@lallasgr Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό, έχω την τελευταία developer china rom για να μπορέσω αργότερα να περάσω ελληνική. Σήμερα μου έβγαλε να κάνω αυτό το update. Να το κάνω ή μετά δε θα μπορώ να βάλω ελληνικη rom ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μου ηρθε και ο κωδικος για το ξεκλειδωμα και προσεχως θα το φτιαξω.
Αυτο το θεμα που εχει με καποιους χαρακτηρες στο FB ΛΥΝΕΤΑΙ?
Επισης μυνηματα μεχρι 60 χαρακτηρες μονο?
Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ όλα αυτά που λες θα λυθούν.
Αν όχι για τα μηνύματα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που υποστηρίζουν 160χαρακτήρες.
Εμφανισιακά έχει αλλαγές κάνει λίγο ποιο εύκολα τα πράγματα όπως στο Drop menu
είναι όλα μαζί σε μια οθόνη αν και θα προτιμούσα με ακόμα ένα κάθετο συρσυμο να ανοίγει το μενού και να Το βλέπεις όλα.. Τώρα απλά το μετακινεις προς τα αριστερά.
Στις Ρυθμίσεις>γραμμή κατάστασης> διάταξη ειδοποιησεων μπορείς να επιλέξεις "ξεχωριστά" κ να εμφανίζονται όπως στην miui 7
PS: οι φωτό ελπίζω να είναι auto resized από το Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@epamakris νομίζω μπορείς να πας άνετα σε νεότερη έκδοση δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για βάλεις αργότερα Ελληνική ρομ. Από dev είσαι σε dev πας οπότε και ξεκλειδώνεις εύκολα!
Αυτο που παρατηρησα πριν λιγο ειναι οτι οταν πας να καλεσεις εναν αριθμο,την ωρα που πληκτρολογεις τους αριθμους αυτοι δεν απεικονιζονται στην οθονη.
Επισης δεν βγαζει selfie με το δακτυλικο αποτυπωμα.
Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ όλα αυτά που λες θα λυθούν.Αν όχι για τα μηνύματα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που υποστηρίζουν 160χαρακτήρες.
Θα βαλω την ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια αλλα το ψιλοφοβαμαι γιατι ειμαι λιγο ασχετος
Οποτε
Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ όλα αυτά που λες θα λυθούν.Αν όχι για τα μηνύματα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που υποστηρίζουν 160χαρακτήρες.
Θα βαλω την ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια αλλα το ψιλοφοβαμαι γιατι ειμαι λιγο ασχετος
Οποτε