Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Error 963
ΜήνυμαΕγω τον χρησιμοποιώ γιατί έχω συνηθίσει κ παει το χερι μονο του. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν κάνει εγκατασταση τις εφαρμογες του playstore οχι την συγκεκριμένη. (τον ξερω τον miui, εχω περασει απο mi4, mi note pro, note 2 prime, note 3, note 3 pro)
-
Error 963
ΜήνυμαNova launcher ρε τρελε! Για αυτο εγραψα Τον nova!
-
Error 963
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε mi note pro φίλου με περασμενη .6.3.10 dev (ετσι το πηρε) του βγαζει πχ οταν κατεβαζει τον nova προβλ963.Καναμε clear cache το playstore κ οτι αλλο βρηκε στο γκουγκλη αλλα δεν.. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατι θελει να το πεταξει απο το παράθυρο (και δεν θα μαι απο κατω γαμωτο!)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από vasvas100: “MEGA Το λινκ του nova go. Αν ειναι off topic παρακαλώ να αφαιρεθεί” Θα παραμείνει, αλλά αν θέλετε να το αναλύσετε, καλό θα ήταν να ανοιχτεί νέο Θέμα με το NOVA & OTE Go γιατί αφορά όλα τα κινητά της XIAOMI που είναι root. @vasvas100 θα αναλάβεις να το ανοίξεις; Και βάλε στο προφίλ σου ποια συσκευή έχεις για να μη μπερδευόμαστε.” Νομιζω δεν υπάρχει λογος να ανοιχτει θεμα για ενα λινκ. Τωρα αν θελετε οκ. Επισηςνα προσθέσω οτι οποίος το βάλει απενε…
-
Πρόβλημα με το Display
ΜήνυμαΤη πρώτη μερα δεν ασχολήθηκα. Απ τη δεύτερη εγινε ενοχλητικό
-
Πρόβλημα με το Display
ΜήνυμαΤο τηλεφβνο εκτος απο display δειχνει να χει προβλημα κ με τον proximity sensor. Πακεταρεται για τη μαμά πατρίδα. Κριμα. youtu.be/ZqVH4hCO1P0
-
Πρόβλημα με το Display
Μήνυμαyoutu.be/JnxraApuz3A
-
Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να μην το κανει.
-
Καλησπέρα στο team. Πρόσφατα εγινα κάτοχος του note 2 prime. Το τηλέφωνο μου ηρθε με την 5.9.27. Εβαλα κ την stable εβαλα κ την 5.10.8. Αλλα μου κανει κατι τρελά.Εβγαλα κ το tempered μηπως επηρεάζει αλλα τζιφος. Όποιος εχει γνωμη τι μπορω να κανω πριν φυγει για Κίνα η τοιχο ειναι ευπρόσδεκτη. Εδω το βίντεο που τραβηξαyoutu.be/47mhrhscT80