Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 27.

• Παράθεση από drillerkiller: “Φίλε πάνω από ποια ROM πέρασες την καινούργια και ποια έβαλες;; ” ειχα μια dev, δεν θυμάμαι ακριβώς, ήταν πάντως 12ος του 16 η ημερομηνία της. Έκανα όλα τα απαραίτητα πριν την βάλω (factory reset κτλ).

• Εκανα εγκατάσταση της ρομ στο rn2 της γυναίκας και μετά την εγκατάσταση η οποία έκανε κανένα 20λεπτο εμφάνισε 2 σημάδια μπλε-κιτρινιλας στην οθόνη ρε γμτ.... Το ξέρω ότι είναι άσχετο με την ρομ αλλά μήπως τα έκανε γιατί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ζεστάθηκε αρκετά; Y.Γ. Η εγκατάσταση χωρίς τις έξτρα εφαρμογές δεν μου προχωρούσε, οπότε αναγκάστηκα να κάνω αυτήν με όλες τις έξτρα εφαρμογές τις οποίες έσβησα μετά.

• Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από foler79: “Στις dev γενικά δεν δουλεύει η ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση; Εννοώ όταν π.χ σκαει ένα μήνυμα στον Messenger δεν εργοποιειται και η οθόνη όπως όταν είχα stable. Την ρύθμιση εννοείται την έχω ενεργοποιησει, μήπως πρέπει να δώσω κάπου αλλού δικαιώματα; ” ” Παράθεση: “ γενικα ναι, μπορεις μαλιστα να ρυθμισεις ξεχωριστα, στα διακαιωματα, καθε εφαρμογη αν της επιτρεπεις να βγαζει αναδυομενο μηνυμα και να ξυπναει την οθονη ή οχι. ” Τα έχω ενερ…

• Ρε παιδιά τι έγινε τώρα; Έκανα install το zip για το τηλεκοντρόλ μέσα από το twrp και τώρα δεν μου λειτουργεί κανένα κουμπί στο κινητό ούτε soft keys ούτε πλαϊνά εκτός από παρατεταμένο στο power που κάνει επανεκκίνηση! Έκανα wipe cache και art dalvic και δεν έγινε τίποτα!

• Παιδιά ερωτηση: Στις dev γενικά δεν δουλεύει η ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση; Εννοώ όταν π.χ σκαει ένα μήνυμα στον Messenger δεν εργοποιειται και η οθόνη όπως όταν είχα stable. Την ρύθμιση εννοείται την έχω ενεργοποιησει, μήπως πρέπει να δώσω κάπου αλλού δικαιώματα;

• Κάτι ακόμα... Δεν μου λειτουργεί το smartcover και η ενεργοποίηση οθόνης στις ειδοποιήσεις.

• Και σε εμένα στο mi4 έχει εξαφανιστει η εφαρμογή του τηλεκοντρόλ, υπάρχει κάπου μόνη της ή κάποια αντίστοιχη στο play Store που να δουλεύει καλά;

• Λοιπόν πέρασα την τελευταία xtrv και με χαρά από το πρωί βλέπω ότι πάει καλά φτου φτου να μην το ματιάσω! Το έχω στο 2g και στις μέχρι τώρα συνομιλίες μου δεν είχα παράπονα. Το GPS όμως ενώ την πρώτη φορά κλείδωσε αστραπια τώρα αρνείται. Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο play που το διορθώνει αν είσαι root (είμαι αφού έχω dev σωστά?). Ωραίο πάντως το miui 8, πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά εδώ μέσα, συγχαρητήρια!

• μπα δεν παίζει να φταίει κάτι στο hardware πρώτον γιατί το έχω ακούσει και σε άλλους και δεύτερον στην προηγούμενη πόλη που εμένα και είχε γενικά καλό 3g σήμα το είχα καρφωμένο στο μόνο 3g και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στην αρχή βεβαια επειδή δεν έχω δεδομένα στο κινητό το είχα στο μόνο 2g για εξοικονόμηση μπαταρίας και θυμάμαι είχα τα ίδια θεματα και διάβασα στο φόρουμ ότι στο 3g μόνο βρίσκεται ή λύση στο πρόβλημά. Σας ζαλισα λίγο αλλά παιδιά πραγματικά η συσκευή στο 2g της έχει θεμα... Ρομ θ…

• ειναι η τελευταία ελληνική dev δηλαδή. Οπότε εγώ που έχω stable πρέπει να κάνω factory reset από twrp και στην συνέχεια install zip μέσα από το twrp πάλι σωστά; Πάντως διαβάζω στην προτελευταία σελιδα της τελευταίας ελληνικής stable οτι ένας φίλος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα με μένα...

