Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από karlesg: “ Αφήστε by default τις επιλογές που θεωρείτε εσείς ότι βολεύουν τον περισσότερο κόσμο και δε θα επηρεάσουν και τους λίγο πιο "άσχετους" να σας παραπονιούνται συνέχεια δε βρίσκω το ένα, δε δουλεύει το άλλο, αλλά δώστε και στους υπόλοιπους την ευκαιρία να παίξουν πραγματικά με τη συσκευή αν θέλουν και το επιθυμούν. ” Το απλό λάηκ δεν έφτανε για να περιγράψει πόσο συμφωνώ με το παραπάνω ποστ, και ειδικά με αυτό του το κομμάτι.
-
To banggood από όσο ξέρω, έχει την ίδια τιμή με το gearbest (13.50~ ) αλλά κάνει καλούτσικη έκπτωση αν μαζευτούμε πάνω από 10 (περίπου 1.5-2$ ). Κάτι παραπάνω δε νομίζω να πετύχουμε, άντε το πολύ πολύ να πούμε ότι είμαστε από φόρουμ αγαπημένο και φιλοκινεζικό, να μας κόψουν καμιά εικοσάρα σεντς στον καθένα.
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Και εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την Night vision από Everbuying. Ερώτηση: για επέκταση για το καλώδιο ρεύματος, τι προτείνετε; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Βάλε powerbank. Θα τη φορτίζεις σπανίως και θα είναι διακριτική. Για επέκταση καλωδίου, εξαρτάται η πρόταση από το αν θα τη βάλεις πίσω από κάποιο ράφι, βιβλιοθήκη, καλοριφέρ, πάνω σε τοίχο κλπ.
-
Γνωρίζω άριστα αγγλικά, τα οποία χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά επί του αντικειμένου σπουδών μου, γνωρίζω άριστα ελληνικά, τα οποία μου χάρισαν εξαιρετικές βαθμολογίες στις πανελλαδικές του 2013 (είναι ό,τι κοντινότερο σε σχετικά αντικειμενικό τεστ γλώσσας που έχω). Ξέρω και πολύ καλά γαλλικά, αλλά δε βλέπω πώς αυτά θα μου χρειαστούν. Έχω συμβάλει στη μετάφραση phpbb του φόρουμ e-student [dot]gr . Θα χαρώ να συνεισφέρω στις μεταφράσεις και, εφόσον είναι εφικτό, στις μεταγλωττίσεις συσκευών που μι…
-
Xiaomi Pen water tester
ΜήνυμαMάλιστα, άρα μιλάμε μόνο για νερό που είναι τρεχούμενο και όχι στάσιμο, γιατί δε μετρά μικροβιακό φορτίο, καθιστώντας έτσι επικίνδυνο οτιδήποτε δε ρέει εμφανώς. Εντάξει, δε μπορείς να τα περιμένεις όλα από μία συσκευή των 10$.
-
Xiaomi Pen water tester
ΜήνυμαΞέρω κάποιον που το έχει, αλλά κι αυτός δεν πολυκάτεχε τί τρέχει. Το purifier έχει όγκο;
-
Xiaomi Pen water tester
ΜήνυμαΤο έχει κανείς το συγκεκριμένο εργαλειάκι; Είναι καθόλου έμπιστο; Μπορεί δηλαδή να μετρήσει και οργανικές και ανόργανες επιβλαβείς ουσίες; Συνυπολογίζει μικροοργανισμούς; Έχω ένα ρέμα δίπλα στο σπίτι μου, πηγές στους τόπους καταγωγής μου, και θα ήθελα να δω αν μπορώ να το εμπιστευτώ, ή, όπως το βρίσκω πιο πιθανό, είναι περισσότερο για το εφέ.
