Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; Έβγαλα την σιμ τις κόρης μου και το δοκιμασα στο δικό μου τηλ και έμπαινε μια χαρά, μόλις την ξαναεβαλα στο redmi note 3 pro τίποτα πάλι.............
XIAOMI - Πρόβλημα με 0.facebook.com
- Xiaomi
-
-
Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; Έβγαλα την σιμ τις κόρης μου και το δοκιμασα στο δικό μου τηλ και έμπαινε μια χαρά, μόλις την ξαναεβαλα στο redmi note 3 pro τίποτα πάλι.............
-
-
Ούτε καν έχω facebook για να μπορέσω να βοηθήσω...και ένα που έκανα ήταν μόνο για να κάνω like στο φόρουμ
-
Μπας και έχει το κινητό καμμιά unoffcial rom και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα;Ο/H k30taas έγραψε:
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshoot από το about phone -
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
Εμενα με ελληνικη dev και whats up μπηκε κανονικα...
Όχι ρε παιδιά official είναι, αυτή την στιγμή έχει την miui 8 Global 6.10.13 beta, ειχε κανει αναβαθμιση δυο φορες από τοτε που το πηρα. Εννοείται δεν μπαινει εφόσον δεν εχουμε δεδομενα ετσι? ανοιχτα μεν αλλα δεν εχουμε.... με αλλα κινητα μπαινει.Ο/H nflo έγραψε:
Μπας και έχει το κινητό καμμιά unoffcial rom και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα;Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshoot από το about phoneΟ/H k30taas έγραψε:
-
-
-
Ο/H k30taas έγραψε:
Όπως καταλαβαίνεις άκρη προσπαθούμε να βγάλουμε
Αλλά δεν μιλάμε με τα ίδια δεδομένα
Εμείς μιλάμε για GTV και gkalen Rom
You may think you can fly - but you better not try -
-
πιθανον λες γι αυτό που λεει: Τέλος μια άλλη προϋπόθεση για να μπαίνεις δωρεάν πρόσβαση στο Facebook είναι να έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο internet στο κινητό σου (π.χ. internet day pass ή internet 60MB αν πχ. είναι What’s Up το κινητό).Η κορη μου μου λεει πως παντα εμπαινε χωρις να εχει κανενα πακετο από αυτά..... δεν ξερω ρε παιδια, από τοτε που αλλαξαμε το κινητο εγινε ολη η φαση. τι άλλο μπορει να είναι δεν ξερω.Ο/H NasDriver έγραψε:
Για δες εδώ...λένε ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο με ΜΒ αλλιώς δεν TECHinsider
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα