Αγορά κινητού: Xiaomi redmi 2 pro vs Meizu m2!
-
-
Αντε μεγειές....
-
-
-
Ανοιξε το καπάκι - βγάλε την μπαταρία και δες το ταμπελάκι που έχει η συσκευή σου, ως τι μοντέλο το αναφέρει.
20140811 ή 20140813 ? -
2014813Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ανοιξε το καπάκι - βγάλε την μπαταρία και δες το ταμπελάκι που έχει η συσκευή σου, ως τι μοντέλο το αναφέρει.
20140811 ή 20140813 ?
-
Άρα σωστά ενημέρωσα το προφίλ σου με την σωστή συσκευή.
Η ROM είναι αυτή
Προτού την βάλεις όμως δες στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => έκδοση MIUI αν την αναφέρει ως Stable ή Developer-Beta -
Εκδοση MIUI 5.5.8 Developer (σκετο χωρις το Beta)Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προτού την βάλεις όμως δες στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => έκδοση MIUI αν την αναφέρει ως Stable ή Developer-Beta
-
Αρα είναι αρκετά παλιά και V6 όχι V7.
Θα χρειαστεί να κάνεις Factory Reset και μετά να περάσεις από επάνω την Ελληνική ROM ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό.
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) -
-
Όλα πήγαν ρολόι!!
Τώρα ψάχνω πως θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms και τα μηνύματα viber από το παλιό τηλέφωνο (android) στο καινούριο. Κάποια πρόταση παιδιά? -
Για τα sms υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Google Play που κάνουν αυτή τη δουλειά. Για το Vider δεν νομίζω ότι γίνεται... Εγώ δεν τα έχω καταφέρει ποτέ... και έχω βάλει το Vider Desktop (στο PC) για να μην χάνω το ιστορικό μου από το κινητό...Ο/H biggirl13 έγραψε:
Όλα πήγαν ρολόι!!
Τώρα ψάχνω πως θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms και τα μηνύματα viber από το παλιό τηλέφωνο (android) στο καινούριο. Κάποια πρόταση παιδιά?
edit: Επίσης για τα sms γίνεται και μέσω gmail, αλλά έχω χρόνια να το κάνω... δεν θυμάμαι πως...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες

Ήρθε το τηλέφωνο τώρα το πρωί!!! 
Έχει γίνει απόκρυψη περιεχομένου.