[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Τελικά τα τροποποίησα στο pc και πέρασα τη ρομ. Επιβεβαιώνω και γώ ότι και ο συνονώματος mixaliscy ότι επιτέλους μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα.
Το Mi-c4 το πήραμε εργολαβία οι Μιχάληδες!!!
Στην επόμενη αν Θέλεις βάλε το
SuperSU Download
Και το
xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124.zip | by exodius for Generic Device
Τα δοκίμασα και δουλεύουν καλά
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Τελικά τα τροποποίησα στο pc και πέρασα τη ρομ. Επιβεβαιώνω και γώ ότι και ο συνονώματος mixaliscy ότι επιτέλους μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα.
Το Mi-c4 το πήραμε εργολαβία οι Μιχάληδες!!!
Στην επόμενη αν Θέλεις βάλε το
SuperSU Download
Και το
xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124.zip | by exodius for Generic Device
Τα δοκίμασα και δουλεύουν καλά
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
Μπράβο , όλα καλά !!!
Επιτέλους γιατί ξεκίνησαμε με το Mi4c τα ρομ και μετά κολλησαμε , απο'δω και πέρα όμως άνοιξε ο δρόμος για να έχουν custom rom κι άλλες συσκευές , όπως το MiNotePro Leo σ'αυτη τη φάση και βλέπουμε στο μέλλον και ποιες άλλες ακόμα ...
Έτυχε και να το πάρετε εργολαβία οι Μιχαληδες , αλλά βέβαια ο mixaliscy έχει τα πρωτεία γιατί μαζί το είχαμε ξεκινήσει στην 6.1.28 και ενώ πήγαιναν όλα ρολόι μας τα χάλασε η xiaomi και χάσαμε χρόνο μέχρι να βρεθεί λυση..
Τέλος καλό , Όλα καλά !!!!
Αυτό με το xposed πρέπει να το συζητησουμε λίγο γιατί δε βάζω xposed σε Miui , anyway θα δούμε ...
Το supersu χρησιμοποιώ αυτό που μου είχες πει εσύ ότι είναι καλό , στο επόμενο update θα βάλω αυτό που έδωσες τώρα ..
Thanks !!!!!!!
EDIT
Από το πρωί έχω ξεκινήσει και κατεβαζω ρομ σαν τρελός , ξεκιναω σε λίγο που θα πάω σπίτι για το δικό μου αρχικά , αν και ήδη το φοραω από το μεσημέρι έχω κάποιες αλλαγές ακόμα να κάνω , ελπίζω από αύριο ν'αρχισω να δίνω λινκ ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Αν έχεις το αρχειο που είχαμε φτιάξει για τις ειδοποιήσεις στο lockscreen , στειλτο να το βάλω κι αυτό στη ρομ ..
Επίσης... Σημείωσε την και αυτήν ως Stable μιας και είναι απροβλημάτιστη -
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα ήθελα να δοκιμασεις τα ίδια με το ρομ της GTV τώρα , θα κάνεις ότι αλλαγές έκανες και θα βάλεις και το updater.script από το δικό μου ρομ για να μην κάθεσαι να το φτιαχνεις και ξανά δοκίμασε ..
Το Playstore δεν κρασαρει, τα θέματα έχουν ίδια συμπεριφορά, περνάνε μερικώς, δλδ το grid mod, το boot animation, τα μισά εικονιδια (!) και το πληκτρολόγιο κλήσεων, όχι οι θέσεις, η lockscreen, οι ταπετσαρίες..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
UPDATE σε 5.1.1 Lollipop για τα HM2014813 , HM2014811 και RedmiNote2 Hermes ... 6.4.14
CHANGELOG
Αλλαγή στο κουτάκι των μηνυμάτων , από πράσινο έγινε μπλε , Thanks στο θέμα του @Tony Therion..
Το υπόλοιπο changelog μπορείτε να το διαβάσετε στα επίσημα Miui Forums.
DOWNLOAD για το HM2014813
wt86047 5.1 Redmi2TD THUNDER MiUi7-6.4.14
mediafire.com/download/1v4pefmf48jyssq
DOWNLOAD για το HM2014811
wt88047 5.1 Redmi2 THUNDER MiUi7-6.4.14
mediafire.com/download/nbzimn4axrib77z
DOWNLOAD για το RedmiNote2 Hermes 6.4.14
RedmiNote2 Hermes 6.4.14
mediafire.com/download/7x3bqow0vrbmknp
INSTALLATION
Όπως περιγράφω στο πρώτο ποστ ..
Για απλό update , κάνουμε μόνο wipe και dalvik cache μετά την εγκατάσταση.
ENJOY MiUi !!!!
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
666MB the number of the beast
Κάτι που είχα πάντα απορία είναι γιατί κάνουμε wipe cache/art μετά την εγκατάσταση, δε φτάνει πριν;
Ή πριν η μετά δεν έχει σημασία , πρέπει να το κάνουμε όμως γιατί μετά από φλασαρισμα ανανεώνεται το cache και dalvik με τις νέες εφαρμογές ..
"Woe to you, oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath,
Because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the beast
For it is a human number,
Its number is Six hundred and sixty six."
666 The Numper of the Beast
Hell and fire was spawned to be released
Χαχαχαχα , δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά ευκαιρία να τ'ακουσουμε κιόλας ...
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Τελεια!
Με την πρωτη ευκαιρια το κανω με clean install, όπως είπαμε
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Πως μπορώ να αλλάξω την default γραμματοσειρά συστήματος. Μπορώ να το κάνω αλλάζοντας κάποια fonts στον φάκελο /system/fonts ή στην miui γίνεται με διαφορετικό τρόπο?
-
Ο/H kandilak έγραψε:
Πως μπορώ να αλλάξω την default γραμματοσειρά συστήματος. Μπορώ να το κάνω αλλάζοντας κάποια fonts στον φάκελο /system/fonts ή στην miui γίνεται με διαφορετικό τρόπο?
Μπορείς ν'αλλαξεις το φάκελο system/fonts/ ολόκληρο , αλλά δεν είναι όλα αυτά που θέλουν αλλαγή , στην πραγματικότητα 2-3 fonts αλλαζεις η μετονομαζεις άλλο font σε αυτό που πρέπει ...
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει ψάξιμο , έχω παίξει λίγο με τα fonts αλλά όσο μπορώ θα σε βοηθήσω ...
Μέσα στο MiuiSystemUi.apk , θα το ανοίξεις με 7zip και θα δεις ένα φάκελο /assets/fonts/ clockopia κ.λ.π. , εκεί μέσα θα αλλαξεις τα fonts του ρολογιού , τώρα δε θυμάμαι ακριβώς ποια fonts αλλάζει ( στο desktop , στο statusbar , στο lockscreen ) , ίσως όλα τα ρολόγια ...
Μετά πρέπει να ψαξω λίγο αν υπάρχει φάκελος fonts σε άλλη εφαρμογή εκτός του MiuiSystemUi , θα το δω ..
Μετά πάμε στο φάκελο fonts , εκεί μέσα υπάρχουν πάλι κάποια clockopia fonts που επίσης αλλάζουν κάποια fonts σε ρολόι , γι'αυτο σου είπα δε ξέρω ακριβώς ποια ρολογια αλλάζουν , θέλει δοκιμές ..
Έχει επίσης και AndroidClock , που κι εδώ δε θυμάμαι πιο ρολόι αλλάζει ..
Τώρα πάμε στα system fonts , εδώ τώρα θα δεις αν ανοίξεις root explorer ότι τα Droidsans-Bold και Droidsans έχουν symlink στα Roboto-Bold και Roboto-regular ..
Εδώ λοιπόν είναι το παιχνίδι , θέλει δοκιμές να δούμε ποια αλλάζουν και που , θα πρέπει για αρχή να δοκιμασουμε ν'αλλαξουμε τα Roboto-Bold και Roboto-regular γιατί σ'αυτα φαίνεται ότι γίνεται το symlink και αυτά είναι τα fonts που πρέπει ν'αλλαχτουν ..
Παίρνεις λοιπόν τα fonts ( ttf αρχείο ) , που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τα μετονομαζεις σε Roboto-Bold και Roboto-regular και κανείς αντικατάσταση με τα άλλα , δίνεις permissions ( rw-r--r-- ) και reboot , και βλέπεις τι άλλαξε ...
Ίσως πάλι χρειαστεί να δοκιμασεις και τα Droidsans-Bold και Droidsans ν'αλλαξεις ..
Επίσης έχει fonts σε φακέλους η σε αρχεία στο φάκελο system/media/theme/ ... και εκεί θα συναντήσουμε fonts που επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς αλλάζουν , θέλει δοκιμές πολλές όπως καταλαβαίνεις .
Αν θυμάμαι καλά στο updater.script έχει αυτό το symlink στα fonts , μπορούμε να κάνουμε symlink σε άλλο font αντί του Roboto και να γίνει με την εγκατάσταση του ρομ και αλλαγή των fonts , δεν το'χω δοκιμάσει αλλά είναι λογικό να γίνει ..
Anyway , για τα fonts μπορούμε να συζητάμε , να ψάχνουμε και να δοκιμαζουμε για ώρες , θέλει υπομονή και αρκετά reboot μέχρι ν'αρχισεις να καταλήξεις κάπου ..
Αν έχεις όρεξη ξεκινα και τα λέμε , θα το ψαξω κι εγώ λίγο παραπάνω , να ξαναθυμηθω λίγο , έχω παρά πολύ καιρό να παίξω με τα fonts
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0