Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Οκ. θα το κανω ετσι τοτε. Ευχαριστω πολυ
-
Παιδες, παταω απο τον updater να βαλει την ρομ αλλα δεν ξεκιναει, το μονο ποθ μου βγαζει ειναι η ρομ που κατεβασα και το μονο που μπορω να κανω ειναι delete. παιζει κατι με τον ota?
-
Ολα οκ τωρα. Αν ειναι και δω κατι θα ενημερωσω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τότε θα πρέπει να κάνεις Factory Defaults και να την ξαναπεράσεις... Μήπως δεν είχες πριν την GTV-3.21 περασμένη ?” Οχι την 3.21 ειχα, εκανα ενα restart και η μπαταρια ειναι οκ, μονο τον default unlock εχει θεμα.
-
χαχαχ ειχες δικιο. Την περασα ολα οκ, το μονο που ειδα ειναι οτι εχω πανω δεξια 5 εικονιδια για μπαταρια και κατι παιζει με το lock screen και δεν ανοιγει.
-
Εχω την 4.8.22, μπορω να κατεβασω και να βαλω αυτην κατευθειαν? γιατι στον updater δεν μου βγαζει κατι ακομα.
-
Ισχύει ότι αύριο θα πάρουν τα mi3, mi4 την v6?
-
Συγχαρητηρια! Άντε πάμε για τους 10000 τώρα!!
-
Mi3
ΜήνυμαΟλα οκ. Την περασα. Σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια, με εσωσες να ξερεις!!!
-
Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Σε κανένα φάκελο .... Χύμα στην στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και μετονομασία σε update.zip” Πρωτα θα βαλω το wcm και μετα θα κανω recover? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις, δεν μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο.
-
Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα κατεβάσεις την τελευταία ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.19.0-4.8.8.zip Και θα αυτά που λέει ο οδηγός με τον 2ο τρόπο (από recovery) => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot ) Aν σου έχει μπεί το CWM Recovery, τότε θα κάνεις update αυτόν... ” Tην καινουργια ρομ που την βαλω στο κινιτο? σε καποιο συγκεκριμενο φακελο?
-
Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι απαραίτητο. Θα σου κρατήσει προφανώς ότι πρόσθετο έχεις βάλει, αλλά θα κάνεις Setup τους λογαριασμούς σου από την αρχή.” Εχω κατεβασει πολλες ρομ να βαλω και σε ολλες μου βγαζει unfortunately updater has stopped. τι αλλο να κανω? δεν εχω κινητο αυτη την στιγμη.
-
Mi3
ΜήνυμαΚαι ακομα δεν εχω εικονιδια απο επαφες και πολλα αλλα.
-
Mi3
ΜήνυμαΤελειωσε τωρα, αλλα στο αρχικο σετ up ακομα δεν ανοιγει το wifi....
-
Mi3
ΜήνυμαΟχι απλο update εκανα OTA οπως κανω απο τοτε που το πηρα. Ειναι στο 98% τωρα και περιμενω. Αρα ολα απο την αρχη μετα ετσι?
-
Mi3
ΜήνυμαΜετα αφου τελειωσει να κανω restore απο backup?
-
Mi3
ΜήνυμαΠαιδες σος, εκανα update στο τελευταιο rom και δεν μπορω να μπω wifi και μου λειπουν τα μισα εικονιδια! Τι να κανω?
-
Καλημέρα. έχει κανείς πρόβλημα με το play store αφού έβαλε το kitkat?
-
Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι ώρα θα έχουμε τα νέα από το event?
-
Παράθεση από Tolis: “Εσείς που το έχετε αγοράσει, πως είναι καθημερινή χρήση; μέχρι που φτάνει σε ευκολία η συσκευή σας; Σας βόλεψε το μέγεθος, ανταποκρινεται στη καθημερινότητα σας; Sent from my MI 2S” Καλησπέρα φίλε μου. Λοιπόν το μόνο που δεν έχω συνηθίσει ακόμα είναι το μέγεθος και αυτό γιατί πριν είχα το iphone 4s που ήταν 3,5 ίντσες. Όσο αναφορά την χρήση του, δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Αν θες κάτι συγκεκριμένο να με ρωτήσεις, πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.