Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 161.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “και η gtv?” Η GTV είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μελών του forum κ είναι MIUI με mixed source απο xiaomi.eu κ en.miui.com, περιλαμβάνει ελληνικά κ δεν περιέχει καμία κινέζικη εφαρμογή. Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “παιδια μπορει να μου καποιος τι ειναι το cyanogenmod?” CyanogenMod είναι μια custom ROM βασισμένη στο καθαρό AOSP android αλλά με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά κ λειτουργίες κ πολύ βελτιωμένο κώδικα. Αναλυτικά εδώ >>> About - CyanogenMod Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Ναι βρε, αυτά είναι βασικά. :-)” Σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση η δεδομένη κατάσταση. Δηλαδή να αναγνωρίζει η ROM επιλεκτικά κάποιες sdcard κ κάποιες όχι (γιατί η twrp ως φαίνεται αναγνωρίζει κανονικά). Παλιά θυμάμαι τέτοια σκαλώματα τραβούσε το Sense με κάποιες Kingston! Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Μπα βάζω μόνο ότι έχει ελληνικά.” Θα ακουστεί χαζό, αλλά μπήκες settings - additional settings - storage Κ δεν την βλέπει καθόλου ούτε καν unmounted? Γιατί αν την βλέπει κ απλά δεν την αναγνωρίζει ίσως να φτιάχνει αν της κάνεις format μέσω της συσκευής (σου δίνει επιλογή στην ίδια ενότητα). Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koofinhio: “Παιδια 2 ερωτησεις.... 1) Θα επιστρεψω το κινητο μου στο Geekbuying. εχω περασει την ελληνικη ρομ με ολα τα σχετικα που κουβαλαει και ξεκλειδωμενο bootloader. Να επιστρεψω σε καποια ρομ πριν το στειλω? 2) Φιλος εχει παρει το ιδιο κινητο με εκδοση MIUI 7 6.5.28 beta... τι εκδοση ειναι? stable? beta? αγγλοκινεζικη ε?” 1. δεν ξέρω αν έχουν τέτοια θέματα οι κινέζοι αλλά προσωπικά μία official (global ή dev) θα την περνούσα για ψυχολογικούς λόγους (να κλειδώσει κ ο bootloader…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Εμένα σήμερα δείχνει ότι έφυγε με nl sf, ελπίζω να είναι καλό αυτό, μία ερώτηση ρε παιδιά εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να κάνω καμία συναλλαγή ούτε Κίνα ούτε Ευρώπη με prepaid card, με την ίδια πλήρωσα την παραγγελία του κινητού από Κίνα πριν 6 μέρες, σε συνομιλία με τον εκδότη της κάρτας μου είπε ότι είναι λόγω των capital controls ότι πιάσαμε το όριο συναλλαγών της χώρας, εσείς τι κάνετε?” Σιγά μην το πιάσαμε, εγώ χθες αγόρασα με debit eurobank από vickmall Sent from my L…
-
Παράθεση από Project_P: “Συμφωνω οτι δεν ειναι πανακεια το να εχεις σωνει και καλα οτι πιο φρεσκο υπαρχει , αλλα ακριβως για τους λογους που λες πιο κατ τσαντιζομαι. Δεν θελω να εχω οτι πιο καινουργιο και οτι πιο καλο κυκλοφορει (διαφορετικα θα εκανα αλλες επιλογες), αλλα οταν παιρνω κατι θελω να το αξιοποιω οσο πιο πολυ γινεται (αν οχι στο 100% ή και παραπανω.... ). Εχοντας λοιπον μια συσκευη με τοσο καλη βαση hardware θα ηθελα να εχει και το αναλογο software για να το αναδειξει! ” Για εμένα αυ…
-
Το να είσαι στην τελευταία εκδοχή android δεν είναι πανάκεια αλλά έχει κ αυτό τη σημασία του. Χάνονται πολύτιμα νέα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως θα βελτίωναν την απόδοση του λειτουργικού όπως τα Sustained Performance Mode (SPM) APIs, η επαναφορά του JIT κατά το boot (για ταχύτερο χρόνο εκκίνησης μετά απο update κλπ), η ορθή πλέον ενσωμάτωση του app standby κ του Doze κ τόσα άλλα. Αν οι vendors δεν συμμορφώνονται με τα guidelines της πλατφόρμας αυτό είναι θέμα καθαρά των vendors κ των τροποποιή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@DaRk_dOg αυτό το ξέρουμε από ανακοινώσεις ή από φήμες των φόρα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Αυτό μέχρι στιγμής το ξέρουμε από το επίσημο device tree της CyanogenMod: GitHub - CyanogenMod/android_device_xiaomi_kenzo Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παράθεση από pavlidisc: “Ας ελπίσουμε νε έρθει με Andoid 6.0 ” H αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω την ΜIUI8 οχι για την ROM την ιδια (μιας και οι διαφορες μου φαινονται μικρες και οχι απαραιτητα καλες ) αλλα για να δω αν θα παρουμε ΜΜ . Βεβαια κραταω ΠΟΛΥ μικρο καλαθι και κατι μου λεει οτι θα παραμεινουμε με Lolli ....” Θα έρθει η official CM 13 Sent from my LG-V400 using Tapatalk
-
Τα 3 κακά της μοίρας...του.
