίζει, αν βοηθάει αυτό. Μιλάω για τη προηγούμενη έκδοση 11.

• Παράθεση από geoanto555: “@sakis222 την κάνεις install με καθαρή εγκατάσταση απο twrp (+data δλδ) @jimmynet Του Gkalen είναι μία πειραγμένη(προς το καλύτερο) developer rom.. Μπες να διαβάσεις τι αλλαγές έχει κάνει.. ” Υπάρχει για όλες τις συσκευές (REDMI NOTE 3G) ? Αν ναι που τη βρίσκουμε;

• Κάτι ακόμα. Παίζει ρόλο ο ελεύθερος χώρος στην εσωτερική μνήμη; Προσπαθώ να έχω 1GB (-600 περ. που ειναι η ρομ ~400 ελεύθερα την ώρα της αναβάθμισης) αλλά μία φορά είχα 100-200MB ...

• Κατ αρχήν ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση @MIUI_ART Αυτό ίσως θα είχε νόημα, αν σε "εργοστασιακά καθαρό" όλα αυτά παίζουν. Αλλιώς τσάμπα κόπος δε νομίζεις βρε πατριώτη (κατά το 50%); Κι επειδή είδα άλλο ένα φίλο που ανέφερε το ίδιο, πόσο κοινό setup να έχουμε για να βγάζει ίδο bug... Η ερώτηση λοιπόν είχε σκοπό, υποθέτοντας ότι κάποιοι έχετε κάποια επαφή ή feedback με κάποιο xiaomi support, αν είναι "known issue" ή όχι, οπότε πράτουμε αναλόγως (είτε περιμένουμε, είτε βρίσκoυμε ποια stable μας …

• Παράθεση από jimmydimo: “Καταντάω γραφικός ολίγον, αλλά αυτό με την αυτονομία μου ''κοστίζει'' πολύ βρε παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι και σε αυτή. Ένας απ' τους βασικότερους λόγους που τ' αγάπησα και εκθειάζω όπου βρίσκομαι τα Xiaomi ήταν αυτός. Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει, υπάρχει κάποια πρόβλεψη σε ποια (και αν) θα γίνει κάτι σε Redmi_Note_3G? Επίσης επανήλθε ένα θέμα που είχα σε παλιότερη (7άρα). Στο hotspot, ενώ συνδέονται οι συσκευές επάνω του, πρακτικά δεν έχουν Intern…

• Καταντάω γραφικός ολίγον, αλλά αυτό με την αυτονομία μου ''κοστίζει'' πολύ βρε παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι και σε αυτή. Ένας απ' τους βασικότερους λόγους που τ' αγάπησα και εκθειάζω όπου βρίσκομαι τα Xiaomi ήταν αυτός. Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει, υπάρχει κάποια πρόβλεψη σε ποια (και αν) θα γίνει κάτι σε Redmi_Note_3G? Επίσης επανήλθε ένα θέμα που είχα σε παλιότερη (7άρα). Στο hotspot, ενώ συνδέονται οι συσκευές επάνω του, πρακτικά δεν έχουν Internet!!! Από τα 2 χειρότερα …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmydimo: “Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα; ” Από το Zip της ROM, Βγάλε από τον φάκελο dolby το dolby.zip και βάλτο στην συσκευή σου ώστε να το κάνεις Flash Από το TWRP Recovery. ” Από εδώ δηλαδή; Όπως κ τη ρομ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17499/

• RE:

jimmydimo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmydimo: “Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα; ” Από το Zip της ROM, Βγάλε από τον φάκελο dolby το dolby.zip και βάλτο στην συσκευή σου ώστε να το κάνεις Flash Από το TWRP Recovery. :D” Ωωω!!!! Θενξ Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα; Redmi note 3G

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmydimo: “Ελπίζω να μην είμαι πολύ οφ τοπικ, αλλά πως βλέπουμε από την εφαρμογή ή το ταπατοκ τις συσκευές του χρήστη; Σχολιάζει κάποιος, να ξέρουμε για πιο λέει βρε παιδί μου. ” Δεν γίνεται κάτι τέτοιο...Μόνο αν πας στο προφίλ του χρήστη και δεις το TAB με τίτλο "Σχετικά με εμένα" ” Θενξ. Κάτι είναι κι αυτό. Μια ωραία βελτίωση δε θα ήταν να υπάρχει κάπου να κάνεις κλικ κ να βγάζει τη λίστα; Τουλάχιστον στην εφαρμογή;

• Παράθεση από YannisE: “Μία γενική παρατήρηση, όχι απαραίτητα γι αυτή την έκδοση της ROM: Στην εφαρμογή "τηλέφωνο" νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην επεμβαίνει η "προστασία οθόνης" τη στιγμή που υπάρχει ο "αισθητήρας προσέγγισης" που κλείνει την οθόνη. Να γίνω σαφής: Όταν κάνεις μία κλήση και φέρεις το τηλέφωνο στο αυτί, κλείνει η οθόνη. Αν το απομακρύνεις, ανοίγει η οθόνη και μπορείς να κάνεις επιλογές (π.χ. να ανοίξεις την ανοιχτή ακρόαση κ.λ.π.). Εάν όμως περάσει ο (προ) ρυθμισμένος χρόνος για …

• Ελπίζω να μην είμαι πολύ οφ τοπικ, αλλά πως βλέπουμε από την εφαρμογή ή το ταπατοκ τις συσκευές του χρήστη; Σχολιάζει κάποιος, να ξέρουμε για πιο λέει βρε παιδί μου. Μπαη δε γουεη. Κανένας με Redmi Note 3G να μας πει τι λέει με τη μπαταρία;

• RE:

jimmydimo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoman87: “τι έννοεις;; Δεν έχει καλή αυτονομία;; Έχω το Mi Note Pro και ή αυτονομία είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ήθελα να δω βελτίωση από την 6.6.30 που είμαι τώρα..” Εννοώ από πρωταθλητής, ουραγός σε Note 3G Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Παίζεις με το πόνο μας ρε κύριος; Ξύνεις τις πηγές μας;

• Τι λένε τα προγνωστικά για τη σημερινή; Θα έχουμε καμιά βελτίωση στο θέμα μπαταρίας ή θα τρέμουμε ακόμα να ανοίξουμε το gps??? Πάντως πέρα απ τη μπαταρία (που βέβαια είναι από τα πιο σημαντικά) η διαχείρηση της μνήμης είναι κορυφαία, και η απόδοση. Έτσι για να τα λέμε όλα δηλαδή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk

• Οι άλλοι με Redmi Note 3G πως πάτε από μπαταρία; Εμένα από το κακό στο χειρότερο. Τέταρτη μέρα σήμερα, κ μόλις το άνοιξα, στο τέταρτο 90% κ στο μισάωρο 85%, με φωτεινότητα οθόνης σχεδόν τέρμα χαμηλωμένη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk