@Ronnie10 μόλις τσέκαρα και γω και όντως είχα την έκδοση 7.7.4! Προχώρησα κανονικά στο update και τώρα έχω την 7.7.10! Δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα. Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ σαν βασικό browser τον firefox αλλά με πρώτη ματιά δεν φαίνεται να δημιουργεί κανένα πρόβλημα η αναβάθμιση οπότε πιστεύω μπορείς να προχωρήσεις άφοβα!
παιδια μπορει να μου καποιος τι ειναι το cyanogenmod?
CyanogenMod είναι μια custom ROM βασισμένη στο καθαρό AOSP android αλλά με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά κ λειτουργίες κ πολύ βελτιωμένο κώδικα. Αναλυτικά εδώ >>> About - CyanogenMod
παιδια μπορει να μου καποιος τι ειναι το cyanogenmod?
CyanogenMod είναι μια custom ROM βασισμένη στο καθαρό AOSP android αλλά με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά κ λειτουργίες κ πολύ βελτιωμένο κώδικα. Αναλυτικά εδώ >>> About - CyanogenMod
Η GTV είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μελών του forum κ είναι MIUI με mixed source απο xiaomi.eu κ en.miui.com, περιλαμβάνει ελληνικά κ δεν περιέχει καμία κινέζικη εφαρμογή.
ξεκινησα ενα νεο θεμα στο αγγλικο φορουμ με μια προταση για παραπανω ασφαλεια σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου μας. Αν εχετε καποια αλλη προταση ή σχολια πανω σε αυτο θα χαρω να το ακουσω.
Επισης αν σας φαινεται καλη ιδεα πατηστε στο rate μπας και μαζεψει αρκετα και το δουν και οι developers του αγγλικου φορουμ γιατι αλλιως θα παει άπατη οπως ολες οι αλλες
(η ιδεα δεν ειναι καμια δικια μου πρωτοτυπια, απλα ειδα οτι σκεφτονται να το βαλουν σαν επιλογη στο oneplus3 και πραγματικα ειναι σωτηριο χαρακτηριστικο).
Πολύ καλά έκανες και ήταν κάτι που το είχα δει και γω και με είχε ξενίσει...Άντε να δούμε μπας και το βάλουν αυτό το χαρακτηριστικό σε επόμενα updates!!
Απλά στο βήμα που θα φορτώσεις την ρομ στο MiFlash, αφού φορτώσεις τον φάκελο κανονικά όπως λέει μετά θα πας στο Browse πάλι εκεί που έχει ένα βελάκι δίπλα του και θα επιλέξεις advanced και επιλέγεις μόνο στο πρώτο κουτάκι Browse και βρίσκεις από τον φάκελο της ρομ το Flash_all_lock αρχείο!!
εκανα αυτη την διαδικασια και βλεπω οτι....
εχω εκδοση MIUI global 7.3 Stable 7.3.5.0 ειμαι οκ για επιστροφη κινητου στην κινα?
Το θεμα ειναι οτι εκανα αυτο με το CMD και την εντολη fastboot-info και ειδα οτι το unlock ειναι TRUE ακομα...
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Αφού επέλεξες το με το browse το αρχείο που σου είπα δεν ξαναεπέλεξες απέξω το Flash all ε? Γιατί αν το επέλεξες θα ακύρωσε αυτό που επέλεξες μέσα χειροκίνητα! Από όσα έχω διαβάσει θα έπρεπε να στον κλειδώσει. Αν μπερδεύτηκες και αφού βγήκες από το advanced επέλεξες το flash all Κουμπάκι κάτω κάτω τότε ξανακάνε την διαδικασία αλλά μην το επιλέξεις καθόλου!
Ναι εννοείται να την ξανακάνεις, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απλά όπως σου πα μην επιλέξεις το flash all γιατί απλά αναιρεί την χειροκίνητη ρύθμιση που έκανες πριν!