Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 226.
-
Παράθεση από gkalen: “@evankouros Το supersu διαγράφεται μετά από εγκατάσταση ρομ ( αν δεν είναι Developer rom ) .. Ασ'το και θα σου πουν τα παιδιά τι αλλαγές θα δουν και θα καταλαβουν .. ” Sorry, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς. - Τι ν' αφήσω & πού; - Τι θα μου πουν & ποια παιδιά; - Ποιες αλλαγές θα δουν & τι θα καταλάβουν; Να πω εγώ τι κατάλαβα & να ρωτήσω αυτά που δεν κατάλαβα: 1. Η συγκεκριμένη ROM που θέλω να περάσω λέγεται Stable, άρα δεν είναι Developer. Συνεπώς εμπίπτει στην κατηγορία που π…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Επίσης σε ότι αφορά τις STABLE ROMs, αυτές από εδώ και πέρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ROOT.” Ξεθάβω το θέμα (το έχω στα bookmarks μου) & ρωτάω αν ισχύει αυτό που παρέθεσα, γιατί θέλω να βάλω την τελευταία Ελληνική (Stable Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2), στο θέμα-οδηγό της οποίας διάβασα ότι υπάρχει "ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ME ROOT". Στο θέμα-οδηγό της άλλης Ελληνικής Stable, διάβασα κάτι αντίστοιχο: "2. Σε όλες τις συσκευές θα βρείτε στον εσωτερικό χώρο τ…
-
@gkalen: Το SuperSU νομίζω ότι το είχα βάλει (με τη GTV 5.12.31 που φοράνε ή & πριν απ' αυτήν), αλλά δεν θυμάμαι ούτε σε τι χρησιμεύει, ούτε καν αν το αφαίρεσα στη συνέχεια (αυτό όμως θα το διαπιστώσω εύκολα). Όπως έγραψα, τα XRN2 τα έχουν τα παιδιά μου, οπότε δεν έχω καθόλου επαφή με τη λειτουργία τους. Ασχολούμαι όποτε αρχίσουν να μου παραπονιούνται ότι κάτι δεν δουλεύει καλά, οπότε κι αρχίζω πάλι να ψάχνομαι να βρω άκρη στον κυκεώνα πληροφόρησης που υπάρχει στο xiaomi-miui.gr (όπως τώρα καλή …
-
Παράθεση από gkalen: “ ” Για να βεβαιωθώ επειδή... μπερδεύτηκα , στα XRN2 (Hermes) που έχω, παρότι έχουν 2GB RAM, ΔΕΝ χρειάζεται το CLEAN ZIP; Φαντάζομαι πως έτσι θα 'ναι, δηλ. δεν χρειάζεται το CLEAN ZIP, αφού δεν υπάρχει μέσα στο spoiler με τα αρχεία για κατέβασμα. Απλά θέλω να το εμπεδώσω, γιατί με μπέρδεψε το αρχικό "ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 2g RAM ΘΕΩΡΩ ΤΟ CLEAN zip ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ". Αφού λοιπόν τώρα τα XRN2 (Hermes) φοράνε την Rooted Ελληνική Dev 5.12.31 & ΔΕΝ χρειάζονται το CLEAN ZIP, θα εφαρμόσω …
-
Για κάποιο λόγο που δεν τον γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον hoster των εικόνων (photobucket), αυτές του οδηγού δεν εμφανίζονται.
-
Sorry... Postαρα & στα 2 θέματα των Ελληνικών Stable ROMs, επειδή μπορεί να παρακολουθούν άλλα μέλη το ένα κι άλλα το άλλο.
-
Παράθεση από pechr: “και οι δύο είναι εξίσου αξιόλογες..Τις GTV τις γνωρίζεις ήδη. Οι thunder έχουν 2-3 καλούδια επιπλέον που θα τις διαβάσεις στην πρώτη σελίδα του τόπικ που αναφέρονται στο changelog toy @gkalen Θα χρειαστείς FR όπως και να χει. ” Thanks για την άμεση απάντηση. Το θέμα είναι ότι διάβασα τα changelog , αλλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι διαφορές. Η ουσία μ' ενδιαφέρει: να βάλω κάποια stable που θα την ευχαριστηθούν τα παιδιά μου, χωρίς να έ…
-
Τα XRN2 (Hermes) κινητά των παιδιών μου έχουν μείνει με την Ελληνική 5.12.31 Dev που τους είχα περάσει πριν 10 μήνες. Επειδή δεν μπορώ να κυνηγάω πότε θα βρω ελεύθερα -δηλ. ποτέ- τα XRN2 τους, λέω να τους περάσω Ελληνική Stable. Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί; Την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0 του θέματος, ή την Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 από εδώ?
