Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 112.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Stelios85: “έβαλα sd για 1η φορά και το TWRP δεν την βλέπει. ” Αυτο δεν ειναι κατ' ανάγκη κακο. Μπορει απλά να θέλει format ή να πας στο TWRP και να την κάνεις mount .. ” Δεν την βλέπει για να κάνω mount. Από otg την βλέπει.

• Παράθεση από iakoboss7: “μετα η σειρα φλασαρισματος ειναι cm13firmware.zip Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM 13 rom CyanogenMod Downloads gapps The Open GApps Project (arm64 / 6.0 / pico) Supersu [BETA][2016.09.15] SuperSU v2.78 SR1 (αυτο θα το βαλεις μετα, αφου boot-αρει μια φορα η συσκευη) να κανεις και διαμορφοση την καρτα sd στο τελος μεσα απο την cm... ” Προσπαθώ να φλασάρω το cm13firmware.zip και μου βγάζει ότι το αρχείο είναι corrupted.

• Παράθεση από thanos485: “@Stelios85 καλησπέρα το ασφαλέστερο έιναι να πάς σε κάποιο service να σου τη βγάλουν. Αν χαλάσεις το slot της κάρτας θα έχεις πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν πάλι έχεις την κανότητα να ανοίξεις το καπάκι και να πάρεις το ρίσκο σου καν'το. ” Υποστήριξη service στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς. Κατάφερα να το βγάλω βάζοντας ζελατίνα αντί για χαρτί για να είναι λίγο σκληρή. Sim δεν τόλμησα να ξαναβάλω για να δω αν είναι όλα ΟΚ όμως έβαλα sd για 1η φορά και το TWRP δεν την…

• Παράθεση από Bodai: “@Stelios85 δοκιμασες αν μπαινει κατι κατω απο το tray? Χσρτι πχ , να ανασηκωσει λιγο την sim και να βγει το tray? ” Δεν ξέρω με τι τρόπο ακριβώς έχει κολλήσει και πως το χαρτί θα βοηθήσει, χειρότερα μου φαίνεται πως θα είναι καθώς θα έχει λιγότερο χώρο να κινηθεί.

• Παράθεση από lallasgr: “Και γω αυτό θα έκανα που προτείνει ο @iAmLiakos. Είναι το πιο ασφαλές στην φάση που είσαι!! Πάντως το νορμάλ βρε παιδιά δεν είναι να κόβει ο καθένας μόνος του την sim και να το θεωρεί και φυσιολογικό σαν κίνηση!! Άνοιξέ το προσεκτικά και πιστεύω όλα θα πάνε καλά! Κάντο σε στιγμή ηρεμίας όμως, μην είσαι στην τσίτα και κάνεις χειρότερη ζημιά! Κρίμα θα ναι! ” Μα τι ακριβώς να κάνω? Αφού για να βγει το καπάκι πρέπει να έχει βγει το slot. Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από S…

• Αντιμετωπίσω τρομερό πρόβλημα με το κινητό.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Αυτό είναι το τεράστιο ρίσκο όταν κόβουμε την sim αντί να την αντικαταστήσουμε με νέα. Το κακό είναι τώρα οτι ακόμα και εαν προσπαθήσεις να ζορίσεις το tray για να βγεί, μπορεί να κάνεις ζημιά στα pins των καρτών με αποτέλεσμα να μη σου δουλεύει η sim μετά ότι και να κάνεις. Ίσως εαν το ανοίξεις προσεκτικά απο πίσω δηλαδή έτσι : Xiaomi Redmi Note 3 Teardown | MyFixGuide.com , να καταφέρεις να το ξεκολλήσεις χωρίς να γίνει ζημιά. Έχω ξεκουμπώσει το καπάκι γύρω γύρω αλλά γ…

• Είμαι αρκετά εκνευρισμένος. Δύο μήνες μετά την αγορά και το υπέροχο-άχρηστο kate παραμένει στο ντουλάπι. Αυτή την φορά έχει κολλήσει η υποδοχή των sim και δεν βγαίνει με τίποτα. Έιχα βάλει μόνο μια sim η οποία ήταν όχι τέλεια κομμένη αλλά είχε μπει κανονικά. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα για να βάλω άλλη sim και πραγματικά σκέφτομαι να το πετάξω από το παράθυρο. Έχετε καμιά ιδέα για το πως να κάνω την υποδοχή να βγει?

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από jefm: “Ευχαριστώ, διάβασα σε ενα μήνυμα ότι είχε η cm 12.1 dual space και για αυτό ρώτησα, να πω την αλήθεια πριν το δω σε miui δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο παρόλο που γενικά ασχολούμαι. Τωρα μένει το θεματάκι με τις sim , ελπίζω να κάνεις λάθος και να υπάρχει, για μένα είναι κατι δεδομένο στα δίκαρτα, δεν έχω δεί ούτε ένα να μην το έχει σαν στάνταρ χαρακτηριστικόΗ επιστροφή εκτός από το backup με twrp, υποθέτω ότι θΑ γίνεται και με φλασάρισμα σε EDL ε; …

• Χρήσιμες οι ερωτήσεις. Επίσης αν δεν μας αρέσει τελικά η cm η επιστροφή είναι εφικτή?

• Παράθεση από geoanto555: “6 μήνες/1 ωρα max δουλειά... ” Εξαρτάται τι κάνεις. Εμένα που παίρνει βδομάδα. Ειδικά τώρα με το καμάρι μας, το χω πάνω από μήνα και ακόμα περιμένει στο ντουλάπι. Την μια δεν ξεκλειδώνει, μετά δεν δουλεύει το titanium και πρέπει να περνάω cm, μετά να περιμένεις για θήκες, γμστ υπόθεση. Τώρα αν έχεις στο τηλ σου 5-10 εφαρμογές, ναι δεν είναι τίποτα. Εγώ μόνο το xposed να στήσω θα φάω μισή μέρα.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ πάντως αλλάζω κάθε 6 μήνες. Έχουμε τηλέφωνα με υψηλή μεταπωλητική αξία. Στο εξάμηνο, εδώ Ελλάδα, τα πουλάς όσο τα πήρες από Κινεζομάγαζο και λίγο ψηλότερα, οπότε προχωράς στο επόμενο μοντέλο σχεδόν χωρίς επιπλέον κόστος. ” Ναι αλλά είναι ταλαιπωρία να στήνεις ένα τηλέφωνο κάθε 6 μήνες. Εγώ προτιμώ ανά 1,5-2 χρόνια με μεταπώληση στην μισή τιμή.

• Και πολλά λες 3 χρόνια.

• Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει τώρα είναι αν είναι επικίνδυνο να πάω σε cm με μη σίγουρα εξασφαλισμένο IMEI Backup ή όχι.

• Παράθεση από geoanto555: “To καλύτερο είναι να μην το φορτίζεις για πολύ ώρα... ” Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.

• Παράθεση από iakoboss7: “μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω (μιας και το εχω κανει), αλλα πηγαν ολα καλα σε μενα... ισως δεν εχουν περαστει οι drivers καλα? το αρχειο που μου εβγαλε σε kate ειναι 1.025.865 bytes ” Εμένα είναι 1.099.251 bytes αλλά απ ότι κατάλαβα σε όλους βγαίνει διαφορετικό. Οι drivers δείχνουν να δουλεύουν, δεν ξέρω τι να τους κάνω.

• Παράθεση από z104: “Παιδιά λήξη συναγερμού. Το κινητό άνοιξε και δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ. Η κοινότητα τα σπάει! ” Ωραία αλλά εγώ δεν κατάλαβα πως προκλήθηκε το bootloop. Γενικά έχεις κάνει κάτι στο κινητό ή το έπαθε αναίτια και στα καλά καθούμενα?

• Έχω πρόβλημα στο ΙΜΕΙ backup. Η διαδικασία σταματάει στο 99% όσο κι αν περιμένω. Δημιουργείται αρχείο 1074kb. Δοκίμασα αλλαγή port αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αν το αρχείο είναι οκ ή αν είναι ημιτελές.

• Παράθεση από efkolo: “Λοιπόν @panastros @banned79 @kounkoun Αθήνα @ditheo @Chaos @Stelios85 Θεσσαλονίκη και ένας Κέρκυρα Στείλτε μου από μία διεύθυνση να σας τα στείλω ” Μόλις σου έστειλα δ/νση για Θεσσαλονίκη.

• Παράθεση από ditheo: “Για την πρώτη παραγγελία τις θήκες της Θεσσαλονίκης μπορώ να τις αναλάβω εγώ! ( αν και νομίζω πως είμαι μόνο εγώ, στην πρώτη) Γιάννη σου έχω στείλει με pm την διεύθυνση μου και τα στοιχεία μου. ” Είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη και πρόθυμος να παραλάβω αν δεν έχεις χρόνο.