Πολύ σωστός. Συμφωνώ κ επαυξάνωΟ/H YannisE έγραψε:
Μία γενική παρατήρηση, όχι απαραίτητα γι αυτή την έκδοση της ROM:
Στην εφαρμογή "τηλέφωνο" νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην επεμβαίνει η "προστασία οθόνης" τη στιγμή που υπάρχει ο "αισθητήρας προσέγγισης" που κλείνει την οθόνη.
Να γίνω σαφής: Όταν κάνεις μία κλήση και φέρεις το τηλέφωνο στο αυτί, κλείνει η οθόνη. Αν το απομακρύνεις, ανοίγει η οθόνη και μπορείς να κάνεις επιλογές (π.χ. να ανοίξεις την ανοιχτή ακρόαση κ.λ.π.).
Εάν όμως περάσει ο (προ) ρυθμισμένος χρόνος για την προστασία οθόνης, τότε σβήνει η οθόνη και παραμείνει σβηστή και μετά την απομάκρυνση από το αυτί! Έτσι δυσκολεύει τις επιλογές που έχει...
Στα Samsung που γνωρίζω, έτσι δουλεύουν, όπως το προτείνω!
[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα και από εμένα
Όλα καλά σε redmi note 3g
Εκτός βέβαια την μπαταρία που κατεβαίνει αρκετά γρήγορα με σύγκριση την προηγούμενη ρομ -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Ελπίζω να μην είμαι πολύ οφ τοπικ, αλλά πως βλέπουμε από την εφαρμογή ή το ταπατοκ τις συσκευές του χρήστη; Σχολιάζει κάποιος, να ξέρουμε για πιο λέει βρε παιδί μου.
-
-
-
Λοιπόν συγχαρητήρια στα παιδιά! Η ρομ η καινούρια στο mi3 είναι πολύ καλή γρήγορη. Μου αρέσει ποιο πολύ σε σχέση με την προηγούμενη. Απλά κάτι που παρατήρησα όχι πως το πολυψαχνω κιόλας.. Όταν είναι πατημένο το κουμπί της ενέργειας για ενισχυμένη απόδοση.. Στην ουσία δεν μπαίνει καν. Μένει στην ισορροπημένη απόδοση. Και πρέπει να πάω από μέσα από την μπαταρία να το βάλω εγώ στην ενισχυμένη απόδοση. Πέρα από αυτό όλα τέλεια!
να σται καλα για την δουλειά και το χρόνο σας και το μεράκι σας!
-
-
Ο/H thanavdikos έγραψε:
καλησπέρα και καλό 15 γουστο σε όλους!!! εγώ που έχω την miui 7.3 by xiaomi.gr GTV 6.4.21 | Developer ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την εγκατάστση της 6,8,11/12?
-
Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα;
Redmi note 3G -
-
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Τη πέρασα και γω. Κανονικά (όπως πάντα) η εγκατάσταση. Δεν έχει πάλι dolby atmos.Το είχε η προηγούμενη κ όχι η προ. Μπορώ να το περάσω ανεξάρτητα;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Ωωω!!!! Θενξ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα