Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.

• Παράθεση από NasDriver: “@astrah, Αυτό σκέφτομαι...δεν υπάρχει ακόμα international έκδοση όπως το Kate...δεν έχω βάλει ακόμα sim μέσα για να ελέγξω τι παίζει ” Υπαρχει international version στο 3s , κάποιοι μάλιστα το έχουν ήδη εδω στο φόρουμ

• Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις , πιστεύω ότι αυτή θα ειναι η τελευταία. Στην πίσω πλευρά του κινητού κάτω απο το logo mi , εχει τυπωμένο πάνω στην μεταλλική επιφάνεια αυτο που εχει και η ινδική έκδοση το CE 1317 και κάποια αλλα πράγματα , ή ειναι καθαρή η επιφάνεια όπως η κινεζική έκδοση; Δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω γιατι στις λιγοστές φωτογραφί…

• Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Έχεις παρατηρήσει κάποιο bug ή κάτι αλλο που μπορεί να διαφέρει απο την κλασική έκδοση; Μηπως έχεις και κάποιο πρόχειρο σκορ στο Antutu;

• Παράθεση από hellmore: “Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση. ” Οταν το πήρες είχε την official global stable ή κάποια ανεπίσημη;

• Παράθεση από Giannis25: “Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που να εχει παρει back cover mofi ή nilkin ή καποιο αλλο ,να μου πει ποιο ειναι καλυτερο σε αισθηση-καλυψη κινητου κ.α. ? ” Εχω και το mofi και το nillkin , το mofi ειναι πιο παχύ και πιο μαλακό και εχει πιο premium αίσθηση. Το nillkin ειναι πιο λεπτό και πιο σκληρό , αλλα πιο ανθεκτικό. Όσο αφορά την κάλυψη ειναι ίδια με διαφορά στα power και volume button του κινητού, όπου η mofi εχει ενιαίο κενό , ενώ η nillkin εχει και διαχωριστικό αν…

• Ευχαριστω όλους όσους απάντησαν στην ερώτηση που έκανα.

• Παράθεση από paf21: “Παράθεση από panos.: “Παράθεση από paf21: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall; ” Αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο. Σε επόμενη όμως δεν ήταν έτσι η συσκευασία. Έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε μια ακόμη παραγγελία. Να δούμε. ” Στην επόμενη φαντάζομαι είχε μόνο τις φουσκάλες; ” Έτσι ακριβώς ” Ευχαριστω πολυ

• Παράθεση από paf21: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall; ” Αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο. Σε επόμενη όμως δεν ήταν έτσι η συσκευασία. Έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε μια ακόμη παραγγελία. Να δούμε. ” Στην επόμενη φαντάζομαι είχε μόνο τις φουσκάλες;

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από panos.: “θελω να δω μηπως ειναι προβλημα απο την μεταφορά ” Και θα έσπαγε κάτι μέσα στην συσκευή και όχι η οθόνη πχ ?Πιο πιθανό να του έπεσε του τεχνικού όταν το έφτιαχνε και να έπαθε κάτι εσωτερικά παρά κατά την μεταφορά... Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά ” Μπορεί να ειναι και απο τράνταγμα , επειδή λογικά δεν τα μεταχειρίζονται πολυ καλα κατα τη διάρκεια της μεταφοράς. Αλλα όπως λες και εσυ δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι , όλα ειναι πιθανά. Δεν ε…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από panos.: “Ευχαριστω πολυ, θυμάσαι αν μιλάς για πρόσφατη ημερομηνία; ” πριν 1-2 βδομάδες παρέλαβα, γιατί ? ” Γιατι και εγώ που πήρα πρώτη φορά φορά τον Αύγουστο και είχε μόνο τις φουσκάλες και όχι και αυτή με τον αέρα, όπως είδα στο νήμα Καλωσορίζουμε και το Vickmall.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας. , επειδή μου κανει ένα θεματάκι σαν να κουδουνίζει λίγο, όπου το εχω αναφέρει και στο φόρουμ στη γενική συζήτηση , θελω να δω μηπως ειναι προβλημα απο τ…

