Τα δοκίμασα όλα που μου είπατε παιδιά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια, τσάμπα ξαναθελει στήσιμο το κινητό........ Μετά μου λέτε να μην τα περνω.... Πήρα και εγώ μια φορά μια κινητήρα και καλά στην κόρη μου και δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ποιο πολύ και πριν...δηλαδή να μπαίνει στο μηδέν. Τσάμπα ο αρχικός ενθουσιασμός.
XIAOMI - Πρόβλημα με 0.facebook.com
- Xiaomi
-
-
Ο/H k30taas έγραψε:
Τα δοκίμασα όλα που μου είπατε παιδιά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια, τσάμπα ξαναθελει στήσιμο το κινητό........ Μετά μου λέτε να μην τα περνω.... Πήρα και εγώ μια φορά μια κινητήρα και καλά στην κόρη μου και δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ποιο πολύ και πριν...δηλαδή να μπαίνει στο μηδέν. Τσάμπα ο αρχικός ενθουσιασμός.
τέσπα , χαζές απορίες
τα άλλα λινκ τα δοκίμασατε ;
- O.facebook.com/* (ναι είναι όμικρον)
- zero.facebook.com/*
(τα παραπάνω καλό θα είναι να τα κάνεις και με τον stock αλλά και με άλλον browser)
είπαμε το δοκίμασες και στα 2 σλοτ της sim ;
δοκίμασες και άλλη sim να δεις αν μπαίνει ;
(μπορεί να τα ξανα είπες αλλά μιας και είχες κάνει το λάθος πριν και ήταν σε άλλο θέμα δε θα μπω στην διαδικασία να κοιτάξω πίσω πάλι)
επίσης δοκίμασες κάτι τέτοιο ;
Μπορείς να μπεις στο Μηδέν κατευθείαν από τον browser του κινητού σου ή μέσα από την κατηγορία Social Network του COSMOTE my view. Η πλοήγηση μέσα στο Μηδέν είναι δωρεάν.
techinsider.gr/tips/pos-benoum…om-apo-kinito-me-cosmote/
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H k30taas έγραψε:
τέσπα , χαζές απορίες
τα άλλα λινκ τα δοκίμασατε ;
- zero.facebook.com/*
(τα παραπάνω καλό θα είναι να τα κάνεις και με τον stock αλλά και με άλλον browser)
είπαμε το δοκίμασες και στα 2 σλοτ της sim ;
δοκίμασες και άλλη sim να δεις αν μπαίνει ;
(μπορεί να τα ξανα είπες αλλά μιας και είχες κάνει το λάθος πριν και ήταν σε άλλο θέμα δε θα μπω στην διαδικασία να κοιτάξω πίσω πάλι)
επίσης δοκίμασες κάτι τέτοιο ;
Μπορείς να μπεις στο Μηδέν κατευθείαν από τον browser του κινητού σου ή μέσα από την κατηγορία Social Network του COSMOTE my view. Η πλοήγηση μέσα στο Μηδέν είναι δωρεάν.
techinsider.gr/tips/pos-benoum…om-apo-kinito-me-cosmote/
-
το κινητάρα πάει σε στυλ σα να μου θες hamvie για να μετακινείσαι 5-6 χλμ στο κέντρο της πόλης σου και να λες οτι δεν υπάρχει χώρος στους δρόμους για να παρκάρεις
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
το κινητάρα πάει σε στυλ σα να μου θες hamvie για να μετακινείσαι 5-6 χλμ στο κέντρο της πόλης σου και να λες οτι δεν υπάρχει χώρος στους δρόμους για να παρκάρεις
-
Ο/H k30taas έγραψε:
ε αφου δεν υπαρχει λυση λεμε διαφορα τετοια για να σωσουμε την κατασταση
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H k30taas έγραψε:
-
-
Ο/H k30taas έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H k30taas έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
εχω το Redmi Note 3 με περασμενη την GTV 6.9.29 αλλα εχω ενα θεματακι με το 0.facebook το οποιο ειναι και τζαμπα. δεν μπορω να μπω καθολου...
Αν καποιος ειχε ιδιο θεματακι ας δωσει καμια βοηθεια.
Ευχαριστω -
Καλησπέρα,
ενα screenshot να δούμε ακριβώς ποιον browser χρησιμοποιείς και αν βγάζει κάποιο μύνημα όταν προσπαθείς να μπείς στο 0.facebook.com
Ποιόν πάροχο έχεις ?? -
@Drambuie, έγινε μεταφορά σε υατό το θέμα μιας και υπάρχουν και άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα...Redmi Note 3 Hennessy ή Redmi Note 3 pro kenzo έχεις ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα