Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.
-
φωνητικη πληκτρολογηση
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από BanditGR: “Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο ή εγκατεστημένο. Αν πάει στις ρυθμίσεις του Google (να ανοίξει μια αναζήτηση, tap το Google icon και από το μενού πάνω αριστερά να επιλέξει ρυθμίσεις), δεν βλέπει "Φωνή" ως μια από τις επιλογές ? ” Kαλημερα και παλι , λοιπον δεν ξερω κατι παιζεται και δεν μπορω να το βρω, ενω υπαρχει η εφαρμογη google δεν φαινεται σε εικονιδιο ουτε ανοιγει πατωντας το μεσαιο …
-
φωνητικη πληκτρολογηση
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο ή εγκατεστημένο. Αν πάει στις ρυθμίσεις του Google (να ανοίξει μια αναζήτηση, tap το Google icon και από το μενού πάνω αριστερά να επιλέξει ρυθμίσεις), δεν βλέπει "Φωνή" ως μια από τις επιλογές ? ” Kαλημερα και παλι , λοιπον δεν ξερω κατι παιζεται και δεν μπορω να το βρω, ενω υπαρχει η εφαρμογη google δεν φαινεται σε εικονιδιο ουτε ανοιγει πατωντας το μεσαιο πληκτρο οπως σε αλλα τηλ, παρολλα αυτα ρυθμισα …
-
φωνητικη πληκτρολογηση
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από k30taas: “παιδια ξερει κανενας αν μπορει το τηλ να καταλαβει φωνητικα την ελληνικη γλωσσα; γιατι μονο αγγλικα βλεπω καταλαβαινει.... ” Να καταλάβει ελληνικά που ? Στη φωνητική πληκτρολόγηση στο Google ? Θα πρέπει να επιλέξεις (και) Ελληνικά στη γλώσσα εισαγωγής (Ρυθμίσεις -> Επιπρόσθετες ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Φωνητική πληκτρολόγηση Google -> Γλώσσες. Τώρα αν εννοείς ελληνικά αλλού, το συζητάμε. ” Σε ευχαριστω παρα πολύ φιλε μου!!! ==============…
-
φωνητικη πληκτρολογηση
Μήνυμαπαιδια ξερει κανενας αν μπορει το τηλ να καταλαβει φωνητικα την ελληνικη γλωσσα; γιατι μονο αγγλικα βλεπω καταλαβαινει....
-
Παράθεση από k30taas: “λοιπον παιδια όπως ειπα ποιο πανω δεν γινοταν τιποτα με όλα αυτά. Ετσι λοιπον επανεφερα τον υπολογιστη από ένα ειδωλο συστηματος που ειχα κανει πριν κανα μηνα, και τωρα βλεπει ολες τις παραπανω συσκευες που ανεφερα κανονικα χωρις να βαλω κατι επιπλέον.... τι εφταιγε δεν ξερω. ” Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον είχαν μπλεχτεί οι drivers...όταν το γύρισες σε καθαρό περιβάλλων μπήκαν όλα σωστά ” παιδια ακυρο
-
Παράθεση από NasDriver: “1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ 6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\ 7. Reboot τον υπολογιστή 8. Ενεργ…
-
Παράθεση από nflo: “Εγκατέστησες τους drivers (mipcsuite & miflash tool) έχοντας προηγουμένως απενεργοποιήσει τις ψηφιακές υπογραφές των windows; ” το suite το ειχα βαλει και το εβγαλα παλι δεν γινοταν τιποτα, τα αλλα που λες δεν καταλαβαινω... αν θες μου εξηγεις..... Παράθεση από demakhs: “Ο μάστορας @NasDriver, έχει φροντίσει για σενα: Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ ” ? Παράθεση από NasDriver: “Ανεβασε και φώτο αυτά που δείχνει στο about phone. Επίσης καλό θα είναι να βάζεις φώτο με το μήνυμα λάθους π…
-
Προσπαθω εδώ και παρα πολύ ωρα να συνδεσω το Redmi note 3 pro στον υπολογιστη με windows 10 και δεν γινεται τιποτα. εχω ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων όπως επισης και το MTP αλλα τιποτα . μολις παω στην διαχειρηση συσκευών και παταω να κανει ενημερωση προγράμματος οδηγησης μου βγαζει πως τα windows βρηκαν λογισμικο προγράμματος οδηγησης για την συσκευης σας αλλα αντιμετωπισαν ένα σφαλμα κατά την προσπαθεια εγκαταστασης του... και μετα από κατω λεει η ενοτητα για την εγκατασταση μιας υπηρε…
-
