Ρε παιδιά οποίος πέρασε το update της Official dev τι χρώμα είναι το Drop menu; ενώ δεν άλλαξα θέμα η κάτι άλλο έχει γίνει προς το μοβ από προς το Πέτρος που ήταν το πρωι
Αν και δεν είναι το πιο κατάλληλο thread, ανεβαζω as από απόδοση μπαταρίας με miui 8 στη συσκευή μας! Είχα ξεχάσει την φωτεινότητα στο 100%. Ωραίο μενού, δεν μαρεσε ότι αφαίρεσαν τα προφίλ αλλά κ ο νέος τρόπος εξοικονόμησης είναι πρακτικός!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως προς τις σελφι, όπως έγραψα και προχθές.... Ίδιο κινητό και ιδια ρομ με τη γυναίκα μου ( 7.3.5 Global Stable), το δικό μου βγάζει σελφι, της γυναίκας μου όχι (με fingerprint εννοώ). Κατά τα άλλα το fingerprint της συσκευής της, δουλεύει κανονικότατα... Και δε μπορώ να βρω λυση, με έχει ζαλισει!
Χαααχ όχι τόσο για πρακτικούς λόγους όσο για τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη mod.
Αν κ unofficial δείχνει οτι η συσκευή έχει αρχίσει να μαζεύει πολλή προσοχή απο devs κ αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει!
Ε μα την έχει αγοράσει ο μισός πλανήτης!!!!
Και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει...φαίνεται οτι θα έχει αντοχές στον χρόνο...οπότε "τους παίρνει" να ασχοληθούνε!
Ελπίζω σε μία καλή CuanogenMod 13.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ρε παιδιά οποίος πέρασε το update της Official dev τι χρώμα είναι το Drop menu; ενώ δεν άλλαξα θέμα η κάτι άλλο έχει γίνει προς το μοβ από προς το Πέτρος που ήταν το πρωι