Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-133 από 133.
-
@agendelo αυτό μπορείς να το δεις στην σελίδα του link που δίνεις. Η συγκεκριμένη ελληνικά δεν υποστηρίζει.
-
Παράθεση από stefanos1985: “RedmiNote2 Hermes 6.4.21 bug στης προσθετες ρυθμισεις ” δλδ ποιο είναι το bug?
-
Παράθεση από agendelo: “youtube.com/watch?v=sTW22y-NONY αυτό που είπες plus αυτό που δείχνει ο τυπάς στο βίντεο σένροντας προς τα κάτω τις εφαρμογές με το λουκετο παίζει να ναι η λύση ” Πολύ σωστό το βιντεάκι μόνο που το τελευταίο κομμάτι είναι διαφορετικό στην dev rom που έχουμε....
-
Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη. Έχεις εκεί ενεργοποιημένες τις εφαρμογές αυτές. Αν όχι ενεργοποιήσε τις. Επίσης μετά από clear κατέβασε την μπάρα με τους διακόπτες και κλείσε και ξανανοιξε τον συγχρονισμό. Αυτό θα εκκίνηση όλα τα services ειδοποιησεων των εφαρμογών που έχει επιτραπεί η αυτόματη έναρξη.
-
Η λύση είναι να μην κάνεις kill αυτές τις εφαρμογές. Όταν κανείς kill τις εφαρμογές κανείς kill και τα services τους τα οποία αν δεν τους δωθεί κάποιο έναυσμα δεν ξανάτρέχουν. Αλλά ποιος είναι ο λόγος που κάποιος κάνει kill τις εφαρμογές που θέλει να τον ειδοποιούν?
-
Όσον αφορά την αλλαγή στα βασικά default font συστήματος (δεν μιλάω για ειδικά font ρολογιών κλπ) αρκεί να αντικατασταθούν τα Roboto-Bold.ttf Roboto-BoldItalic.ttf Roboto-Italic.ttf Roboto-Regular.ttf με τα αντίστοιχα δικά μας (αφού πρώτα τα μετονομάσουμε σύμφωνα με τα ονόματα των προς αντικατάσταση αρχείων) στον φάκελο system/fonts/ και να δοθούν τα κατάλληλα permissions τελικά ήταν τόσο απλό και καθόμουν και πάλευα με την εφαρμογή θεμάτων της MIUI.
-
Παράθεση από gkalen: “Το θέλω το busybox , να το δω ... Αν μπορείς στειλτο .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” busybox?dl=1
-
gkalen , ανέφερα την εφαρμογή busybox με την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις το busybox του stericson. Η εφαρμογή κάνει fc πριν καν ανοίξει οπότε δεν μπορώ να εγκαταστησω το busybox. Τώρα είμαι με την 6.3.31 και μπορώ αν επιμένεις να το εγκαταστησω και να στο στείλω , αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλεις τίποτα απ' αυτό.
-
Δοκίμασα την 6.4.14 για το Redmi note 2. Συνεχίζει το πρόβλημα με το "Περισσότερα" στο Playstore όπως στην 6.4.7. Γύρισα στην 6.3.31 στην οποία δεν υπάρχει το πρόβλημα. Μαζί με το πρόβλημα στα "Περισσότερα" στις 6.4.7 κα 6.4.14 υπάρχει και πρόβλημα με την εφαρμογή busybox του stericson η οποία κάνει FC μόλις πάς να την ανοίξεις. Πιστεύω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αλλαγές στα jar files που έχεις κάνει στα 2 τελευταία updates.
-
- Βρήκα αυτό MIUI FONT REPLACE without root - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και αφού δουλεύει έτσι νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.... - Edit: Βιάστικα.....με αυτό τον τρόπο τα bold δεν έχουν διαφορά από τα regular.
-
Δεν με ενδιαφέρουν τα fonts των ρολογιών. Αυτά του συστήματος θέλω να αλλάξω. Είχα την εντύπωση ότι στην rom σου , έχεις αλλαγμενα τα default fonts, σε σχέση με αυτά που έχω δει σε άλλες stable miui που έχω δοκιμάσει. Το λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτά που είχα δει δεν μου άρεσαν ενώ αυτά που έχεις στην rom σου είναι πολύ κοντά σε αυτά που θέλω. Τέλος πάντων θα το ψαξω αλλάζοντας κάποια στο system/fonts/.
-
Πως μπορώ να αλλάξω την default γραμματοσειρά συστήματος. Μπορώ να το κάνω αλλάζοντας κάποια fonts στον φάκελο /system/fonts ή στην miui γίνεται με διαφορετικό τρόπο?