Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από Tolis: “Άλλη μια ερώτηση παίδες. Σήμερα θα παραλάβω (ήρθε) και λέω να το κρατήσω στην Αγγλική γλώσσα. Λογικά τις επαφές μου που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα τις δείχνει, σωστά; Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα, εγώ που πήρα το mi3 και το έχω στα αγγλικά, τις επαφές μου τις διάβασε μια χαρά και ας ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝαι πριν λιγο το εκανα αυτο και τωρα ειναι ολα καλα. Γενικα το κινητο ειναι τελειο. Αν και ακομα ψαχνω διαφορα γιατι ειναι η πρωτη miui-android συσκευη που εχω στα χερια μου. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΞέρει κάνεις γιατί δεν βγαίνουν notification facebook, viber κτλ? Από που θα τα βάλω αυτά? τα έχω αλλάξει όλα και τίποτα ακόμα.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το mi3 μου. Ότι θέλετε, μπορείτε να με ρωτάτε και θα προσπαθώ να σας δίνω απάντηση. Ευχαριστώ.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕμένα πλέον γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS). Να φανταστώ ότι θα το έχω σύντομα?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΘα μάθουμε. Ελπίζω σύντομα. Πάντως στο ems tracking που το τσεκαρα, το δίνει να προχωράει κανονικά. Οταν το πάρω θα ενημερώσω. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝαι μαύρο το πήρα. Αλλα και εμένα για 3 μέρες αυτο έλεγε. Βέβαια ήταν και το σκ μέσα. Και μετα άλλαξε. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑυτο σημαίνει ότι είναι στην Ελλάδα? ή μπορει να έχει αλλάξει και να μην έχει ενημερωθεί ακόμα η database? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το έχουν. Πριν μια εβδομάδα. Και τώρα μπήκα μια να δω στο track id και μου γράφει receive Item From Customer, IPS. Ξέρεις τι εννοεί με αυτο?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει το mi3 από το merimobiles. Πρώτα πάει σε αυτούς και μετά εκείνοι το στέλνουν σε εμένα ή έρχεται απευθείας σε εμάς?
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
ΜήνυμαΠαράθεση από RIPmorgan: “παιδες επειδη λογικα την αλλη εβδομαδα θα ερθει το mi3 μπορω να βαλω μονο ελληνικη γραμματοσειρα μεσα απο το mi χωρισ να κατεβασω app μesa apo to playstore????” Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω δεν γίνεται. Σίγουρα μπορείς με μερικά app όπως μου είπαν και εμένα. Rom με ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα.
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Με το που θα κάνεις λογαριασμό Xiaomi στο νέο σου τηλέφωνο θα αου ανοίξει και το MiCloud. H Xiaomi έχει έναν λογαρισμό για όλες της υπηρεσίες της.” Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Mi3 μόλις το παρήγγειλα!
ΜήνυμαΤο cloud μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάνοντας απλά account στο xiaomi market? Ρωτάω γιατί είμαι καινούργιος στα xiaomi και σε μερικές μέρες θα παραλάβω το mi3.
-
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται στο mi3 να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο για τα μηνύματα μέσω κάποιας εφαρμογής.
-
Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να είναι δοκιμασμένο και έμπιστο?