αυτο που του λειπει ειναι η αποθηκευση στα 16gb ειναι λιγο για τετοιο τηλ.δυστυχως περιμενα πολυ για το 64αρι.δεν αντεχα αλλο.με λιγα λογια αν ειχε και ελληνικα απο την μαμα..το τηλ ειναι best buy!
xiaomi mi3
-
-
-
Εφ'όσον έχουν stock έρχεται απ'ευθείας σε εσένα.
Εαν το Stock έχει τελειώσει, τότε η Xiaomi τους στέλνει νέο stock που έχουν παραγγείλει και μετά φυσικά - η merimobiles σου το στέλνει. -
Οταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το έχουν. Πριν μια εβδομάδα. Και τώρα μπήκα μια να δω στο track id και μου γράφει receive Item From Customer, IPS. Ξέρεις τι εννοεί με αυτο?
-
Ταξιδεύει !
Εμένα μου χτύπησε την πόρτα ο ταχυδρόμος την ίδια μέρα που άλλαξε το Status και το εμφάνισε στην χώρα μας. -
Αυτο σημαίνει ότι είναι στην Ελλάδα? ή μπορει να έχει αλλάξει και να μην έχει ενημερωθεί ακόμα η database?
Sent from my iPhone using Tapatalk -
εμενα παλι βγαζει αυτο!!!! Pending shipment from Merchant/Shipper οπου σημαινει μαλλον οτι δεν το εχουν στειλει στην μεταφορικη και εγω την προηγουμενη βδομαδα το παραγγειλα εγω υποψιαζομαι οτι δεν το εχουν stock μηπως το παραγγειλες μαυρο???
-
Ναι μαύρο το πήρα. Αλλα και εμένα για 3 μέρες αυτο έλεγε. Βέβαια ήταν και το σκ μέσα. Και μετα άλλαξε.
στα ποιο πολλα μαγαζια που κοιταξα το ειχαν ασημί μηπως πεζει ρολο και το οτι το παραγγειλαμε μαυρο και δεν το ειχαν ακομα?? θα δουμε!!!!
-
Θα μάθουμε. Ελπίζω σύντομα. Πάντως στο ems tracking που το τσεκαρα, το δίνει να προχωράει κανονικά. Οταν το πάρω θα ενημερώσω.
Ο/H methodius έγραψε:
Οταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το έχουν. Πριν μια εβδομάδα. Και τώρα μπήκα μια να δω στο track id και μου γράφει receive Item From Customer, IPS. Ξέρεις τι εννοεί με αυτο?
Σε 6-7 μέρες από την ημερομηνία που σου έγραψε receive Item From Customer, IPS μέρες περίπου θα το έχεις. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα