Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.

• Εφτασα σε fastboot mode και μου εβγαλε το λαγουδακι...με ποιο section προχωραω μετα??MediaTek PreLoader USB VCOM ή MediaTek DA USB VCOM ή Mediatek USB Port (MTK Only)??η Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only)? Το ρωταω γιατι κατι ειδα οτι πρεπει να εχει snapdragon επεξεργαστη για να παω στο δευτερο section αλλα εμενα δεν εχει .εχει αυτον τον hexa core..

• Ευχαριστω παρα πολυ...Προσπαθω να κανω τα βηματα με την σειρα...Ποιους drivers εκαθιστω μετα την πρωτη επανεκκινηση του pc??Qualcomm η Mediatek?

• Αναβαθμιση ROM σε MIUI v9

laios23 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημερα σας...Συγγνωμη εκ των προτερων αν εχω ποσταρει σε λαθος νημα...Εχω το κινητο της γυναικας μου το οποιο μου κανει διαφορα κολληματα κτλ.Δεν το εχουμε αναβαθμισει ποτε καθοτι δεν μπορουμε να το κανουμε μεσω της συσκευης και αποτι καταλαβα πρεπει να ''παιξουμε'' λιγο μαζι του για να το ξεκλειδωσουμε κτλ. Το Redmi note 3 που εχω φοραει τα εξης χαρακτηριστικα: Android Version:5.1.1 LMY47V, MIUI Version : 7.1 Stable 7.1.99.99 (LHOCNCL) CPU: Hexa-core Max 1.8ghz Ειμαι στο σωστο νημα???Αν ναι μ…

• Καλημερα σας...Συγγνωμη εκ των προτερων αν εχω ποσταρει σε λαθος νημα...Εχω το κινητο της γυναικας μου το οποιο μου κανει διαφορα κολληματα κτλ.Δεν το εχουμε αναβαθμισει ποτε καθοτι δεν μπορουμε να το κανουμε μεσω της συσκευης και αποτι καταλαβα πρεπει να ''παιξουμε'' λιγο μαζι του για να το ξεκλειδωσουμε κτλ. Το Redmi note 3 που εχω φοραει τα εξης χαρακτηριστικα: Android Version:5.1.1 LMY47V, MIUI Version : 7.1 Stable 7.1.99.99 (LHOCNCL) CPU: Hexa-core Max 1.8ghz Ειμαι στο σωστο νημα???Αν ναι μ…

• Αν θελεις σε παρακαλω μπορεις να μου ποσταρεις το νημα για να το βρω αυτο που λες???Επισης αν ειναι οκ με την Global stable γτ να θελω να περασω ελληνικες η dev?Προσφερουν κατι παραπανω?Λεω εγω ο ασχετος τωρα!Ευχαριστω

• @jor1ge Συγγνωμη που ρωταω αλλα επειδη ειμαι ασχετος...το ξεκλειδωμα που λες ποτε και γιατι πρεπει να το κανουμε???εμενα που θα ερθει με Global απο Banggood χρειαζεται να το κανω?

• Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...Το παραγγειλα απο Banggood και αναμενω...Οταν το παρω θα σας ενημερωσω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα σας ζαλιζω με μερικες ερωτησεις μεχρι να το φερω σε ενα νορμαλ σημειο.Ευχαριστω και παλι και συνεχιστε την αψογη δουλεια σας.

• Παράθεση από laios23: “Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;; 1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χω…

• Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;; 1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ…

• Ερωτησεις για το XIAOMI MI3

laios23 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

αλλη μια ερωτηση σε παρακαλω...τι διαφορα εχουν οι επισημες απο τις ανεπισημες ρομ???υπερτερτει η μια εναντι της αλλης???και επισης ειδα οτι εκτος απο το google store υπαρχει και ενα της xiaomi δεν θυμαμαι πως λεγεται αξιζει τον κοπο αυτο???ευχαριστω. Υ.Γ Παραγγειλα ηδη ενα ασπρο μεχρι της 15/3 θα το εχω στα χερια μου.Ο θεος βοηθος.

Μήνυμα

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Το λινκ που μου δινεις με βγαζει καπου οπου λεει file not found.kανω κατι λαθος??? εχω ακουσει διθυραμβους για το κινητο και η αληθεια ειναι οτι εχω αγωνια να το πιασω στα χερια μου.ελπιζω να αξιζει τον κοπο οπως λες...παντως και για το samsung galaxy s3 μου λεγανε τα καλυτερα αλλα μετα απο 1 χρονο συμβιωσεις δεν μπορω να πω οτι εμεινα τρομερα ικανοποιημενος...την ποιοτητα του iphone σαν συσκευη,την σταθεροτητα τοτυ λογισμικου (ελλειψη lag)και την αποκριση στο t…

Μήνυμα

Καλημερα σας, ειμαι καινουργιος στον χωρο της συγκεκριμενης συσκευης.Περιμενω μεχρι 15/3 να μ φερουνε ενα ΜΙ3 απο κινα και ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1)Ποια ειναι η καλυτερη εκδοση λογισμικου και πως την περναω αυτη(αν υπαρχει καποιος οδηγος) για να εχω και ελληνικα αλλα και google play?? 2)Θελω να βαλω μεμβρανη προστασιας οθονης και να παρω και μια θηκη flip over.Ποια ειναι τα πιο ποιοτικα και απο που μπορω να τα παρω?? 3)Ελπιζω να μην μετανιωσω το οτι δινω το samsung galaxy s3 και παω στο συγκεκ…