• Παράθεση από paf21: “Wellcome @Vickmall . Η συσκευασία του τηλεφώνου που αγόρασα από εκεί, ήταν η ασφαλέστερη συσκευασία οποιουδήποτε προϊόντος έχω αγοράσει ποτέ. Το κουτί του τηλεφώνου ήταν μέσα στις γνωστές φυσαλίδες κι όλο μαζί μέσα σε μια κατασκευή με πεπιεσμένο αέρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15787/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15788/ ” Καλησπέρα, θυμάσαι ποτέ έκανες τη συγκεκριμένη αγορά απο vickmall;

• Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά είναι μέσα σε φουσκάλες, αυτές που σπάγαμε για παιχνίδι παιδιά ” Ευχαριστω πολυ, θυμάσαι αν μιλάς για πρόσφατη ημερομηνία;

• Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν πάρει τον τελευταίο καιρό απο vickmall, εαν η συσκευασία που ειναι μέσα το κινητό , ειναι αυτή με τις φουσκάλες ή αυτή με τον πολυ αέρα ή και οι δυο; Ευχαριστώ

• Antutu με China stable μου έβγαλε 42211

• Παράθεση από Saloufardos: “@panos. ολα πηγαν ρολοι και πλεον εχω την global stable χωρις καθολου κινεζιες. ” Συγχαρητηρια, παιρνω και εγω κουραγιο για να το κανω. Αντιμετωπισες καποια δυσκολια ή απλα ακολουθησες προσεκτικα τον οδηγο και ολα κυλησαν ομαλα;

• Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από panos.: “Παράθεση από Saloufardos: “@panos. Ξερουμε αν η global stable εχει ελληνικο πληκτρολογιο; Μονο εκει θελω τα ελληνικα. ” Επειδη ειδα οτι εχεις την china stable , την οποια εχω και εγω , μπορεις και σε αυτη να κατεβασεις το google keyboard και να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο. Εγω μεχρι τωρα αυτο εχω κανει και δουλευει κανονικα. ” μολις flashαρα την global stable και αναμενω να ανοιξει το κινητο.. ” Ολα ενταξει; Θα το κανω και εγω τις επομενες μερες ,…

• Παράθεση από Saloufardos: “@panos. Ξερουμε αν η global stable εχει ελληνικο πληκτρολογιο; Μονο εκει θελω τα ελληνικα. ” Επειδη ειδα οτι εχεις την china stable , την οποια εχω και εγω , μπορεις και σε αυτη να κατεβασεις το google keyboard και να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο. Εγω μεχρι τωρα αυτο εχω κανει και δουλευει κανονικα.

• Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν μπορείς...θέλει official rom > unlock bootloader > εγκατάσταση TWRP > εγκατάσταση ελληνικής ” Μαλλον δε διαβασες τι εχω και τι θελω. Εχω stable chinese και θελω stable global. Αυτος ο οδηγος δεν αρκει; en.miui.com/a-232.html ” Επειδη ηθελα και εγω το ιδιο και δοκιμασα προσφατα τον τροπο μεσω updater που λες , δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια. Το δοκιμασα 3-4 φορες. Δεν χανεις παντως τιποτα να το δοκιμασεις και εσυ και αν πετυχει γραψτο κ…

• Παράθεση από astrah: “Παράθεση από panos.: “Παράθεση από astrah: “Αν το τραβηξεις βιντεο ακούγεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το προσπαθησω , βρηκα ενα thread στο φορουμ της xiaomi india με καποιον που εχει το ιδιο προβλημα. rattling like sound from back of redmi 3s at top . - Redmi 3S - Mi India Forum - Mi Community . Η λεξη που χαρακτηριζει τον ηχο ειναι πιο σωστη οπως την αναφερει ο φιλος σε εκεινο το thread. (rattle)Σε βιντεο που βρηκα φαινεται πολυ πιθαν…

• Παράθεση από caeser: “@PANOS, αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο μήπως βρεις κάποιες πληροφορίες που τυχόν σε βοηθήσουν. ” Ευχαριστω ειναι πολυ ενδιαφερον