Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.

• Υπάρχουν όρια φόρτωσης στην κάρτα μου; Ναι, υπάρχουν 3 επίπεδα φόρτωσης στην κάρτα σας. • Το IDV ΕΠΙΠΕΔΟ 1 έχει μέγιστο όριο φόρτωσης €2500 ετησίως (η μεταφορά από κάρτα σε κάρτα δεν επιτρέπεται). • Το IDV ΕΠΙΠΕΔΟ 2 έχει μέγιστο όριο φόρτωσης €15000 ετησίως. • Το IDV ΕΠΙΠΕΔΟ 2+ δεν έχει όριο φόρτωσης (κατόπιν ελέγχου και απόδειξης προέλευσης των χρημάτων). Ποίο είναι το μέγιστο όριο φόρτωσης την ημέρα; Το μέγιστο όριο φόρτωσης την ημέρα είναι €2500 (για όλες τις επιλογές φόρτωσης). Πόσες φορές τ…

• Όχι το 4G δεν με πολυενδιαφέρει το mobile internet. Το 3G αυτό ΕΔΩ άλλα βλέπω ότι είναι out of stock τώρα.

• Καλησπέρα στην παρέα! Όλοι ξέρουμε πως αυτόν τον καιρό δεν μπορουμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας στα μαγαζιά εξωτερικού χρησιμοποιώντας τις Ελληνικές κάρτες. Έτσι σκέφτηκα να σας πω έναν άλλον τρόπο για να μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας. 11ait6g.jpg Έχουμε και λέμε λοιπόν. Για αρχή θα πρέπει να προμηθευτούμε τη Moneysafecard είτε από ένα σημείο πώλησης (κόστος 7,95€) το όποιο θα βρούμε ΕΔΩ είτε online (κόστος 10€) ΕΔΩ (ΠΡΟΣΟΧΉ!! αν θέλετε να παραγγείλετε την κάρτα σας online θα πρέ…

• Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μόλις το πάρω το κινητακι μου (από εχθές ειναι στο Αερολιμένα Αθηνών λέει το tracking) είμαι σίγουρη πως θα επανέλθω (δεν είμαι τούβλο και είμαι φίλη με την τεχνολογία άλλα αυτα δεν τα έχω ξανακάνει) όλο και κάποια ερώτηση θα έχω

• Το MI4 χωρις το i

• @caeser ο οδηγός για το flash ειναι για το Mi4i κάνει και για το Mi4?

• Το τηλέφωνο το θέλω στα Ελληνικά άλλα θέλω να μπορώ να γράφω τα μηνύματα εκτός των Ελληνικών και Αγγλικών και στα Ρώσικα συγκεκριμένα. Με την παραγγελία τους ζήτησα τη multi.

• Σε ευχαριστώ πολύ και για τη βοήθεια αλλά και για την υπομονή σου!!! Μια ερώτηση γίνετε να βάλω και άλλη επιπλέον γλώσσα στην Ελληνική rom που θέλω?

• qpryok.jpg

• Όχι @LordStark το balance ειναι τα λεφτά που έχεις μέσα στο Paypal. Δηλαδή όταν μπαίνεις στο accaunt σου σου λέει όλο το υπόλοιπο σου και παρακάτω αναλυτικά πόσο ειναι σε κάθε νόμισμα (USD, GBP, EUR). Προσπάθησα να ανεβάσω εικόνα άλλα δεν το κατάφερα

• Αυτό θα κάνω γιατί δεν έχω και πολύ καιρό το τηλεφωνακι μου σήμερα έφτασε Ελλάδα άρα να υποθέσω πως θα το πάρω αυτή την εβδομάδα. Έχεις να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένα θέματα να μην χαθώ πάλι "στη μετάφραση"? Ευχαριστω εκ των προτέρων.

• Καλησπέρα Σε ευχαριστώ πολύ @caeser για την απάντηση σου! Έχεις δίκιο ολα ειναι γούστα και δεν ήθελα να μου πούνε πάρε αυτό η εκείνο, πιθανόν δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Απλά περίμενα από αυτούς που ξέρουνε και κατέχουν τα κινητά αυτα να αναφέρουν κάποια χαρακτηριστικα συγκριτικά το ένα μοντέλο από το άλλο ξέρεις τώρα το ένα ειναι έτσι το άλλο γιουβέτσι. Είχα δει παλιότερα ένα ποστ που ανέλυε καποιος το ΜΙ4 και το ΜΙ4ι αλλά όταν άνοιξα το θέμα δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Τέλος πάντων …

• Καλησπέρα στην αξιόλογη παρέα! Νέα στο φόρουμ και τελείως άπειρη στα θέματα miui και σχετικά θέλω τα φώτα σας για να αποκτήσω και εγώ το πρώτο μου Xiaomi μιας και έρχονται τα γενέθλια μου και θέλω να κάνω ένα ωραίο δωράκι στον εαυτό μου. Οι ερωτήσεις ειναι πάρα πολλες διαβάζοντας τα σχετικά ποστ αντί να βγάλω άκρη μπερδεύτηκα περισσότερο. Τι μοντέλο να πάρω Mi3, Mi4 η Mi4i? Να πάρω 3G η 4G? Ποιο ειναι καλύτερο το Mi4 η Mi4i? Από που να το πάρω? Τι να τους ζητήσω (έλεγχος, rom κλπ) και πως να το …