Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή ή με την MIUI...κάπου αλλού είναι το κόλλημα...ίσως κάποια ρύθμιση να έχει πειραχτεί κάπου αλλά είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτι να πω και εγω φιλε μου.... και με την κοσμοτε που ειχα μιλησει μιση ωρα στο τηλ κοιτάγαμε ρυθμισεις κλπ και ηταν όλα οκ, δεν ηξεραν και αυτοι τι άλλο να κανουν, από αυτους παντως λεει είναι ενταξει.........Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή ή με την MIUI...κάπου αλλού είναι το κόλλημα...ίσως κάποια ρύθμιση να έχει πειραχτεί κάπου αλλά είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα![]()
τι εννοεις δες τι λες? να το γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις εννοεις? δεν εχω πειραξει ρομ είναι όπως ηρθε από κιναΟ/H NasDriver έγραψε:
Δες τις λες να πάρει αντίγραφα να του κάνεις ένα factory reset ?
Ο/H ChristosSpl έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.!
Καταρχήν συγχαρητήρια για το site μπορώ να πω ότι έχω μάθει και μαθαίνω πολλά πράγματα σαν νέος που είμαι.!!
Έχω πρόβλημα με το 0.fb
το κινητό είναι το (Xiaomi Mi-4 2GB RAM)
Πιστεύω πως δεν είναι από ROM το πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει:
1)Android 4.4 με MIUI 6
2)Android 5.1 με MIUI 7
3)Android 6.1 με MIU 8 (που αυτό έχω τώρα)
Επίσης δοκίμασα και δεύτερη κάρτα SIM όπως και διαφορετικούς Browser, το αποτέλεσμα μηδέν.!!
Δεν βγάζω άκρη πραγματικά.!
τι θα αλλαξει με αυτό λες?Ο/H Thracia έγραψε:
μπα ουτε βδομαδα δεν θα περναειΟ/H NasDriver έγραψε:
Χίλιες φορές να τις βάζεις με 5,04 ευρώ (είναι και ο φόρος πλέον) 500 Mb
Εννοείται πως μιλάει με τον "πιτσιρικά" δεν θέλει εικόνες μόνο chatΟ/H NasDriver έγραψε:
με αυτά που μου λες, μπας και θέλει να βλέπει τις φώτο οι οποίες θέλουν χρέωση και το έχει κολλήσει με κάνα πιτσιρικά που ήξερε από αυτά ?
Λέω τώρα...είναι διαόλια τα μικρά σε τέτοια θέματα...ξέρω από την ανιψιά μου
Σιγά μην το δίνω... Φράγκο δεν υπάρχει γι αυτό φαγωθηκα και εγώ και αυτή με το 0.Ο/H Thracia έγραψε:
Με αυτο που λέω θα γλυτώνεις 7 ευρό την εβδομάδα![]()
Και με 5 θα κάνεις αυτο που προτείνει ο Nas