Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 226.

• Μάλιστα... ασφαλές συμπέρασμα δεν βγαίνει μέχρι στιγμής. BTW, για την 6.1.7 θα υπάρξει MOD για 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS, ή δεν χρειάζεται;

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για την ώρα το άφησα το S650 στην ησυχία του, καθότι πρέπει να του αφιερώσω μπόλικο χρόνο για να βγάλω την άκρη, κι απ' ό,τι είδα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

• Πρώτα-πρώτα να πω ένα ακόμη ευχαριστώ για τη νέα έκδοση. Διάβασα αρκετούς να γράφουν για bug μη ένδειξης σήματος στην 1η SIM (ενώ έχει), άλλους να λένε ότι λύθηκε, άλλους όχι, άλλους ότι δεν υπάρχει το bug. Πραγματικά απορώ γιατί συμβαίνει αυτό σε -θεωρητικά-ίδιες συσκευές. Φαντάζομαι ότι ίσως είναι conflict της ROM με κάποιες εφαρμογές, αλλά σίγουρα δεν είμαι ειδικός. Χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ενημέρωση γι' αυτό το bug, αν παρουσιάζεται σε όσους έκαναν (ή δεν έκαναν) Wipe Cache & Dalvik Cache.

• Παράθεση από pechr: “Αν κάνουμε το πρώτο καθαρισμό του βίντεο αφότου έχουμε εγκαταστήσει τη νέα ROM, βοηθάει όπως σαν να το είχα κάνει πριν την εγκατάσταση της νέας ROM; ” Ναι, βοηθάει. Νομίζω ότι είναι πάνω/κάτω το ίδιο.

• Τα συγχαρητήρια μου για την επάξια 1η θέση της κοινότητας μας στις ψήφους (& -κυρίως- στην καρδιά μας) sport-graphics-prizes-and-medals-892273.gif & της 2ης στο σύνολο.sport-graphics-prizes-and-medals-189566.gif Βάζοντας & το αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς με την 3η θέση μας sport-graphics-prizes-and-medals-625912.gif, έχουμε πάρει όλα τα μετάλλια! Όπως & να το δει-ερμηνεύσει κανείς, μ' αυτές τις επιδόσεις η κοινότητα μιας μικρής χώρας τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα! Κι όλ' αυτά, σε πολύ σύντομ…

• Παράθεση από dmsili: “χαιρετώ την εξαιρετικη ομάδα! αγορασα το redmi note 2 prime από everbuying ,ήρθε με miui 66.77.33.00 stable. ποιος ειναι ο καλύτερος τροπος για την ελληνική rom? ευχαριστώ! ” Αυτός: xiaomi-miui.gr/community/index…E%B1%CF%83%CE%B7-updated/ Δες & την 1η σελίδα του θέματος. Καλωσόρισες!

• Παράθεση από sso: “Θα ήθελα να ήξερα ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν οι Διαχειριστές του en.miui.com, και μάλιστα η ψήφος τους συμμετέχει με 70%!!!! ” Παράθεση από arist1976: “Για το 70% με ποια κριτήρια αποφασίζουν; Γνωρίζει κανείς; Λογικά θα υπάρχει καποια αντικειμενικότητα. ” Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arist1976: “Για το 70% με ποια κριτήρια αποφασίζουν; ” Θα μάθουμε σύντομα... ” Δεν το κοινοποιήσανε όταν διαφήμιζανε το διαγωνισμό. Δηλαδή το αφήσ…

• Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Έκανα και μία εκκαθάριση εφαρμογών σήμερα στο κινητό και σούταρα το antutu ” Σωστός! Εγώ ούτε καν το anutu test δεν έκανα, αφού βλέπω ότι πάει σφαίρα.

• Παράθεση από zenith: “Εγω ,παντως , του χρονου θα ψηφισω ...ΠΑΚΙΣΤΑΝ ” XA-XA-XA!

• Παράθεση από annonnaki: “Ο λόγος που έγραψα λοιπόν εδώ είναι ο εξής: Προτείνω να αναπτυχθεί ένα κείμενο βάση το οποίο θα τεθεί στην κρίση του admin και των moderators ή όποιων άλλων μελών κριθεί σκόπιμο και να το έχουμε στο φούρνο για σερβίρισμα. ” Ήδη postαρα ένα δικό μου κείμενο (είχα δώσει το link εδώ κι εδώ στο forum μας): [Complaints] Unfair complaint against "2015 MIUI Global Fan Sites" voting result... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8819/ - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Atta…

• Ο Ινδός δεν έγραψε απλά "μια χαζομάρα". Προσπάθησε, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να μαζέψει όσα "στοιχεία" μπορούσε κι άπλωσε ένα τραχανά για να προσπαθήσει να εδραιώσει μια κατηγορία χωρίς να μπορεί να την αποδείξει. Μ' αυτό τον τρόπο όμως έβαλε φιτίλια όχι μόνο σ' εμάς, αλλά & σ' όλους τους υπόλοιπους που είδαν με μισό μάτι την πρωτιά μας στην ψηφοφορία, όπως επίσης & στους συντονιστές του global. Σαφώς λοιπόν & πρέπει να δίνονται κάποιες απαντήσεις. Αυτές όμως πρέπει να είναι σε καυστικό αλλά ήπιο…

• Προσωπικά πιστεύω πως όταν κάποιος σε προσβάλει, καλό είναι να του απαντάς όσο πιο ήπια μπορείς, αποδεικνύοντας ότι δεν πέφτεις στο επίπεδο του. Γι' αυτό τους απάντησα, έστω & καθυστερημένα & σε "νέο" θέμα που άνοιξα: Unfair complaint against "2015 MIUI Global Fan Sites" voting result... - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από evankouros: “Παραθέτω κάτι που διάβασα στο θέμα υποστήριξης της κοινότητας που είχα ανοίξει στο myphone.gr, τονίζοντας κάποια σημεία με κόκκινα bold: Παράθεση από nfeel: “Πολύ ίντριγκα με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παιδιά. Οι Ινδοί έχουν εγείρει κατηγορίες για cheating,με fake votes από vpn's κλπ Δεν έχω καμία ασχολία με το community η την εταιρία,ελπίζω απλά να ήταν όλα legit με το διαγωνισμό.Βλέπω οι admins περνάνε τις ψήφους από ενδελεχή έλεγχο οπότε ελ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Μάλλον ψάχνεις αυτό. Θα γινουν οι κατάλληλοι έλεγχοι και όλα καλά θα είναι. Διάβασε τη συζήτηση στο thread και θα καταλάβεις. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν είχα δει το θέμα.

• Παραθέτω κάτι που διάβασα στο θέμα υποστήριξης της κοινότητας που είχα ανοίξει στο myphone.gr, τονίζοντας κάποια σημεία με κόκκινα bold: Παράθεση από nfeel: “Πολύ ίντριγκα με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παιδιά. Οι Ινδοί έχουν εγείρει κατηγορίες για cheating,με fake votes από vpn's κλπ Δεν έχω καμία ασχολία με το community η την εταιρία,ελπίζω απλά να ήταν όλα legit με το διαγωνισμό.Βλέπω οι admins περνάνε τις ψήφους από ενδελεχή έλεγχο οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεφτυλιστούμε. Επ…

• Έχω ένα Lenovo S650 (4,7" - MTK 6582 1.3GHz Quad Core - 1 GB RAM - 8 GB εσ. μνήμη - Android 4.2.2) που αγοράστηκε πριν ~2 χρόνια. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να του βάλω MIUI (ή κάποια άλλη) νέα ROM, χωρίς -φυσικά- να γνωρίζω ούτε "ποια", ούτε "πώς". Σημειώνω ότι δεν πρέπει να του έχει γίνει κάποιο update. Έχει ακόμη Android 4.2.2, ROM "S650_S123_131105" & "Έκδοση βασικού φάσματος" "S650 V11, 2013/09/06". Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήθελα: 1. Οδηγίες για το πώς θα π…

• Υπάρχει κάπου οδηγός "How To" για το πώς κάνουμε backup & restore (όχι μόνο εφαρμογές) στο MiCloud; Αν δεν υπάρχει, θα μπορούσε κάποιος να κάνει; Έκανα "αναζήτηση" αλλά δεν βρήκα τέτοιο θέμα/οδηγό, πέρα από το "[Nέο Feature] Κάντε Backup τις εφαρμογές σας ατο MiCloud !". Όμως μιλάει μόνο για εφαρμογές & την επιλογή "Backup in cloud" (3η εικόνα στο θέμα) δεν την βλέπω όταν ανοίγω το MiCloud στο XRN2 με την ελληνική dev 5.12.24 (φαντάζομαι ούτε με την επόμενη που ετοιμάζομαι να βάλω), οπότε δεν ξέ…

• Ευχαριστώ για την πλήρη επεξήγηση! Συμφωνώ τότε με τον dimitris ότι η υλοποίηση της εφαρμογής όπως έχει γίνει είναι πολύ καλύτερη, "αφού μπορείς να στείλεις ανά πάσα στιγμή μικρά γράμματα αν το θελήσεις και ΟΧΙ πάντα με κεφαλαία που είναι και κακάσχημα". Ερώτηση: Αν θυμάμαι-διάβασα-κατάλαβα καλά από άλλα post που είχα διαβάσει, θα μπορούσε αυτό το [MOD] να ενσωματωθεί σε κάθε νέα ελληνική dev ROM που κατεβάζουμε, ώστε να μην χρειάζεται να το ξαναflasάρουμε. Για ποιο λόγο λοιπόν δεν το κάνετε; Υπ…

• Πρώτα-πρώτα ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Geowrc: “Δοκιμασε το "Handcent SMS" στελνω Ελληνικα μικρα ή Κεφαλαια 160 χαρακτηρες. ” Δεν υπάρχει περίπτωση...ο παραλήπτης τα λαμβάνει κεφαλαία. Μιλάω για SMS και όχι για MMS και μόνο αν ξεπεράσεις τους 70 χαρακτήρες σε ΕΝΑ μήνυμα. ” Πάνω σ' αυτό, θέλω να επιβεβαιώσω αν κατάλαβα καλά. Αυτό που ισχύει είναι ότι οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή sms κι αν βάλω, ακόμη κι αν γράφω με 160 μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες το κείμενο…

• Κι οι Κινέζοι να ψήφιζαν, έχετε την αίσθηση ότι ξαφνικά οι ψήφοι θα γίνονταν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες; Επειδή δηλ. κάποιος παίρνει ένα κινητό, αυτόματα δένεται συναισθηματικά με την εταιρεία που το παράγει & τα forum που το υποστηρίζουν; Ας είμαστε πιο ρεαλιστές. Καλά κι ωραία τα forum, αλλά το να έχει γραφεί & να συμμετέχει κάποιος σ' αυτά δεν σημαίνει κι ότι καίγεται για πάρτη τους. Στη μικρή Ελλάδα μας μπορεί τα forum να είναι πιο "οικογενειακά" & να υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο "δέσιμο" μετ…