Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από spyran: “Χαιρετώ την παρεα. Ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ και στα Xiaomi προιοντα. Εχω θεμα και δεν ξερω αν ξερει καποιος να βοηθησει. Εχω το Mi wifi 3 και δουλευει αριστα αλλα καμια συσκευη μου δεν συνδεεται πανω του με ταχυτητα συνδεσης πανω απο 72Mbps (pc, laptop, redmi, mi6) ακομη και στα 5G ” χαμήλωσε το Channel στα 5G. κάποιοι το βάζουν στα 40 εγω το έχω στα 48. δοκίμασε μήπως παιζει ρόλο και δοκίμασε να μετρήσεις όταν είσαι κοντά του με full σήμα.
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
acme - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣυμφωνώ απόλυτα! Δεν είναι όμως καλύτερα αν αγοράσεις μια συσκευή, να έχει και εγγύηση; Το αν αποδειχτεί μάπα, τότε προσωπικά δεν ξαν'αγοράζω από αυτή την εταιρεία. Αν όμως αποδειχτεί καλό το service, τότε δε "κλαίω" τα extra χρήματα που έδωσα για να το αγοράσω από Ελλάδα και όχι Κίνα. Anyway, μακάρι να έχει χαμηλές τιμές, να παρέχει service και αυτό που λέω, είναι απλά να περιμένουμε πριν το κατακρίνουμε. Θα υπάρχουν ακριβότερες τιμές (βλέπε mi band 2) αλλά θα υπάρχουν και φθηνότερες από ότι φα…
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
acme - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “service της συσκευής με εγγύηση της xiaomi original ” Προβλημα λογο infoquest εννοεις; δε σε εχω πιασει
-
acme - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@acme Το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει ο πελάτης μετά την αγορά όταν χρειαστεί services, εκεί έγκειται το πρόβλημα. ” γιατι το λες; εννοεις service της συσκευης, ή υπηρεσιες;
-
acme - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕγώ πάντως πέρασα σήμερα και αν δε κάνω λάθος, είδα τη ζυγαριά στα 30€! χαμηλότερα και από το gearbest μάλιστα!!!!! Επίσης σε κουβέντα που έκανα με ένα πωλητή, μου είπε ότι το Mi 6 θα το φέρουν γύρω στα 500-550€ το 128. Προσωπικά, σκόπευα μετά τις διακοπές να το πάρω από Κίνα, αλλά τελικά αν ισχύσει η τιμή, θα το πάρω από το μαγαζί και ας βγαίνει ακριβότερο. Σίγουρα με κουπόνια και προσφορές και και και, θα το βρω 150-200 € φθηνότερα. Όμως δεν αγοράζω κινητό περιμένοντας κουπόνια ή προσφορά. Άσε…
-
Mi store greece
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Στις ειδήσεις κοίταξες; xiaomi-miui.gr/community/news/…CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%85/ ” Έχεις απόλυτο δίκιο. δε το είχα δει. και το περίεργο είναι ότι έκανα search το "Golden Hall" και δε μου έβγαλε τίποτα. μάλλον έκανα κάποια πατάτα από το κινητό...
-
Mi store greece
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Έχει ανοίξει στο Golden Hall το πρώτο επίσημο μαγαζί της xiaomi στην Ευρώπη και δεν έχω δει κάτι σχετικό στο forum. Τουλάχιστον όχι κάτι μπαμ! Περίμενα ότι θα γινόταν χαμός στο forum. Γιατί ρε παιδιά; Εγώ το επισκέφτηκα σήμερα και πραγματικά είναι πολλά υποσχόμενο και νομίζω θέλει τη στήριξη μας. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, άλλα από το κινητό τουλάχιστον, δε βρήκα κάτι.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Το English firmware από που το κατεβάζω; Ευχαριστώ!
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από geotok: “Τελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας??? ” Αυτό γιατί? Δεν έχει ούτ…
-
Xiaomi R1D router
Μήνυμαέκανα μια δοκιμή με free PPTP που βρήκα στο νετ. Η συγκεκριμένη με έβγαζε στη Νέα Υόρκη. Μετά δεν ασχολήθηκα ξανά γιατί δε ξέρω και τον λόγο να το κάνω για να είναι ειλικρινής. Επίσης κατά τη γνώμη μου οι καλοί πάροχοι vpn δε δίνουν δυνατότητα για τις δύο επιλογές που έχει το R1D.
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΟΚ μια χαρά έβαλα και βλέπω τον σκληρό δικτυακά στο desktop. Ερώτηση για το torrent. όσες φορές έβαλα από το κινητό μέσω της εφαρμογής να κατεβάσει ένα αρχείο, σερνόοοοοοοτανε!!!!! το ίδιο torrent από μtorrent, το πήγε σφαίρα. γιατί; (φυσικά στις δοκιμές δεν έτρεχε κάτι άλλο για να τρώει bandwith.)
-
mi IR Controller
Μήνυμαrf στέλνει; ή μόνο IR?
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΤον σκληρό πως μπορώ να τον προσθέσω σαν folder ώστε να τον βλέπω από file explorer? thanks!
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΠαράθεση από Mylopotamos: “Στο ρουτερ την πάτησα και εγω αλλα τωρα τι κάνουμε ;;;; ” σήμερα μου ήρθε εμένα. Άρα δε κάνω update. Ok. Υπάρχει auto update που πρέπει να απενεργοποιήσω;
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΚαλησπερα κ χρονια πολλα! Το update που λετε οτι γυρναει στα κινεζικα, ειναι του router η της εφαρμογης στο κινητο; Ευχαριστω.
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΕγώ δεν έχω καταφέρει ούτε να μου στέλνει ειδοποίηση όταν βλέπει κίνηση...