Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Καλησπερα,
για να βαλω την XTRV ποιο απο τα 2 TWRP να περασω?
twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180119-1700.img ( το βρηκα στο νημα της συσκευης μας )
twrp_chiron_3.2.1-2_miui-hellas ( υπαρχει στο νημα με ολα τα TWRP )
Βλεπω οτι ειναι 2 διαφορετικεσ εκδοσεις. Στο redmi note 4X δεν αλλαζα TWRP . Χρειαζεται να εχουμε την πιο καινουργια εκδοση παντα?
Επισης απο την stable σε XTRV ή αργοτερα σε ARΩΜΑ κανω wipe data , cache , dalvik. Σωστα? -
Για xtrv βάλε αυτό που έχουν δώσει τα παιδιά . Αφου το λένε ρητά στις οδηγίες. Αλλά αν θες να δοκιμάσεις... εγώ δεν το έχω δοκιμάσει...μπορείς να δεις τι κάνει και του Γιώργου αν bootαρει κλπ κλπ. Απο ποια ρομ έρχεσαι? @mula
Μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το android 8 μπορεί να χρειαστεί να ξανααλλάξουμε twrp ναι. Αλλάζουν πολλά με την αναβάθμιση. Όσο για τα επόμενα updates θα μας πούνε τι θα χρειαστεί -
Των παιδιων εννοεις το 2ο? Γιατι στη ανακοινωση για την ελληνικη ρομ δινουν το πρωτο. Με μπερδεψαν ειναι η αληθεια.
Τωρα φοραω την official stable 9.2.3.0 .
Aπλα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τις ελληνικες ρομ (κυριως τις αρωμα) και ελεγα να δοκιμασω και του mix.
Ευχαριστως να ακουσω μια γνωμη απο καποιον που την εχει δοκιμασει.
Τωρα διαβασα την 2η παραγραφο σου, μηπως να περιμενω να σταθεροποιηθουν τα πραγματα και υστερα να προχωρησω στο φλασαρισμα καποιας ελληνικης ρομ? -
Το πρώτο του Raupe προτείνουν για πέρασμα της xtrv.
Ενδεχομένως μπορεί να μην έχεις κανένα θέμα με την 8. Αν θεωρείς ότι δεν σε πειράζει και μια μικρή αστάθεια κάποια force close κλπ . Προχώρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάρε ενα back up όλο το internal φωτο τραγούδια τα πάντα και βουρ για δοκιμή. Αν όχι γυρνάς πίσω . Πάρε και ένα full nandroid και το efs μέσα... απο twrp. Οπότε αν θέλεις να γυρίσεις ακόμα και σε 7 android φλασάρεις με mi flash για να είσαι σίγουρος και μετά με τα back up σου κάνεις ότι θες.
Άρα τολμάς και βλέπεις -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Το πρώτο του Raupe προτείνουν για πέρασμα της xtrv.
Ενδεχομένως μπορεί να μην έχεις κανένα θέμα με την 8. Αν θεωρείς ότι δεν σε πειράζει και μια μικρή αστάθεια κάποια force close κλπ . Προχώρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάρε ενα back up όλο το internal φωτο τραγούδια τα πάντα και βουρ για δοκιμή. Αν όχι γυρνάς πίσω . Πάρε και ένα full nandroid και το efs μέσα... απο twrp. Οπότε αν θέλεις να γυρίσεις ακόμα και σε 7 android φλασάρεις με mi flash για να είσαι σίγουρος και μετά με τα back up σου κάνεις ότι θες.
Άρα τολμάς και βλέπεις -
Παιδιά βγαίνει Xiaomi mi mix 2s με snapdragon 845?
-
Έτσι λένε...
-
Καλημερα στην παρεα...Νεος κ εγω κ ειμαι ενα βημα πριν παραγγειλω το κινητακι....Θα το παρω απο bangood και συγκεκριμενα αυτο
Xiaomi Mi MIX 2 Global Bands 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile
Αν καταλαβα καλα ερχεται με global version οποτε δεν θα εχω κολληματα κ αναγκη για ξεκλειδωματα κτλ σωστα;;Βασικα δεν θελω να μπλεξω...2 ερωτησουλες μονο;;
1)Αν αξιζει overall το κινητο για τα λεφτα του(με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις κολληματα,lug κτλ κ να πεταει σε ιντερνετ με μια αξιοπρεπη μπαταρια)
2)Εαν υπαρχει καποιος οδηγος σεταρισματος..Δλδ με το που το παραλαβω να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω καποιες ρυθμισεις για να λειτουργει απροβληματιστα με σωστες προβολες sms,μην απο messenger και viber,whatsup κτλ.
Εαν νομιζετε οτι πρεπει να προσεξω κ κατι αλλο πχ να περιμενω το mi mix2s μ λετε.
Ευχαριστω -
Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση αν και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω εδώ ή κάπου αλλού.
Αγόρασα το mi mix 2 από Xiaomi Κίνας πριν λίγες μέρες. Έχω πρόβλημα με τις κλήσεις όταν έχω επιλέξει δικτύο 4g .,Ούτε λαμβάνω ούτε μπορώ να κάνω . Σε καμία από τις δύο sim . Αν επιλέξω 3g αντί για 4g όλα κανονικά. Και δέχομαι και λαμβάνω . Ααα ξέχασα να πω ότι παρόλο που δεν λαμβάνω κλήσεις τα data λειτουργούν κανονικά . Και κάτι τελευταίο, μένω στην Κορέα -
Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση αν και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω εδώ ή κάπου αλλού.
Αγόρασα το mi mix 2 από Xiaomi Κίνας πριν λίγες μέρες. Έχω πρόβλημα με τις κλήσεις όταν έχω επιλέξει δικτύο 4g .,Ούτε λαμβάνω ούτε μπορώ να κάνω . Σε καμία από τις δύο sim . Αν επιλέξω 3g αντί για 4g όλα κανονικά. Και δέχομαι και λαμβάνω . Ααα ξέχασα να πω ότι παρόλο που δεν λαμβάνω κλήσεις τα data λειτουργούν κανονικά . Και κάτι τελευταίο, μένω στην Κορέα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0