Οσο αναφορα το προβλημα που δεν μπαινει στο 0.facebook ξερετε κατι ρε παιδια? Ακούστε τι έκανα.... Έχω δύο redmi note 3 pro, πήρα την σιμ από ένα άλλο τηλ που είναι what's up και που μέσα δεν έχει το παραμικρό δηλαδή ούτε ένα λεπτό σε ευρώ ούτε mb ούτε τίποτα όλα μηδέν. Έβαλα λοιπόν την σιμ και στο ένα και στο άλλο redmi και δεν μπαίνει σε κανένα από 0. Μετά έβαλα την ίδια σιμ σε ένα Samsung s6 και έμπαινε κανονικότατα έστειλα και μηνύματα κλπ. Συμπέρασμα πώς είναι σίγουρα θέμα του redmi note 3 …
-
Παράθεση από k30taas: “Λοιπόν φίλοι μου ακούστε τι έκανα.... Έχω δύο redmi note 3 pro, πήρα την σιμ από ένα άλλο τηλ που είναι what's up και που μέσα δεν έχει το παραμικρό δηλαδή ούτε ένα λεπτό σε ευρώ ούτε mb ούτε τίποτα όλα μηδέν. Έβαλα λοιπόν την σιμ και στο ένα και στο άλλο redmi και δεν μπαίνει σε κανένα από 0. Μετά έβαλα την ίδια σιμ σε ένα Samsung s6 και έμπαινε κανονικότατα έστειλα και μηνύματα κλπ. Συμπέρασμα πώς είναι σίγουρα θέμα του redmi note 3 pro. Αν μπορεί να γίνει κάτι να βοηθήσ…
-
Παράθεση από Drambuie: “Και απο google chrome και απο τον broswer που εχει το κινητό μπαινει μεχρι την σελιδα για να κανω συνδεση και μετα τιποτα απολύτως. οση ωρα και αν περασει... *δεν το κανει μονο σε αυτο το update GTV 6.9.29 και ποιο πριν το εκανε... XIAOMI REDMI NOTE 3 GTV 6.9.29 HENNESSY BTW εχω και cosmote και vodafone και στα 2 το ιδιο θεμα ” εμενα δεν μπαινει ουτε στην σελιδα.
-
Λοιπόν φίλοι μου ακούστε τι έκανα.... Έχω δύο redmi note 3 pro, πήρα την σιμ από ένα άλλο τηλ που είναι what's up και που μέσα δεν έχει το παραμικρό δηλαδή ούτε ένα λεπτό σε ευρώ ούτε mb ούτε τίποτα όλα μηδέν. Έβαλα λοιπόν την σιμ και στο ένα και στο άλλο redmi και δεν μπαίνει σε κανένα από 0. Μετά έβαλα την ίδια σιμ σε ένα Samsung s6 και έμπαινε κανονικότατα έστειλα και μηνύματα κλπ. Συμπέρασμα πώς είναι σίγουρα θέμα του redmi note 3 pro. Αν μπορεί να γίνει κάτι να βοηθήσετε......
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από k30taas: “ε αφου δεν υπαρχει λυση λεμε διαφορα τετοια για να σωσουμε την κατασταση ” Εδώ ρώτησες? Xiaomi MIUI Official Global Site ” ΝΑ ρωτήσω σε ξένο σαιτ για το 0 της κοσμοτε; επειδή ξερω ελαχιστα αγγλικα μπορει καποιος να ρωτησει εκει για μας που εχουμε πρόβλημα?
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “το κινητάρα πάει σε στυλ σα να μου θες hamvie για να μετακινείσαι 5-6 χλμ στο κέντρο της πόλης σου και να λες οτι δεν υπάρχει χώρος στους δρόμους για να παρκάρεις ” ε αφου δεν υπαρχει λυση λεμε διαφορα τετοια για να σωσουμε την κατασταση αλλα δεν γινεται τιποτα για πεταμα η "κινηταρα"
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από k30taas: “Τα δοκίμασα όλα που μου είπατε παιδιά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια, τσάμπα ξαναθελει στήσιμο το κινητό........ Μετά μου λέτε να μην τα περνω.... Πήρα και εγώ μια φορά μια κινητήρα και καλά στην κόρη μου και δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ποιο πολύ και πριν...δηλαδή να μπαίνει στο μηδέν. Τσάμπα ο αρχικός ενθουσιασμός. ” οι κινητάρες έχουν και απαιτήσεις τέσπα , χαζές απορίες τα άλλα λινκ τα δοκίμασατε ; - O.f…
-
Τα δοκίμασα όλα που μου είπατε παιδιά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια, τσάμπα ξαναθελει στήσιμο το κινητό........ Μετά μου λέτε να μην τα περνω.... Πήρα και εγώ μια φορά μια κινητήρα και καλά στην κόρη μου και δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ποιο πολύ και πριν...δηλαδή να μπαίνει στο μηδέν. Τσάμπα ο αρχικός ενθουσιασμός.
-
Παράθεση από NasDriver: “με αυτά που μου λες, μπας και θέλει να βλέπει τις φώτο οι οποίες θέλουν χρέωση και το έχει κολλήσει με κάνα πιτσιρικά που ήξερε από αυτά ? Λέω τώρα...είναι διαόλια τα μικρά σε τέτοια θέματα...ξέρω από την ανιψιά μου ” Εννοείται πως μιλάει με τον "πιτσιρικά" δεν θέλει εικόνες μόνο chat Παράθεση από Thracia: “Με αυτο που λέω θα γλυτώνεις 7 ευρό την εβδομάδα Και με 5 θα κάνεις αυτο που προτείνει ο Nas ” Σιγά μην το δίνω... Φράγκο δεν υπάρχει γι αυτό φαγωθηκα και εγώ και αυτ…