Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 161.

• Φρέσκο update της global stable σε 7.5.4 (28mb) που προσωπικά μου έλυσε μερικές "αστοχίες" στο FP. Ορμάτε!

• Ειρήνη υμίν ΚΑΙ Ειρήνη Σκλήβα! Παίδες δοκίμασε κανείς cm13 official? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @pavlidisc @osalonikios @geoanto555 Μου δίνει ο κατασκευαστής τη δυνατότητα 4g? Ε ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ! Και Η+/4G και miband 2 και μουσική και της παναγιάς τα μάτια και 8 ώρες SOT με 1d 11h 47min! Ελπιζω μόνο να μην ανατιναχτεί σαν μερικά μερικά πρόσφατα!

• RE:

DaRk_dOg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Που και πότε; :Patrick:” Γράμμου 175 κ τριγύρω, πηγαίνοντας τώρα Δισπηλιό πάλι H+ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ΟΥΑΑΑ 4G στην Καστοριά! (συγνώμη για το ύφος αλλά εξεπλαγειν!) 61742c93b57a984e1773cbe2e4e0f428.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com/ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi MiBand 2 Την ημερομηνία αγοράς: 16/6/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 5? Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 35 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το ιστορικό της παραγγελίας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Γενικά αξιόπιστο μαγαζί, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγ…

• Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο νήμα σχετικά με την παραγγελία που είχα κάνει απο vickmall κ δεν φαινόταν πουθενά. Το ιστορικό: -Παραγγελία στις 16/6/2016 του MiBand 2 (in stock εκείνη τη στιγμή μετά από 2πλή επικοινωνία με το κατάστημα -Shipping στις 23/6/2016 (αφού φυσικά την ίδια μέρα είχα στείλει μήνυμα στο thread του καταστήματος σε γειτονικό forum) -Έγραψα στο παρόν νήμα 1/7/2016 απο απορία μιας κ το δέμα δεν φαινόταν σε κανένα tracking service (ενώ τα NL post έστω κ pre-advised το πολύ στο 5…

• RE:

DaRk_dOg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, οπότε είσαι σε αναμονή :D” Ναι, για να δούμε πότε θα φανεί. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @NasDriver Σχετικά με το χθεσινό έλαβα απάντηση από vickmall: 5305627760e85e4e77bb3b50c4d15486.jpg Αναμένουμε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι το δικό μου tracking RS549670132NL...θα το ψάξω από Δευτέρα, ας περάσει και το ΣΚ ” Και αυτό το δικό μου RS471867571NL, έστειλα ήδη μήνυμα πριν.

• Παράθεση από NasDriver: “Έχω από 25/06 επίσης με NL που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, οπότε μάλλον είναι πιο γενικό, αν και γενικά η NL έχει τέτοιες καθυστερήσεις (Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα που είναι σχετικότερο) ” Παράθεση από Bodai: “@DaRk_dOg & @NasDriver επικοινωνήστε με τον πωλήτή γιατι εγω που παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες πακέτο με PostNL φαίνεται μια χαρά στο tracking.. EDIT Για να είμαι πιο σαφής 2016-06-23 09:26 The item is pre-advised . . . 2016-06-30 10:26 The item is on transpo…

• Παίδες την καλημέρα μου. Έχω ένα δέμα που έρχεται (?) με NL post από vickmall, το shipment έγινε στις 23/6 κ ακόμα δε φαίνεται σε κανένα tracking. Συνήθως τα tracking της NL "φαίνονται" έστω κ pre-advised επάνω στο 3ημερο, να ανησυχήσω κ να την πέσω στον κινέζο ή να περιμένω μπας κ φανει πουθενα?

• Παράθεση από Project_P: “Καλως τα δεχτηκες και ελπιζω να τα ευχαριστηθεις. Για βραχιολακι δεν περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του 2 που δειχνει να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το 1? Οσο για τα ακουστικα ολοι οσοι τα πρωτοδοκιμαζουν παθαινουν πλακα. Ειναι πραγματι high end ακουστικα σε καρα budget τιμη. Οσο για το dolby εμενα χωρις το suround και με λιγο tweaking στις συχνοτητες μου αρεσει παρα πολυ το πως αλλαζει ο ηχος. Στις ρυθμισεις ακουστικων της συσκευης εχεις βαλει προεπιλογη τα hybrid ? ”…

• Παράθεση από geoanto555: “Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις... ” Σύμφωνα με αυτό το post o author λέει: "My device can only see B20 via CM13. MIUI did not see it. I also made changes to my NVRAM weeks ago. Maybe other changes also needed. B20 works for me, but the signal is really low." Το "δουλεύει σε CM13 κ όχι σε MIUI" μου φαίνεται λίγο παράλογο, μιας κ η NVRAM δεν φλασάρεται με την ROM. Απο εκεί εν τέλει όσο κ αν το περίμενα δεν το βλέπω να έρχεται, απλά έχω κολλήσει λίγο με το θέμα

• Παράθεση από 3ftw: “Πως καταλαβαίνετε ότι δουλεύει; ” Δεν δοκίμασα το zip προσωπικά επειδή δεν είδα "ενθουσιώδη" υποδοχή. Στην ουσία μόνο ο δημιουργός του είδε LTE

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@DaRk_dOg δεν είχαμε κανά νέο για την 800άρα;” Μέχρι τώρα τίποτα. Ο banmeifyouwant απο XDA είπε οτι στο δικο του δουλεύει αλλά με χαμηλή ταχύτητα, όσοι το χρησιμοποίησαν ειπαν οτι δεν... Τι να πω Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alani-jm: “Print Screen έχει το κινητό?” Vol - & power button Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από omek07: “Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει αν πρέπει να έχουμε διπλό Imei επειδή έχουμε δυο κάρτες ; Πως μπορούμε να δούμε το imei που έχει η συσκευή ;” *#06# Διπλό και ίδιο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από shinig: “Αν δουλεψει το .zip απο το xda που εχουν βγαλει για να ξεκλειδωσει η 800 band θα την ενσωματωσετε στης gtv?το εχει δοκιμαση κανεις μεχρι ωρας? ” Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά μέχρι τώρα όσοι το δοκίμασαν, είπαν οτι δε δουλεύει.

• Τζίφος το unlock με την Global Stable, μου βγάζει mi unlock couldn't verify device (εκτός κ αν για κάποιο παράξενο λόγο λειτουργεί μετά τις 50 πρώτες προσπάθειες :Pp) Βραδάκι θα φλασάρω μάλλον China Dev