Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 115.
-
Δυστηχως καπου το εχασε η xiaomi τελευταια... τραγικο η μη αναβαθμιση στο τελευταιο android του mi2s που ειναι τρομερο κινητο, αρκετα bugs που ευτυχως τα διορθωσε στις τελευταιες rom στο mi3 και αρκετα θεματακια το redmi 1s τα οποια παλι κανει προσπαθειες... απλα ειναι μαμακια να βγαζεις κινητα και να θες αλλους 4 μηννες να στρωσουν τα bugs...Ας ελπισουμε να αλλαξει το πραγμα απο εδω και περα....το mi2s θεωρω αδιανοητο να μην παρει L και ποσο μαλλον για 4.4.4...
-
Πως κανω full format στα παντα ολα ? Δοκιμασα τα παντα αλλα τις φωτο δεν τις σβηνει επισης κραταει 2 κινεζικους φακελους στο τηλεφωνο...δοκιμασα ολα τα wipe που δινει διαθεσιμα το twrp...εκανα και εργοστασιακες... τιποτα... Επισης τι παιζει με το system 1 και 2 ? Μπορω και τα 2 να τα αναβαθμισω ή να τα κανω 1 ? Τωρα δοκιμαζω fastbootrom μεθοδο μηπως καταφερω πληρη διαγραφη των παντων. Επισης βαζω την τελευταια rom την ελληνικη και ομως ενω ειχα διαβασει οτι θα υπαρχουν μονο 2 γλωσσες η Ελληνικη …
-
Επωνυμία της επιχείρησης : to2c URL Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi3 16GB x 3 , 2 x redmi 1s Ημερομηνία αγοράς : Σε διάστημα 4 μηνών οι παραγγελίες. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : min 10 εργασιμες max 15 εργασιμες. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Την πρωτη φορα αργησαν να κανουν αποστολή μιας και δεν ειχαν καποιο δωρο που ειχα επιλεξει και δεν με ειδοποιησαν παρα 5 μερες μετα. Ολες τις επομενες φορες η αποστολη εγινε εντος 2-3 ημερών. Τα κ…
-
Δεν μας νοιαζει να παρει την 6 το 1s αλλα ας δωσουν μια rom απροβληματιστη ... 4μηννες εχω mi3 και βλεπω οτι βγαινουν updates και τα bugs αυξανονται.., το ιδιο και η καταναλωση ενεργειας... το 1s τωρα το πηρα και ελπιζω να μην αρχισει τα τρελα καθως θα το δωσω στη κοπελα μου να κανει τη δουλεια της. Με τοσους φανατικους η xiaomi κανει χοντραδες τελέυταια. Ας ελπισουμε να βγει μια τελικη v5 full unbugged και μετα ας βγαλουν και την v9 ...
-
Ρε παιδια τα κουμπια στο hongmi 1s που ειναi κατω απο την οθονη τα 3 δεν εχουν φωτισμο ??????? Απο που τον ενεργοποιω ?
-
Και τα βίντεο στο fb κολανε και ξεκολαει δύσκολα το κινητό. Μαζί με αρκετά θεματακια. Όπως προαναφέρθηκαν. Πολύ προχειροδουλεια... Τελευταια... Η xiaomi
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από thanos.k: “Αρκετα buggy οι τελευταιες 2 rom . Και τωρα με android 4.4.4 ...παλι βλεπω περιεργα ...κλεινει η καμερα οι κλησεις αργουν να κουδουνισουν..εφαρμογες κλεινουν ... εν αναμονη καλυτερης!” έχεις δίκιο , οι κλίσεις αργούν να κουδουνίσουν στα τηλέφωνα που δεν έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό μας , δοκίμασε από το τηλέφωνο του σπιτιού σου (που το έχεις αποθηκεύσει στο κινητό) , χτυπάει αμέσως εγώ δεν έχω τίποτα απ όλα αυτά , άρα για μένα η rom είναι σωστή ότα…
-
Αρκετα buggy οι τελευταιες 2 rom . Και τωρα με android 4.4.4 ...παλι βλεπω περιεργα ...κλεινει η καμερα οι κλησεις αργουν να κουδουνισουν..εφαρμογες κλεινουν ... εν αναμονη καλυτερης!