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Πόσο ρόλο παίζει αλήθεια αυτό το Goolge Certified? Και τί εννοούμε στο Android όταν λέμε "Εργοστασιακών Προδιαγραφών"; Ποιών προδιαγραφών και ποιών Εργοστασιακών; Υπάρχει ένα ακόμη θέμα στο forum που βάζει διλήμματα στο εάν η Ελληνική miui είναι ασφαλής. Και η φυσική απάντηση είναι οτι είναι τόσο ασφαλής όσο είναι και η official; Πόσο ασφαλής λοιπόν μπορεί να είναι η official (δεν μιλάμε για rooted συσκευές ε...); Ποιός ελέγχει την Xioami και την κάθε μια εταιρία που πήρ…
-
Μόνο ο επεξεργαστής δεν άλλαξε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τα 3 κακά της μοίρας...του.
ΜήνυμαΚαλό είναι όταν αναφερόμαστε σε κάποιες συγκρίσεις, να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Εσύ παίρνεις μια σειρά προϊόντων (iPhone series) που έρχονται σαν πακέτο SW/HW (εξ'ου και η ανάλογη τιμή) απέναντι σε ένα ανοιχτό λειτουργικό που μπορεί ο καθένας να το πάρει, να το τροποποιήσει και να το αναδιανέμει όπως θέλει. >>και για να σε προλάβω<< Η MIUI είναι fork, έχει σημαντικότατες διαφορές με το AOSP (εύλογο να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση RAM) και απο όσο ξέρω επειδή ΔΕΝ πωλείται επίσημα σε Αμερικη/Ευρώ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@DaRk_dOg με 23% οθόνη είναι πάρα πολύ καλά.. Σκέψου αν είχες 45; Το 10ωράκι το χτυπάς στο νερό.” Θυμάμαι το n5 στα τελευταία του μου έβγαζε 2μιση ώρες SOT με αυτονομία από το πρωί ως το μεσημέρι κ με πιάνουν τα νεύρα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ca0c7f2f3d691414eea7bb5482697a2a.jpg0eb23ef5a7e47b0bd2064d21a2684a08.jpg167c45e7a623b0117d823fd6089cacde.jpg Χωρίς να είναι για hall of fame (σύμφωνα με επιδόσεις άλλων παιδιών εδώ μέσα) είναι πολύ καλή αυτονομία για τα δικά μου δεδομένα. Σχεδόν δύο μέρες χωρίς φόρτιση στα 10% κ με 6h SOT. Τα βράδια το δουλεύω με profiles (sleep όλα κλειστά με airplane mode κλπ) ΥΓ: ελπίζω να έκανα κατάλληλο resize στα screenshot! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το gravity screen σε εμένα, θέλει πάλι ενεργοποίηση μετά το backup.” Εγώ παρατήρησα Twitter, Facebook και Dropbox. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ronnie10: “ Ακριβως οτι μου εβγαλε. Αναφερει και τη δονηση που κανει το κινητο και ακομα δεν εχω καταλαβει πως το καταφερνει αυτο με τη δονηση... Οπως ανεφερα στο πρωτο ποστ το μονο που με αγχωνει ειναι οτι το αντιμετωπισα λαθος.. Δεν επρεπε να παταω back γιατι εωγαζε παλι καινουρια διαφημιστικα. Επρεπε κατευθειαν κλεισιμο. Το γραφει και το site που ανεφερες μολις, την αντιμετωπιση του.” Γνώμη μου ότι αγχώνεσαι υπερβολικά για κάτι, όχι και τόσο, σημαντικό. Σου δώσαμε όλοι λύσεις τσέ…
-
Mi-Cloud app backup
ΜήνυμαΠαίδες επανέρχομαι γιατί σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο. Έχω ρυθμίσει τα αντίγραφα ασφαλείας να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 15:30. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία όμως μερικές εφαρμογές θέλουν ξανά login. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Ronnie10: “Φιλε μου αναφερω στην πρωτη εικονα που δοκιμασα να μπω.. δε λεω οτι δε γινεται χαμος παντου.. σε πολλες ιστοσελιδες.. παντου. Εγω μολις επεστρεψα απο φλασαρισμα και μαλιστα απο καθαρη εγκατασταση (full wipes) και η πρωτη σελιδα που επισκεφτηκα ηταν το φορουμ μας.. Ξαναλεω δεν υπονοω τπτ απολυτως παντου συμβαινει αυτο. Απλα το λεω σε περιπτωση που εννοουσες οτι ειχα μπει αλλου πρωτα και ειχα κολησει ισως καποιον ιο... Θα δοκιμασω firefox και ελπιζω να απαλαγω μια και καλη …