• xtrv τι είναι ρε παιδιά; Δεν ειμαι και πολύ σχετικός...το θέμα το έχει σίγουρα η συσκευή και όχι η cosmote ή το δίκτυο της περιοχής. Της γυναίκας το redmi note 2 την ίδια χρονική στιγμή δίπλα δίπλα με το δικό μου δεν έχει το παραμικρό θέμα. Τώρα φοραω 7.2.8.0 stable ελληνική.

• και στο "μόνο 2g" η ποιότητα κλήσεων είναι κακή και ας έχω 4 ή 5 γραμμές σήμα. Έχει κάποιο bug η συσκευή μετά το android 6 και δεν δουλεύει όπως πρέπει στο 2g. Αυτο βέβαια με το android 4.4 ότι δουλεύει μία χαρά μόνο από τα λεγόμενα των άλλων χρηστών βασιζομαι και το λέω, εγώ την πρώτη κιόλας μερα έβγαλα το kitkat. Τωρα αν σε dev με android 6 δεν υπάρχει πρόβλημα... Τι να πω, μακάρι να είναι έτσι αλλά χλωμό το κόβω.

• αν μπορεί κάποιος που έχει dev σε mi4 να το επιβεβαιώσει τοτε να βάλω και εγώ dev ρε παιδιά!

• νομιζω ότι το συγκεκριμένο θέμα (όσο έχω διαβάσει από άλλους) υπάρχει σε όλες τις ρομ από android 6 και μετα, ακόμα και στην miui 8.

• ελληνικη 7.2.8.0 stable

• Παιδιά δυστυχώς δεν την παλευω άλλο με το θέμα που έχει η συσκευή όταν η επιλογή δικτύου δεν είναι καρφωμενη μόνο σε 3g. Στην προηγούμενη πόλη που εμένα είχα 3g παντού οπότε δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα μετακομισα και συχνά δεν έχω 3g οπότε ή δεν έχω καθόλου σήμα ή όταν το το έχω στο "προτιμησε τα 3g δίκτυα" γυρνάει σε 2g και στο 2g το 95% των συνομιλητών παραπονιέται ότι δεν ακούει σχεδόν τπτ.... Λοιπόν, έχω διαβάσει από πολλούς ότι το παραπάνω θέμα δεν υπήρχε στο 4.4 ισχύει; Υπάρχει τρόπος να γ…

• Ερωτήσεις για το Mi4

foler79 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Επειδη το κινητό έχει 16gb rom χωρίς επέκταση χρησιμοποιώ πολύ το otg. Ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα, μέχρι τότε κάνω δουλειά με τον es explorer...

• Ερωτήσεις για το Mi4

Μήνυμα

Φιλε έχεις μάλλον το ίδιο θέμα που περιγραφω και εγώ εδώ. Άνοιγμα αρχείων από usb

• Άνοιγμα αρχείων από usb

Μήνυμα

- Παίδες αντιμετωπιζω μία περίεργη κατάσταση με την ελληνική stable 7.2.8.0. Καταρχήν όταν συνδεω στικακι usb δεν υπάρχει επιλογή για να το κάνω ασφαλή αποσύνδεση παρά μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις στο "αποθηκευτικός χώρος". Όταν πρωτοεβαλα το στικακι με ρώτησε για προεπιλογή προγράμματος όταν συνδέεται κ έβαλα το es explorer, μέσα από το es ανοίγουν όλα κανονικά αλλά από το " αρχείο" δηλαδή τον file manager της miui δεν ανοίγει τίποτα! Βγάζει ότι αυτός ο τύπος αρχείου δεν είναι συμβατός. Τα mp3 μ…

• Ερωτηση προς κατόχους mi4. Όταν συνδεω usb stick με otg δεν μου έχει κάποια επιλογή για ασφαλή αφαίρεση όπως σε όλα τα άλλα κινητά. Έτσι είναι και σε σας; Δεν είναι επικίνδυνο να το αφαιρω έτσι ( χωρίς ασφαλή αποσύνδεση)? Φοραω stable 7.2.8.0.