-
Τα XRN2 (Hermes) κινητά των παιδιών μου έχουν μείνει με την Ελληνική 5.12.31 Dev που τους είχα περάσει πριν 10 μήνες. Επειδή δεν μπορώ να κυνηγάω πότε θα βρω ελεύθερα -δηλ. ποτέ- τα XRN2 τους, λέω να τους περάσω Ελληνική Stable. Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί; Την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0 από εδώ, ή την Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 του θέματος;
-
Ευχαριστώ lallasgr. hail.gif Απλός & κατατοπιστικός οδηγός! Λογικά θ' ακολουθήσω τον αντίστοιχο που έκανες για Dev - Stable, αλλά τίποτα δεν αποκλείει κι αυτόν!
-
Χίλια ευχαριστώ, πιστεύω ότι επιτέλους έβγαλα άκρη! Είχα πολύ καιρό ν' ασχοληθώ με το άθλημα. Τα παιδιά μου ούτε που τα ενδιαφέρει πώς γίνεται το update των XRN2 (Hermes) κινητών τους, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει με την 5.12.31 Dev που τους είχα περάσει πριν 10 μήνες (ευτυχώς ήταν καλή & δεν είχαμε χοντρά ντράβαλα). Άρχισα λοιπόν να ψάχνομαι από την αρχή για το πώς γίνονται τα update, έχοντας παράλληλα τη σκέψη να περάσω την τελευταία Stable (ακριβώς επειδή δεν μπορώ να κυνηγάω πότε θα βρω ελε…
-
Παίδες, έχετε υπόψη ότι τα Σ/Κ είναι πιθανό να μην συμφέρουν οι αγορές με τη Revolut σε συνάλλαγμα, γιατί βάζουν επάνω 0,5% (στα βασικά νομίσματα) στην ισοτιμία που είχαν Παρασκευή μεσάνυχτα: Παράθεση από Revolut: “What exchange rate will I get? [...] At the weekend (Friday 00:00 - Sunday 23:59) we apply a small mark up on the spot rate as the Forex markets are closed. We take the rate from Friday 00:00 and apply a 0.5% mark up on major currencies and 1.0% on other currencies to protect the comp…
-
Παράθεση από maddoctor: “8297-xiaomi-new-smart-electric-bike-001-jpg ” Εδώ & κάποιο καιρό ψάχνω να βρω για να πάρω το Xiaomi YunBike C1. Προφανώς δεν εισάγεται -επίσημα- από κάποιον στην ΕΕ, αλλά αυτό δεν αποκλείει να το ψαξει & να το φέρει κάποιος από χώρα εκτός ΕΕ ή από Κίνα μεριά. Ψάχνοντας το λοιπόν, παρατήρησα ότι googleάροντας να το βρω μου έβγαζε διάφορα "xiaomi-mi.**" site (π.χ. ... xiaomi-mi.gr ). Όταν λοιπόν άνοιγα κάποιο απ' αυτά τα xiaomi-mi.** για να δω τιμή, πάντα με πετούσε για αγ…
-
Παράθεση από Malediction: “Μπορείς να πέρασεις την τελευταία Stable της Miui 7 εφόσον δεν κάνεις τόσο συχνά τα update και όταν βγει μία stable και στην miui 8 το περνάς τότε. Αν έχεις περασμένη την ελληνική έκδοση ήδη τότε κατεβάζεις την έκδοση που θες, περνάς το zip στο κινητό και στη συνέχεια κάνεις reboot στο TWRP (power + volume up) και μετα πας Wipe -> Advanced Wipe -> και τσεκάρεις Dalvik, Data, Cache. Μετά κάνεις install κανονικά το zip αρχείο που πέρασες στο κινητό. Απλά επειδή φαντάζομα…