Παιδιά δυστυχώς δεν την παλευω άλλο με το θέμα που έχει η συσκευή όταν η επιλογή δικτύου δεν είναι καρφωμενη μόνο σε 3g. Στην προηγούμενη πόλη που εμένα είχα 3g παντού οπότε δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα μετακομισα και συχνά δεν έχω 3g οπότε ή δεν έχω καθόλου σήμα ή όταν το το έχω στο "προτιμησε τα 3g δίκτυα" γυρνάει σε 2g και στο 2g το 95% των συνομιλητών παραπονιέται ότι δεν ακούει σχεδόν τπτ.... Λοιπόν, έχω διαβάσει από πολλούς ότι το παραπάνω θέμα δεν υπήρχε στο 4.4 ισχύει; Υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε 4.4 χωρίς κίνδυνο; Backup δυστυχώς δεν έχω κρατήσει...
Ασφαλής μετάβαση από android 6 σε 4.4?
-
-
-
ελληνικη 7.2.8.0 stable
-
Είσαι πολύ πίσω Miui V7 για δοκίμασε με την τελευταία Stable που είναι Miui V7.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
νομιζω ότι το συγκεκριμένο θέμα (όσο έχω διαβάσει από άλλους) υπάρχει σε όλες τις ρομ από android 6 και μετα, ακόμα και στην miui 8.
-
Ναι όντως αλλά νομίζω στις Stable. Στις Developer δεν διάβασα για τέτοια προβλήματα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H foler79 έγραψε:
στο "προτιμησε τα 3g δίκτυα" γυρνάει σε 2g και στο 2g το 95% των συνομιλητών παραπονιέται ότι δεν ακούει σχεδόν τπτ.
Μπορείς να περιμένεις λίγο και απο άλλους κατόχους Mi4 να που την γνώμη τους ή να κλειδώσεις σε 2G το προτιμητέο και να παρακολουθήσεις την ποιότητα των κλήσεων.
@ntel0s @kostakislarisa μια γνώμη εδω όσον αφορά το θέμα του @foler79 -
και στο "μόνο 2g" η ποιότητα κλήσεων είναι κακή και ας έχω 4 ή 5 γραμμές σήμα. Έχει κάποιο bug η συσκευή μετά το android 6 και δεν δουλεύει όπως πρέπει στο 2g. Αυτο βέβαια με το android 4.4 ότι δουλεύει μία χαρά μόνο από τα λεγόμενα των άλλων χρηστών βασιζομαι και το λέω, εγώ την πρώτη κιόλας μερα έβγαλα το kitkat. Τωρα αν σε dev με android 6 δεν υπάρχει πρόβλημα... Τι να πω, μακάρι να είναι έτσι αλλά χλωμό το κόβω.
-
@foler79 ειχα το ιδιο θεμα. Εχω Cosmote και τους ειχα παρει καμια 10αρια φορες μεχρι που με επιβεβαιωσαν οτι στην περιοχη που μενω δεν υπαρχει καλη καλυψη δικτυου 3G,με αποτελεσμα το κινητο να κανει συνεχεια εναλλαγες απο 3G σε 2G που σημαινει ΧΑΛΙΑ ποιοτητα κλησης. Περα απο αυτο ειχα θεμα παλαιοτερα γενικα με τις κλησεις και εκτος περιοχης που μενω και λυθηκε με καθαρη εγκατασταση. Αυτη τη στιγμη εχω XTRV και δεν εχω θεμα εκτος την περιοχη μου που, δεν εχω σωστη καλυψη. Δες πρωτα αν στο κανει και σε αλλα σημεια εκτος απο το σπιτι σου,δηλαδη σε μια αλλη γειτονια που ισως εχεις καλυτερο δικτυο. Αν στο κανει παλι προχωρα σε καθαρη εγκατασταση XTRV.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Οχι δεν έχω τέτοια θέματα με τις εναλλαγές από 2g σε 3g και το αντίστροφο. Πάρε ένα nandroid backup και μετά βάλε την τελευταία xtrv δεν έχει bugs είναι πολύ καλή και κάνε δοκιμή στις κλήσεις! Και μετα πες μας και αν δεν διορθωθεί θα μου πεις ποια ρομ έχεις τώρα να τη βάλω να κάνω δοκιμή και εγώ με την ίδια ρομ.
-
xtrv τι είναι ρε παιδιά; Δεν ειμαι και πολύ σχετικός...το θέμα το έχει σίγουρα η συσκευή και όχι η cosmote ή το δίκτυο της περιοχής. Της γυναίκας το redmi note 2 την ίδια χρονική στιγμή δίπλα δίπλα με το δικό μου δεν έχει το παραμικρό θέμα. Τώρα φοραω 7.2.8.0 stable ελληνική.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0