-
Επωνυμία της επιχείρησης: Allbuy Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): allbuy.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Pistons 3, Xiaoyi Ants 720p Night Vision Ημερομηνία αγοράς: 9/9/15 , 1/10/15 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9. Λίγο χτυπημένη η συσκευασία της κάμερας, αλλά γενικά και οι δύο παραγγελίες έφτασαν πολύ καλά συσκευασμένες και όπως μου είχε υποσχεθεί η ιστοσελίδα του πωλητή. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Βγάζουν λίγο παναγίες οι συγκεκριμένοι, ίσως το μόνο αρνητικό του μαγαζιού. Κάνο…
-
Μπαταρια XIAOMI
ΜήνυμαΌ,τι πιο άχρηστο μετά τον αναλυτή ποιότητας νερού. :p
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω ότι στο ebay προσφέρονται γυαλιά nillkin από καλά βαθμολογημένους πωλητές, σε αρκετά χαμηλές τιμές (κάτω από 6.5 ευρώ). Αντίθετα, στα γνωστά καταστήματα, κοστίζουν τουλάχιστον 8-9. Να επιλέξω άφοβα το ebay; Δε βρίσκω όμως πολύ λεπτά (0.2mm) αλλά μόνο τα συνηθισμένα (0.3mm) και επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω τα Η ή τα Η+. Με ένα γουγλάρισμα δε βρήκα κάποια πειστική εξήγηση της διαφοράς τους. Θήκη σιλικόνης τελικά μάλλον θα πάρω κάποια φθηνή, κι…
-
Αγόρασα το note 2 για τον πρεσβύωπα και ολίγον αχρωματόπτη πατέρα μου χθες, οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με το ποιο γυαλί να φορέσω της συσκευής, όταν με το καλό έρθει. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που να μην αλλοιώνει τα χρώματα και την ευκρίνεια, να είναι όσο το δυνατόν ισχυρό και ευκρινές δηλαδή. Ως ταβάνι θέτω τα 12-13 δολλάρια. Ψάχνω κάτι καλό, όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαι εντελώς άσχετος και νεοεισερχόμενος. (υγ: Έτσι εγκυκλοπαιδικά, αναφέρατε επίσης αν γνωρίζετε κάποια θ…
-
Αμπελοφιλοσοφίες...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ελπίζω να είναι αυτοσαρκασμός ... Πιστεύεις δηλαδή ότι το λογισμικό έχει πατρίδα? Πιστεύεις ότι αν προέρχεται εξ Ανατολών είναι χειρότερο του αντίστοιχου εκ Δυσμάς? ” Προφανώς είναι αυτοσαρκασμός, μπήκα σε κοινότητα κινέζικων κινητών με κινέζικο λογισμικό. Πιστεύω ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση η χωρική, αλλά η εταιρική προέλευση. Η sagem βγάζει μπούρδες και είναι γαλλική, η mi βγάζει αξιοπρεπή πράματ και είναι κινέζικη. Δεν καταλαβαίνω όμως πώς μπαίνει αυτό στη συζήτηση,…
-
Αμπελοφιλοσοφίες...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ο δογματισμός κάνει τον άνθρωπο μονόφθαλμο. ” Συμφωνώ απολύτως.
-
Αμπελοφιλοσοφίες...
ΜήνυμαEντάξει, είναι φανερό, ακόμα και μέσα από την παραδοχή σας, ότι είστε fan...man της εταιρείας. Μου είναι αρκετά αδιάφορη μια συζήτηση που αφορά μία εταιρεία, ή άλλη. Κοιτώ το δάσος: Κι αυτό είναι μία τάση αύξησης διαστάσεων των συσκευών, χωρίς προφανή λόγο, άλλον πέραν του φθηνού εντυπωσιασμού. Θα μπορούσαν να υπάρχουν 1-2 μοντέλα στις 5.5 - 6 ίντσες για τους έχοντες ανάγκη (Πχ άτομα με πρεσβυωπία- βλέπω και τον πατέρα μου, αν και μικρότερης ηλικίας από εσάς να παλεύει με κάποια δυσκολία το 3ων …
-
Παράθεση από maddoctor: “Για να χρησιμοποιήσω τον τίτλο της ταινίας έβαλα την λέξη ποτέ Ίσως να έχεις στα υπόψιν σου το επερχόμενο Mi5. ” Δε νομίζω ότι αυτό το θηρίο θα είναι στο εύρος τιμής που ανέφερα παραπάνω. (επίπεδα το πολύ note 2 prime) Παράθεση από geobas: “Πληροφοριακά , το Redmi Note 2 , έχει 72.7% , αναλογία οθόνης / σώματος συσκευής . ” Και 5.5 ιντσάρες οθονάρα όλες δικές σου. :p Τενοντίτιδα στον αντίχειρα, προεξοχή από τις τσέπες, εμφανής στόχος κλοπής/ληστείας.