Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Hello, I want to buy 3 pcs of the Yeelight Smart LED Ceiling Light - WHITE but when i go to buy all 3 together, I have only the option of Expedited Shipping which means I will have to pay for custom clearance because of DHL. When I go to buy one or two pieces, I have the option of Priority Line - Europe Express but it costs more than 30 euro. That means the only option is to pay 2 dispatches (one dispatch with 2 pieces and one dispatch with 1 piece) and to pay about 70 euro for the transportatio…
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “Παιδια την παρελαβα και εγω....Αν και εχω θεμα με τα κινεζικα βρηκα κουτσα στραβα καποιες λειτουργιες...Αυτο που δεν μπορω να κανω ακομα ειναι να μη μου ερχονται καθε τοσο ανα 2 λεπτα ειδοποιηση στο κινητο απο την καμερα...Χτυπαει συνεχώς. Απο που το απενεργοποιούμε??? Στο setup παντως πηγα και απερνεγοποιησα την εντολη αυτη που λεει notifications alarm απο εδω αλλα και παλι μου ερχονται. Δεν ξερω αν επειδη εκανα στα σεναρια πχ εβαλα να ανοιγει να κλεινω απο εκει οταν φευγω…
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠάντως εγώ πήρα ένα broadlink rm pro για ένα φίλο και φυσικά το δοκίμασα πρώτα και είναι πολύ καλό! Θα το πάρω και για εμένα...
-
Παράθεση από Lia.K: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “για ανέβασε εικόνα γιατί δε σε πιστεύω μήπως απλά ξύπνησες για λίγο και το μέτρησε σερί όλο ; ” Αυτό που μέτρησε σήμερα δεν ισχύει! Κοιμήθηκα στις 02.30 περίπου και ξύπνησα εφτά με ξυπνητήρι! Παρατήρησα στο awake time βάζει την ώρα που μπαίνω και βλέπω την εφαρμογή! Μήπως έκανα λάθος στην εγκατάσταση? ” Το ίδιο κάνει και σε εμένα.
-
Xiaomi Mijia 360
Μήνυμαmy phone is not rooted. it is a LG. I managed to make the update from my wife's iphone and now I don't have the offline issue in all the devices... another question (again): Is there a way to get notifications when there is movement? =============== Φεβ 9th 2017, 8:17pm =============== Παράθεση από acme: “my phone is not rooted. it is a LG. I managed to make the update from my wife's iphone and now I don't have the offline issue in all the devices... another question (again): Is there a way to g…
-
Παράθεση από ikaros80: “Παράθεση από acme: “έχει καταφέρει κανείς να κάνει antilost? Δηλαδή όταν χάνει τη σύνδεση το band με το κινητό, να δονείται το band? Το είχε ένα προηγούμενο band Sony που είχα και μου έσωσε το κινητό μία φορά... ” Φυσικά Μια χαρά δουλεύει το antilost ” πως;
-
έχει καταφέρει κανείς να κάνει antilost? Δηλαδή όταν χάνει τη σύνδεση το band με το κινητό, να δονείται το band? Το είχε ένα προηγούμενο band Sony που είχα και μου έσωσε το κινητό μία φορά...
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από acme: “εγώ έχω πάρει το zidoo x9s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Full HD και 5.1 χωρίς κολλήματα. Δυστυχώς για άλλα δε μπορώ να πω μιας και δεν είχα ποτέ πριν TV box. ” Tι antutu βγαζει το ziddo για να σου πω ποσο βγαζει και το xiaomi ” Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια. Φανταζομαι αν το googlαρεις θα βρεις ποσο βγαζει.
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεγώ έχω πάρει το zidoo x9s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Full HD και 5.1 χωρίς κολλήματα. Δυστυχώς για άλλα δε μπορώ να πω μιας και δεν είχα ποτέ πριν TV box.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos154: “Παράθεση από acme: “Παράθεση από nikos154: “σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο μολις το εκανα και εγω και ολα μια χαρα!! μια ερωτηση τωρα στην αναζητηση wifi Με βγαζει και το παλιο καλυτερα να το απενεργοποιησω ?? (το xiaomi ειναι συνδεδεμενο με erthenet με το modem ) Και κάτι ακόμα στο κινητο δεν με δειχνει την 5g τι πρεπει να κανω ?? (samsung s7) σε ευχαριστω και παλι! ” Για το 5g το πιθανότερο είναι η συχνότητα λάθος. χαμήλωσε τες από το router και λογικά θα το δει. ” Σε …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos154: “σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο μολις το εκανα και εγω και ολα μια χαρα!! μια ερωτηση τωρα στην αναζητηση wifi Με βγαζει και το παλιο καλυτερα να το απενεργοποιησω ?? (το xiaomi ειναι συνδεδεμενο με erthenet με το modem ) Και κάτι ακόμα στο κινητο δεν με δειχνει την 5g τι πρεπει να κανω ?? (samsung s7) σε ευχαριστω και παλι! ” Για το 5g το πιθανότερο είναι η συχνότητα λάθος. χαμήλωσε τες από το router και λογικά θα το δει.
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαWhen i am in the camera and see through the camera, when i go to the settings, I get a message that the camera is offline. Also in mihome app, the camera seems to be offline but when I press on the camera, I can see without problem. There is an update that I can't make bcs it seems to be offline while it is not!
-
+1 από acmegr
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαHello. Do you kmow how to have the app menu in english instead of Chinese?