Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 115.
-
Διαθεσιμοτητα mi2s ? Που ?
ΜήνυμαΒρέθηκε παιδιά ! Μεταχειρισμενο αλλα βρεθηκε .
-
ΜήνυμαΛέτε να βγάλει κάτι η xiaomi σε αυτές τις ίντσες? 4.3-4.5 ? Με δυνατά χαρακτηριστικά ?
-
ΜήνυμαOut of stock παντού ! Τέλος παραγωγης λένε. Δυστηχως και το z3 compact είναι παρα πολύ ακριβό ... Αν και 4.6" ειναι στις διαστάσεις του mi2s λόγω μικρών bezel.
-
ΜήνυμαΘέλω ενα κινητό με μικρή οθόνη μικρότερη απο 4.5 και να είναι και hd και πολύ δυνατό με 2gb μπαταρία αφαιρούμενη και 32gb ... Δεν νομιζω να υπάρχει αλλη τέτοια συσκευή πέρα απο τοxiaomi mi2s και την σειρα compact της Sony.
-
ΜήνυμαΤους εχω στειλει μυνημα offline μου απαντησαν χθες απο 2-3 μαγαζιά. Δεν θα ξαναβγεί... ειπα στο meri αν βρουν ...να με στειλουν mail αλλα...δε νομιζω να γινει.
-
Σε ποσο καιρο αναμενεται stable v6 για mi3-mi4 ?
-
ΜήνυμαΧρειαζομαι ενα mi2s 32gb Απο τα γνωστα minideal merimobiles δεν υπαρχει τιποτα... καποιος να ξερει καποιο αλλο αξιοπιστο ?
-
Introducing Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΕιναι επισημο οτι δεν διαθετει οθονη με επιφανεια αφης με χαρακτηριστικα gorilla glass ? Μπορει να μην εχει το Official gorilla glass αλλα να ειναι παραγωγης με τετοια χαρακτηριστικα ? .. το θεωρω απιθανο
-
Δυστηχως τα Bugs του ειναι τραγικα. Οποιος παρακολουθει το official forum βλεπει οτι ακομα δεν ασχολειται κανεις με το 1s γιατι υπαρχει η v6 η οποια και αυτη βγηκε με εκατονταδες προβληματα και τρεχουν τωρα. Ελπιζω σε περιπου 2 μηννες να υπαρξουν λυσεις στα προβληματα αποδοσης και του σηματος 3g που σε καποιες συσκευες παιζει(αυξομειωνεται) χωρις καποιο λογο. Το αλλο το τρελο.. ξαφνικα σταματησαν να ανταποκρινονται σωστα τα piston στο 1s ... μολις εκανα Fastboot λυθηκε το θεμα... Πραγματικά πρεπ…
-
Παράθεση από kpaps: “με τον ήχο μια χαρά!! ευχαριστουμε steveman.. Ο ήχος επανήλθε εκει που ηταν πριν το fastboot.. εκει ηταν η ένταση οταν το ειχα παραλαβει απο το minideal και ειχα περασει την ελληνικη. Μετα το fastboot με την stable 24 και περασμα της ελληνικης ειχε πεσει πολυ. Τωρα ειναι οπως το ειχα συνηθισει. Δεν ειναι και καμπανα, αλλα δεν χανω τις κλησεις τουλαχιστον. Αντε αμα φτιάξουμε τα fc's και την εξοικονομηση λιγάκι θα ειμαστε μια χαρά... Οσο για την καθαρή android έχοντας περάσει …
-
Βγηκε rom με καθαρο android για το 1s wcdma με chιnese/english εως τωρα και ψηλο Beta. Το κινητο πηγαινει σφαιρα καμια σχεση με το Miui. Οποιος ειναι στο αγγλικο επισημο θα το δει στο φορουμ. επιβεβαιωνουν αρκετοι για την μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα. Να δουμε τωρα τι θα πει η xiaomi που τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι ειναι καινουριο μοντελο και καντε υπομονη κτλ.
-
Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne
ΜήνυμαΤο Support είναι το θεμα . ΚΑι εκεί η xiaomi εν τέλη όπως το ζω 6 μήνες πάσχει σοβαρά. Σαν συσκευή είναι η ποιο ποιοτική παντως το mi4 με διαφορά.
-
Δυστυχώς τα κολλήματα και τα fc έχουν γινει ανυποφορα. Το πήρα στην κόπελα μου και συνέχεια παραπονιεται . Τα ίδια και ο αδερφός μου που του πήρα και εκείνου ενα. Δεν ξέρω τι να κανω. Ειδικα με την εφαρμογή του outlook πραγματικα σερνεται και πολλές φορες κλείνει. Με mtk δεν υπηρχαν αυτά. Το θέμα είναι οτι Ρομ με τη Ρομ γίνεται χειρότερα ...αυτό είναι το αδιανόητο. Πολύ κρίμα οι dev της xiaomi πραγματικα με τόσο feedback είναι απορίας άξιο πως βγάζουν τέτοιες Ρομ . θα υπάρξει λύση άραγε ?
-
Σε redmi 1s η τελευταια Ρομ καθαροτατη και κολλάει το Viber κολλάει το fb mesngr ...δεν δουλευουν τα ηχητικα στο fb mesngr ...Στο mi3 με head phones αφού σε καλούν χτυπάει μετα απο 2-3 δεύτερα... Η οθόνη κανει σπασιματα όταν πατάς φάκελο είται το εχεις performance είται normal . εκανα καθαρη εγκατάσταση παλι τα ίδια... Μου έβγαλαν και v6 ... Μια v5 χωρίς πρόβλημα έβγαλαν ?...