Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδια το zcx twrp κάνει για τη nougat? ” ZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Τέλειος σε ευχχαριστώ πολύ!
Παράθεση από Thanasiz: “Ξέρει κανείς καμιά εναλλακτική του Psiphon με καλύτερη ταχύτητα; ” Είναι το http injector φίλε μου. Το psiphon σε nougat δε δουλευει
Παράθεση από Sotiris93: “Η παρακάτω εικόνα είναι σκρινσοτ από το about phone . Λέτε να κάνω το update ή όχι ; ” Δες και εδώ τη λίστα με τις official rom και αν έχεις κάποια κάνε την αναβάθμιση en.miui.com/download-299.html#443
Παράθεση από Sotiris93: “Φιλε @dinpapa εγώ παρηγγειλα το ΜΙ5 από το eglobalcentral το οποίο έχει ευρωπαϊκή αποθήκη και έφτασε στα χέρια μου μέσα σε 13 μέρες. Το κινητό το έχω 5 μέρες τώρα με την official global ROM αλλα δεν έχει ελληνικά ως επιλογή γλωδσας. Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να εγκαταστήσω άλλη ROM για να έχω τα ελληνικά ή να προχωρήσω σε άλλη ευκολότερη διαδικασία ( ας δώσει κάποιος τα φώτα του) αλλά και με τα αγγλικά δεν έχω θέμα γι'αυτό δεν καίγομαι προς το παρών ” Φίλε μου λογικά έχε…
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “ΠΠαιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το atmos flashable? ” αν εννοεις το dolby atmos εδω...φλασαρισμα μεσω twrp... ” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου .Αυτό έψαχνα