Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
παιδια ναι εχετε δικαιο αλλα εμενα μου φαινονται λιγο κινεζικα ολα αυτα προσπαθησα για το unlock δεν εβγαλα ακρη ουτε εκει , για να μην σας ζαλησω και εσας , υπαρχει περιπτωση (επειδη βλεπω πολλοί ειστε απο ευοσμο οπως και εγω , υπαρχει περιπτωση να το δωσο σε καποιον να μου το κανει ?? (επι πληρωμη εννοειτε) η αλλιως πειτε μου καποια αλλη ληση μονη μου (ρωτησα επισης και το ξα μου δυσκολα λεει και αυτος ) αρα το πηγενω σε τεχνικο εξω , θα πρωτημουσα καποιον απο εσας ομως που πραγματικα βλεπω κα…
-
Παιδια σορυ αλλα ειναι απιστευτο να κανω ολα αυτα , μπορει για σας ειναι ευκολα αλλα εμενα μου φενοντια κινεζικα , δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλως να διορθωσο το προβλημα μου ? Εστω και αγγλικα να ειναι το τηλ μου δεν με πειραζει δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω ολα αυτα
-
εγινε ευχαριστω , τωρα τι κανω ? help me , ευχαριστω
-
αποσα καταλαβα αφου ειναι ξεκλειδωτο το κινητο (ετσι οπως μου ηρθε δηλαδη δεν το πειραξα) επομενο βημα ειναι Πέρασμα ελληνικής rom ?? ι καποιας global ; (θελω να κανει ενημερωσεις , δεν με πειραζει να εχει αγγλικο μενου ) κινεζηκα να μην εχει :p
-
καλησπερα παιδια , με εβγαλε αυτο εδω τωρα τι κανω ?
-
ευχαριστω για την απαντηση και σορυ για καποια λαθη μου αλλα ειμαι ασχετη με το αντεικειμενο προσπαθω να λησω αυτο το θεμα εδω Redmi 3/Pro - Προβλήματα με unofficial rom και πραγματικα εχω 4 ωρες που ασχολουμε με αυτο και δεν βγαζω ακρη ,
-
τΕΛΙΚΑ ειχα ΜΤΚ μαλλον και μου εβγαλε αυτο εδω . ειναι ξεκλειδωτο η κλειδωμενο ? (βασικα τι ειναι καλο να ειναι ) ?
-
καλησπερα παω να το κανω και με βγαζει αυτο εδω γτ ?
-
καταρχας σε ευχαριστω πολυ πατριωτη (απο ευοσμο και εγω ) οντως κινεζικα ολα ρε εσυ υπαρχει καποιος τροπος να εποικινωνησω μαζι σου (π.χ φεισμπουκ ) ; θα προσπαθησω αλλα σιγουρα καπου θα κανω λαθος ευχαριστω
-
Καλησπερα σας παιδια , εχω το κινητο xiaomi redmi 3 εδω και κανα 5μηνο , ολα ηταν κομπλε δεν το ειχα πειραξει τιποτα ποτε ξαφνικα δεν μπαινει play store , ουτε youtube καποιες φορες ουτε ηδοποιησεις μου ερχονται απο μεσενγερ κτλπ γενικως τα εχει φτυσει και δεν ξερω τι φταιει με συγχωρειτε αλλα ειμαι λιγο ασχετη με τα κινητα , θα σας στειλω λιγο φωτος που εβγαλα που με βγαζει προβλημα αλλα και τα στοιχεια του κινητου , σας ευχαριστω εκ τον προτέρων