-
xiaomi mi3
Μήνυμα[/quote] φιλε μου επειδη ειμαι λιγο ψειρας και καταλαβαινω και την παραμικρη διαφορα σε οποιαδηποτε συμπεριφορα του τηλεφωνου οντως τρωει λιγο γρηγοροτερα την μπαταρια, μιλαμε βεβαια για μικρη διαφορα και μπορει να ξαναδιορθωθει , η μπαταρια παραμενει κορυφαια παραυτα και ειμαι υπερευχαριστημενος, εδω εφυγα 2ημερο και ξεχασα τον φορτιστη σπιτι, και τελικα ουτε που χρειαστηκε το mi3 εχει την καλυτερη αυτονομια που εχω δει ως τωρα και εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου και τα περισσοτερα…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑπο μπαταρία ρε παιδια οι τελευταιες rom εχουν αισθητα αυξημενη καταναλωση ή μονο εγω το βλέπω αυτο ? Με τα ιδια στατιστικα κατα 90% κρατουσε 2 μερες χαλαρα τωρα στην 1.5 μερα off.. Και παντα στο balance το εχω που και που στο high ...
-
Τελικα τι εγινε ? ήταν οντως fake ? Εχω παραγγειλει 6 mi3 απο εκει ...και ολα ηταν ok... τωρα περιμενω 1s ... γενικα ψωνιζω χρονια απο αυτο και minideal και μου κανει τρομερη εντυπωση οτι πουλησαν fake. Οσο για τα sn και τις επιβεβαιωσεις στο site καποιες φορες αποτυγχανουν ανω το τηλεφωνο ειναι 100% original...
-
blog.gsmarena.com/xiaomi-secretly-sending-info-chinese-servers/ Ξέρουμε κάτι παραπανω ??
-
GPS weak signal
ΜήνυμαΜόλις άλλαξα Ρομ απο τελευταια jb σε 4.4.3 KitKat version miui 4.7.11. Η λήψη έγινε αρκετά ασθενής απο το GPS module. Κάποιος άλλος το παρατηρησε ?? Δοκιμασα downgrade και επανέρχεται...
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠερασα την τελευταια kitkat 4.7.11 κατευθειαν πανω στην JB που ειχα ...και εχω να πω οτι ολα ειναι ΟΚ... σταθεροτατη ! Ποσο πολυ θα ηθελα να μπορουσαμε να πειραξουμε τα ms που κανει fade τα γραφικα...ηθελα να ειναι λιγακι ποιο σβελτα... καπως σαν του nexus !
-
Mipad preorder
ΜήνυμαΓια τις δυνατοτητες του την ποιοτητα του ειναι μια χαρα η τιμη. Δηλαδη σε 5 μηννες τη πτωση τιμων αναμενουμε ?
-
Προβλήματα 1S Γενικά
ΜήνυμαΦιλε φυσικα και εχω το mi3 το οποιο ειναι πραγματικα εξαιρετικο ...οπως και το mi2s 32gb και αυτο φοβεροτατο. Το κινητο επειδη κανω χρηση ακρως επαγγελματικη...δηλαδη κλησεις 1 ωρα την ημερα ,και 3g 10 ωρες για τα mail (push). μετα μπαινει σε 2g mode τις υπολοιπες ωρες... μου βγαζει τουλαχιστον 3 μερες (mi3) και δεν εχω παρατηρησει καμια θερμοκρασια ...τωρα αν βαλω παιχνιδι θα σηκωσει γιατι καταναλωνει watts τα οποια εχουν μεγαλες θερμικες εκλησεις σιγουρα αναλογα τηνα ρχιτεκτονικη του cpu.. Θελ…