Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 161.

• RE:

DaRk_dOg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Ειναι το band 20 (800) που χρεισιμοποιουν wind σε επαρχια και cosmote(δεν το ηξερα) η και σε καποια σημεια με οχι τοσο καλη καλυψη.παντως οτι και να ειναι το λανσαρισμα της special edition εκδοχης αυτο δειχνει οτι και mm θα παρουμε και 20 band..αν οχι σε κατι επισιμο σε καποια custom σιγουρα θα παιξει.Επισης ειχα διαβασει οτι μπορει να εχουμε και cm υποστιριξει στο κινητο μας,ηδη 2 devs απο το xda το παλευουν ισχυει κατι τετοιο?” Ήδη ετοιμάζεται η επίσημη CM13. Sent from my…

• Υπομονή να δούμε αν επωφελούμαστε κάπου με την 7.3.9.. και αναφέρομαι αποκλειστικά σε κανά NVRAM dump για την μπάντα 20, κατά τα άλλα θέλει άλλο partition scheme σε σχέση με τα κανονικά RN3 pro. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλημέρα σας Εστειλα προχθές αίτημα για ξεκλείδωμα, και εχθές έστειλε η xiaomi sms το εξής : You've been granted the permission to unlock your device..... μου έδωσε την άδεια η όχι?” Στην έδωσε . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “@DaRk_dOg Επειδή είχα ενα αμερικάνικο HTC, είχα παλέψει με πολλούς τρόπους να ενεργοποιήσω την 1800 μπάντα με τρόπους που δεν περιελάμβανε την αλλαγή ρομ,έπρεπε να επέμβεις στο firmware της συσκευής. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι πιθανό να συμβεί από αλλαγή ρομ, πάντως το ευχόμαστε! Εξάλλου τα παιδιά του xda είναι οι πλεον κατάλληλοι γι'αυτό Στάλθηκε από redmi 3 PRO” Ο τρόπος επέμβασης καθορίζεται από το εκάστοτε μοντέλο. Για να ξεκλειδώσεις BL στα HTC έπρεπε να φλασάρεις …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “ Γίνεται με την αλλαγή της ρομ να αλλάξει και το ποιες μπάντες θα λαμβάνει η συσκευή; νομίζω ότι η ρομ επεμβαίνει στο software και όχι στο hardware Στάλθηκε από redmi 3 PRO” Η συσκευή μας υποστηρίζει 800άρα απλά είναι κλειδωμένη. Software μετατροπή θα δώσει την λύση, πολύ αμφιβάλλω όμως αν θα είναι μέσω official CyanogenMod (αποφεύγουν να περιλαμβάνουν τέτοια mod). Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@DaRk_dOg προχθές Πεντάβρυσο χτύπησα πρώτη φορά 4G. @Dante άρα μάλλον ενεργοποιείται η 800άρα και με τον τρόπο που έχει αναφερθεί εδώ;” Σοβαρά?? Έχω ξεχάσει πως είναι το 4g Συνήθως η official CM13 σπάνια περιλαμβάνει BL και σχεδόν ποτέ radio ή ανάλογου τύπου partition. Πάντως από ότι διάβασα η cm13 θα δουλεύει σε lollipop BL και δεν θα τον ξανακλειδωνει. Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “υπαρχει πιο ευκολος τροπος?” Ούτε πιο εύκολος, ούτε πιο ασφαλής Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τα παρέλαβα σήμερα παίζει να είναι το πιο vfm σετ ακουστικών που έχει περάσει από τα χέρια μου την τελευταία τριετία. Πολύ καθαρός ήχος, ακόμα κ σε ψηλότερες εντάσεις κ, τουλάχιστον εμφανισιακά, πολύ premium κατασκευή (αν κ θα ήθελα flat cable, δίνει την αίσθηση του πιο ανθεκτικού). Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Dual Driver Headphones Hybrid Την ημερομηνία αγοράς: 31/5/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αξιόπιστο μαγαζί, πολύ προσεγμένο πακετάρισμα. Με χάλασε μόνο γιατί ενώ ζήτησα αποστολή με PostNL, μου το σ…

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Μήνυμα

Παράθεση από spirosgm: “ Τον Αύγουστο υπολογίζουν την stable για miui 8! Οποτε το να πάρει MM είναι απίθανο! Την ίδια στιγμή θα έχει βγει το android N! Οποτε για να δουμε ποτε και αν θα πάρει MM η συσκευή μας απο miui Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το γιατί είναι απίθανο δεν κατάλαβα. Στο N5 είχα MIUI weekly κ απο εβδομάδα σε εβδομάδα πήγε απο 5.1.1 base σε 6.0.1 (MIUI7)

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...ακριβώς... ...τέλος η marshmallow γιά μας ! ...τσαντίστηκα τόσο πολύ που το πουλάω και πάω γιά one plus 3 ... ...απαράδεκτη η xiaomi, X από εμένα... ” Πως είσαι τόσο σίγουρος? Η MIUI 8 που κυκλοφόρησε beta dev δεν είναι? Δεν υπάρχει δλδ περίπτωση να έρθει στα επόμενα weeklies με 6.0.1 base?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Θύμισε μου πως το βλέπουμε; Το είχα γράψει και παραπάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Settings - about κ κανεις πολλαπλά tap μέχρι να ανοίξει το CIT. Από εκεί επιλέγεις software info κ κάτω κάτω δείχνει τις κάμερες Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παιδιά είναι 99% hw. Δεν πέρασα άλλη rom, αλλά ακολούθησα την παλιά γνωστή συνταγή.Το χτύπησα κάνα δυο φορές στο πόδι μου με την πλάτη και δουλεύει καλύτερα. Σημειωτέον το κινητό δεν μου έπεσε ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποιο sensor φοράει η συσκευή? omida01? Sent from my LG-V400 using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Έκανα factory reset. Ή περιστροφή επανήλθε. Ή κάμερα επανήλθε για λίγο και πάλι blur Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως να δοκίμαζες flash κάποιας official? Κατά προτίμηση Global ή china stable. Αν το συνεχίζει κ εκεί η κάμερα είναι 100% hw EDIT: Νομίζω το πρότεινε νωρίτερα κ ο geoanto555

• Παράθεση από LeonTsi: “Καλησπερα, μπορεί να μου πεί κάποιος την καλύτερη επιλογή σε rdn3 με xelio η smagdragon? Ρωταω για λόγους θερμοκρασίας που ανεβάζουν οι smagdragon ” Δεν ανεβάζουν όλοι οι SD θερμοκρασία, αυτό αφορούσε το πρώτο batch των 810. Snapdragon δαγκωτό!

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από DaRk_dOg: “Αυτό το είδε κανείς? >>> [MOD][MultiROM][v33][Beta 1] ” Multiboot?Εδώ με ένα boot και μας έχει βγεί η Παναγία...εσύ θές να μας βάλεις στα multι;;;;;; ” Χαααχ όχι τόσο για πρακτικούς λόγους όσο για τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη mod. Αν κ unofficial δείχνει οτι η συσκευή έχει αρχίσει να μαζεύει πολλή προσοχή απο devs κ αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει!

• Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από spoos: “γίνεται με κάποιο τρόπο να κλειδώνει το κινητό με double tap; για παράδειγμα στο galaxy s3 που είχα με cyanogenmod, κλείδωνε με διπλό χτύπημα στην μπάρα ειδοποιήσεων ” Όχι και δεν νομίζω ότι θα βάλουν κάτι τέτοιο! Ακόμα και σε customs kernel υπάρχουν προβλήματα με την χρήση double tap, στην διαχείρηση της μπαταρίας λογω υψηλότερου voltage όπως και προβλήματα στην οθόνη (μένει ανοιχτή) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι αυτ…

• Αυτό το είδε κανείς? >>> [MOD][MultiROM][v33][Beta 1]

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Μα δεν αλλαξα ρομ. Με την 7.3.2 ελληνική ειμαι και δουλευε μια χαρα. Μεμβράνη φυσικα δεν εχω στον φακο. Και η μπροστα δουλευει μια χαρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασες άλλη εφαρμογή για την κάμερα? Όχι της MIUI. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παίδες καλησπέρα. Η 7.3.5 stable global σα να έριξε λίγο την απόδοση της μπαταρίας. Την έχω κάνα 4ήμερο κ βλέπω σταθερά πλέον ~24h με ~5h Sot χμμμμ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk