Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Να κάνω μία ερώτηση και εγώ πιο πολύ σαν απορια..εφόσον με το Mi PC Suite (κινεζικο ή αγγλικο) χρειάζεται απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής αλλά έχει παρατηρηθεί και πρόβλημα με 32bit windows γιατί δεν προτείνετε σαν πρώτη λύση το φλασαρισμα fastboot μέσω adb μιας και αυτό δουλεύει σε όλα τα συστήματα;
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Laknis: “Παράθεση από Bodai: “Me stock δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπα. Εναλλακτικά μπαίνεις σε fastboot mode, ανοιγεις ενα cmd window σαν διαχειριστής και αν η εντολή fastboot devices σου δώσει τον σειριακό της συσκευής και δίπλα την ένδειξη fastboot , γραφεις fastboot erase cache και μετα fastboot reboot.H συσκευή θα κάνει reboot, θα δεις μια ακομα φορά την μπάρα και μετά θα ανοίξει κανονικά.. ” ” C:\adb>fastboot erase cache ******** Did you mean to fastboot format this pa…
-
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Laknis: “FAILED (remote: device is locked. Cannot erase) ” Εχεις κλειδωμενο bootloader, οπότε αυτο ειναι προβλημα. Πρεπει να ξεκλειδωσεις για να προχωρησεις.. ” Δεν θα χρειαστει να εχω ανοιχτο το τηλεφωνο για να τον ξεκλειδωσω?
-
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Laknis: “Στοκ recovery ειμαι. Δεν εχω προλαβει να πειραξω τιποτα. 2 φορες το εχω φορτισει ολες κ ολες ” Me stock δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπα. Εναλλακτικά μπαίνεις σε fastboot mode, ανοιγεις ενα cmd window σαν διαχειριστής και αν η εντολή fastboot devices σου δώσει τον σειριακό της συσκευής και δίπλα την ένδειξη fastboot , γραφεις fastboot erase cache και μετα fastboot reboot.H συσκευή θα κάνει reboot, θα δεις μια ακομα φορά την μπάρα και μετά θα ανοί…
-
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Laknis η μπάρα (ή οι τελείες) απο κάτω δείχνουν επαναδημιουργία της Dalvik/ART & της Cache που προκαλείται μετά απο φλασαρίσματα. Αν και στην περίπτωση σου, μπορεί να δείχνει corrupted Dalvik/ART Cache!! Ποιό receovery έχεις? Αν έχεις TWRP, μπες στο TWRP και κάνε Wipe μόνο Dalvik/ART Cache & Cache (τίποτα άλλο) ” Στοκ recovery ειμαι. Δεν εχω προλαβει να πειραξω τιποτα. 2 φορες το εχω φορτισει ολες κ ολες
-
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαOχι. Απλα το εκανα μια επανεκκινηση.
-
Laknis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα φωτα σας παιδια!! Μπουτλουπ και σε εμενα. Redmi 4 pro 4 ημερων και αφου εκανα μια επανεκκινηση δεν ανοιξε ποτε. Γεμιζει την μπαρα κατω απο το ανδροιδ λογκο και μετα παλι απο την αρχη στις τελιτσες. Φοραει την 8.1.2.0(ΜΒΕMIDI). Να σημειωσω οτι δεν προσπαθησα να κανω τιποτα. Απλως μια επανεκκινηση και εχω αυτο. Μπουταρει σε fastboot και recovery . P.S.: Ειμαι σε ubuntu. EDIT.: Μολις τσεκαρα και εχει κλειδωμενο bootloader.
-
Σημερα παρελαβα 2 ολοιδιες συσκευες ρεδμι 4 προ. Μια για εμενα και μια για δωρο. Εχω παθει πλακα απο την μπαταρια του πρεπει να ομολογησω. Ειχα συνηθισει στο G4 βλεπετε που ειχα σαν daily driver. Παραγγελια απο gizchina. Αψεγαδιαστοι σε ολα που τους χρειαστηκα. Μια απορια μονο. Φοραει την 8.1.2.0(ΜΒΕMIDI) οποτε και θελω να μαθω αν ειναι επισημη.
-
Παράθεση από venioni: “@Laknis λοιπον,ακου αν δεν το εχεις κανει ακομα.το δοκιμασα μολις τωρα στο δικο μου redmi note 3 pro και δουλευει μια χαρα, το θεμα ειναι να κανεις σωστα τα βηματα δεν χρειαζεται να κοψεις καλωδιο 1)ανοιξε cmd adminstrator και δωσε τις εντολες: 1a)bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS 1b)bcdedit -set TESTSIGNING ON 1c)επανεκκινηση το pc τωρα κανε ολα τα βηματα απο το λινκ που σου εδωσα Απενεργοποιηση του test mode στο pc 2a)bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE…
-
Παράθεση από venioni: “@Laknis Λοιπον, αν μπαίνει σε fastboot mode ακομα το τηλ κατεβασε το λινκ που θα σου δώσω για να φλασαρεις σε edl mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολούθησα τα βήματα που έχεις στις οδηγίες αλλά όταν παίρνω μήνυμα your device rebooted to edl succesfully απλά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή.
-
Παράθεση από takisfrag: “Mε κλειδωμένο τον bootloader δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ,απλά σημαίνει ότι δεν έχεις fastboot mode , οπότε ότι κανείς μόνο σε edl mode ή δες και διάβασε για το κινέζικο mi pc suite Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασα όλες τις επιλογές για να μπω σε edl mode και δεν παίρνω κάτι καλύτερο.Μετά από 24 δευτ. ping target failed. Στο κινέζικο Mi Pc Suite ακολουθώντας τις οδηγίες από xiaomi-miui.gr/community/index…CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/ φτά…
-
Λοιπόν έκανα όλα τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό που πόσταρε ο @takisfrag και ενώ όλα πάνε ρολόι μέχρι να πατήσω flash μετά παίρνω error με περιγραφή ping target failed. Δοκίμασα και την μέθοδο που μπαίνω από fastboot σε download αλλά συνεχίζει το ίδιο. Επίσης δοκίμασα και με την παλιότερη έκδοση του MiFlash αλλά δεν αλλάζει κάτι. Παρακαλώ, τα φώτα σας.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Laknis Καλωσηρθες φιλε μου. Κατα 99% εχεις unofficial rom γιαυτο δε σου περναει την rom απο τον updater. Δωσε μας ενα screenshot απο το about phone να το σιγουρεψουμε. Επισης τσέκαρε τον bootloader να δούμε εάν ειναι ξεκλειδωτος. Μαλλον θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο αντικαταστασης unofficial rom με official για τη συσκευή σου. Τσεκαρε τους οδηγους της υπογραφής μου και θα τα βρεις ολα συγκεντρωμενα. Καλωσηρθες και καλα Χριστούγεννα!! ” Παράθεση από takisfrag: “Kαλ…