Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
o MITU έγινε ...Έλληνας!
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Και το Vickmall το κάνει αυτό. Δύο φορές που έχω παραγγείλει από εκεί μου έχουν στείλει φωτογραφίες. Μια με το περιεχόμενο της συσκευασίας και μια κλειστή. Τώρα μόλις πρόσεξα ότι για το NOTE 2 που παράγγειλα για τον αδερφό μου έχει απ' έξω περιγραφή "home and garden"! ” Και εμένα μου στείλανε φώτο από το Vickmall ακριβώς όπως το λέει και ο @gripas4
-
Παράθεση από itisme21: “biggirl 13 καλορίζικο!!!!Το δικό μου έχει κολλήσει ακόμη στο despatched... .. Δεν μου λες?Έκανες wipe user data κατα την εγκατάσταση της rom? ” Σε ευχαριστώ @itisme21. Αυτή τη φορά δεν είχε καλή ενημέρωση του tracking ιδικά από τα ΕΛΤΑ φαντάσου ότι σήμερα μου έβγαλε ολες τις πληροφορίες μαζεμένες που παρέλαβα το τηλέφωνο. Άρα περίμενε θα το παραλάβεις και εσύ σύντομα. Παράθεση από dfm: “Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά και εμένα έχει κολλήσει στο "ίδιο σημείο", την ίδια ώρα κ…
-
Δεν έκανα και τίποτα εκτός μάλλον που τους έπρηξα λιγάκι Το καλοκαίρι, την πρώτη φορά που παραγγελνα από εκεί τους έχω στείλει μηνύματα και στο email τους και στο skype και στα post στη σελίδα του τηλεφώνου με αυτα που γράφουνε για τη ROM, κινέζικα Apps κλπ. Επίσης τους έγραφα ότι έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το μαγαζί τους και ελπίζω να ειναι ολα αλήθεια και μπλα μπλα μπλα. Αυτή τη φορά έκανα το ίδιο και τους έγραψα ότι τη πρώτη φορά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενη και τώρα που ήθελα να πάρω…
-
Παράθεση από itisme21: “Επιμένω οτι είσαι badgirl, γιατί έκανες την παραγγελία μετά απο μένα και όμως το δικό σου έγινε .....Despatched to overseas ..ενώ το δικό μου τπτ ακόμη!!Μόνο αν είσαι bad μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο!! ” Because I'm Bad, I'm Bad - Come On (Bad Bad-Really, Really Bad) You Know I'm Bad, I'm Bad - You Know It (Bad Bad-Really, Really Bad) You Know I'm Bad, I'm Bad - Come On, You Know (Bad Bad-Really, Really Bad) And The Whole World Has To Answer Right Now Just To Tell You …
-
Και άλλος ένας Sony Xperia Z4 Tablet Giveaway
-
Έχει άλλους 2 διαγωνισμούς: 1. Nexus 6P, Note 5, Xperia Z5 #DataHorrorStories Opera Max Mega Giveaway! 2. SOUND GUYS MONTHLY – NOVEMBER 2015 – JAYBIRD X2 GIVEAWAY
-
Παράθεση από maddoctor: “Όσο για παραγγελίες, μπορείς να δεις και το Getone -> play.google.com/store/apps/details?id=com.aukey.mobile.mage Είναι της ίδιας μαμάς εταιρείας, της Aukey και ότι πάρεις κάνει 9.99$! Έχει αρκετά πράγματα που συμφέρει. ” Έχει παραγγείλει κανείς από αυτό εδώ?
-
VIP υπηρεσία
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από biggirl13: “Α καλά, η φταίει που ήπια μόνο έναν καφέ σήμερα ακόμα η είμαι κρυφή ξανθιά και δεν το ήξερα.... Ευχαριστω παιδιά @caeser @Bodai ” Πως λατρεύω τα άτομα που έχουν χιούμορ και αυτοσαρκάζονται .... ” Μα ειναι δυνατών? Μου θυμίζει τα εγχειρίδια ηλεκτρικών συσκευών... Δεν δουλεύει συσκευή - Σιγουρευτείτε αν η συσκευή βρίσκετε στη μπριζα....
-
VIP υπηρεσία
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από biggirl13: “Εμένα γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω με την πληρωμή? Μόλις πάω το ποντίκι στο κουμπί του PayPal μου βγάζει σημαδάκι απαγορευτικού ” Πρέπει πρώτα να τικάρεις το κουτάκι που λέει, "Συμφωνώ με τους Όρους της υπηρεσίας" και μετά θα είσαι οκαυ... ” Παράθεση από Bodai: “Εκανες αποδοχή των Terms & Conditions? ” Α καλά, η φταίει που ήπια μόνο έναν καφέ σήμερα ακόμα η είμαι κρυφή ξανθιά και δεν το ήξερα.... Ευχαριστω παιδιά @caeser @Bodai