@DaRk_dOg ευχαριστω πολυ φιλε!Ο/H DaRk_dOg έγραψε:
Η GTV είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μελών του forum κ είναι MIUI με mixed source απο xiaomi.eu κ en.miui.com, περιλαμβάνει ελληνικά κ δεν περιέχει καμία κινέζικη εφαρμογή.Ο/H vortalhe έγραψε:
και η gtv?
Sent from my LG-V400 using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
@koofinhio από τη στιγμή που είναι official μιά χαρά είναι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παρέλαβα το κινητό προχθές από το Vickmall με την κινέζικη dev, όπως το είχα παραγγείλει. Η έγκριση για το ξεκλείδωμα μου είχε έρθει ήδη οπότε ξεκλείδωσα τον bootloader(*) και φλασάρισα το twrp και την ελληνική dev.
Το κινητό δουλεύει τέλεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συντηρούν την rom αλλα και για την υποστήριξη που προσφέρουν εδώ μέσα
(*) στην πρώτη προσπάθεα σταματούσε στο 50%, οπότε δοκίμασα σε άλλο pc και το ξεκλείδωμα δούλεψε αμέσως. Κάποιο πρόβλημα υπήρχε προφανώς με τη θύρα usb ή τους driver. Ας το δοκιμάσουν όσοι έχουν το ίδιο θέμα -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Υπάρχει ρομ με ελληνικά και η gtv rom; γιατί με μπερδεψατε.
Η Rom με ελληνικά που μπορεί να άκουσες, πιθανόν είναι οι ανεπίσημες roms που πειράζουν τα κινεζομάγαζα και συνήθως έχουν προβλήματα.
Οι gtv roms είναι roms με ελληνικά και ξέρεις οτι είναι 100% καθαρές. Βασίζονται πάνω στις official roms. -
#MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16 Officially Released for Public: Recovery / Fastboot ROM Downloads, Flashing Guide & FAQ.
Read here: MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16: Recovery / Fastboot Downloads, Flashing Guide - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Xiaomi Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi 5, Mi Max, Mi Note, Mi Note Pro, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 2 Prime, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3 MTK, Redmi Note 3 Qualcomm can get the update.
We will keep you updated about new features and release dates of MIUI 8 Global ROM in the forum. Please stay tuned!
Άντε να παίρνει σειρά και η Global Stable.....!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Πρωί πρωί σήμερα ξύπνησα με miui 8... το πέρασε μόνο του το βραδάκι... Ούτε που με ρώτησε..
Official dev rom
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkXiaomi RN3 pro 32Gb -
Ο/H astrah έγραψε:
Πρωί πρωί σήμερα ξύπνησα με miui 8... το πέρασε μόνο του το βραδάκι... Ούτε που με ρώτησε..
Official dev rom
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εντυπώσεις?
Εμφανισιακά έχει αλλαγές κάνει λίγο ποιο εύκολα τα πράγματα όπως στο Drop menu
είναι όλα μαζί σε μια οθόνη αν και θα προτιμούσα με ακόμα ένα κάθετο συρσυμο να ανοίγει το μενού και να Το βλέπεις όλα.. Τώρα απλά το μετακινεις προς τα αριστερά.
Στην κάμερα έχει και εκεί αλλαγές στο μενού επίσης το κάνει ποιο εύκολο.
είναι ξεκάθαρο πλέον πως πας στις επιπλέον ρυθμίσεις
και στο μενού των προσφατων εφαρμογων προστέθηκε ενα Quick open για την εφαρμογή της μουσικής και ένα κουμπί για να μεγαλώνει τα εικονίδια. Ενώ πριν έπρεπε να κάνεις pinch για να τα μεγαλώσεις.
Έχει αλλάξει και το μενού ρυθμίσεων. Οπτικά περισσότερο.
Από μπαταρία νομίζω είναι λίγο καλύτερα από ότι η προηγούμενη αλλά ακόμα είναι νωρίς
Ίσως και από ταχύτητα να είναι λίγο καλύτερα. Και γενικά και από εφαρμογή σε εφαρμογή. Bag μέχρι τώρα δεν έχω βρει εκτός από τα fonts του Facebook και αναζήτησης.
Κάποιος Mont να φτιάξει τις εικόνες δεν μπορώ να το βρω με τίποτα.... Α! Και όταν κάνεις screenshot πλέον στην κρατάει στην οθόνη πάνω δεξιά για επεξεργασία. Δεν χρειάζεται να μπεις στο gallery .
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkXiaomi RN3 pro 32GbΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μείωση μεγέθους φωτογραφιών ().
-
Είμαι από χθες το μεσημέρι σε miui 8! Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και updated theme! Αυτό! Προσπερασα το γεγονός όταν αγόρασα το Qualcomm ότι δεν είχε ακόμα marshmallow (παρότι έχει λίγους μήνες που βγήκε η συσκευη)Το ότι έρχεται όμως με 5.1 την στιγμή που αλλά low range κινέζικα είναι σε 6 θυμίζει μία πολιτική από την xiaomi της Samsung! Εριξα κ εγώ το κραξιμο μου στο en.miui, αν δεν δω marshmallow σε 2 weeks θα είναι ή τελευταία μου συσκευή από xiaomi! Αν κ βλέπω μονο τα redmi είναι στην απέξω! Κρίμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες καλησπέρα.
Η 7.3.5 stable global σα να έριξε λίγο την απόδοση της μπαταρίας. Την έχω κάνα 4ήμερο κ βλέπω σταθερά πλέον ~24h με ~5h Sot χμμμμ
καλησπερα και απο εμενα,
Παρελαβα και εγω πριν δυο μερες το κινητο και εχω τρελαθει απο τη χαρα μου.
Μολις το παρελαβα εκανε απο μονο του 2 ενημερωσεις και τωρα πλεον φοραει
Android version : 5,1,1 LMY47V
MIUI version : miui 8 6.6.17/ Beta
Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Η μπαταρια απιστευτη...το φορτισα πριν 49 ωρες και ακομα ειναι στο 19% (παρα το οτι εκανε 2 αναβαθμισεις και το οτι ολη μερα ασχολουμαι μαζι του!!!!!)
Μου ηρθε και ο κωδικος για το ξεκλειδωμα και προσεχως θα το φτιαξω.
Αυτο το θεμα που εχει με καποιους χαρακτηρες στο FB ΛΥΝΕΤΑΙ?
Επισης μυνηματα μεχρι 60 χαρακτηρες μονο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα