Στοκ recovery ειμαι. Δεν εχω προλαβει να πειραξω τιποτα. 2 φορες το εχω φορτισει ολες κ ολεςΟ/H Bodai έγραψε:
@Laknis η μπάρα (ή οι τελείες) απο κάτω δείχνουν επαναδημιουργία της Dalvik/ART & της Cache που προκαλείται μετά απο φλασαρίσματα. Αν και στην περίπτωση σου, μπορεί να δείχνει corrupted Dalvik/ART Cache!! Ποιό receovery έχεις? Αν έχεις TWRP, μπες στο TWRP και κάνε Wipe μόνο Dalvik/ART Cache & Cache (τίποτα άλλο)
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
-
-
Ο/H Laknis έγραψε:
Στοκ recovery ειμαι. Δεν εχω προλαβει να πειραξω τιποτα. 2 φορες το εχω φορτισει ολες κ ολες
H συσκευή θα κάνει reboot, θα δεις μια ακομα φορά την μπάρα και μετά θα ανοίξει κανονικά.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Laknis έγραψε:
Στοκ recovery ειμαι. Δεν εχω προλαβει να πειραξω τιποτα. 2 φορες το εχω φορτισει ολες κ ολες
C:\adb>fastboot erase cache
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
FAILED (remote: device is locked. Cannot erase)
finished. total time: 0.031s -
Ο/H Laknis έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Laknis έγραψε:
-
-
-
επίσης την συσκευή μου την εμφανίζει android phone/xiaomi composite MDB interface
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Καλησπέρα παιδιά!
Σήμερα παρέλαβα ένα Redmi 4 PRo για ένα φίλο και μόλις το άνοιξα έκανε update στην 8.1.3.0!
Θέλω να του περάσω την Global Stable για έχει Ελληνικά ακολουθώντας τον οδηγό της πρώτης σελίδας!
Αλλά μόλις πατάω Volume Up and Power button μου βάζει τις επιλογές αλλά πατώντας το download εμφανίζει το Mi logo και μετά από λίγο το android στο κάτω μέρος και ανοίγει κανονικά! Απ'ότι θυμάμαι στο Redmi 3 Pro η οθόνη παραμένει μαύρη μόλις πατούσα το download.
Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου ή κάνω κάτι λάθος εγώ. -
Ο/H Nickleon έγραψε:
Αλλά μόλις πατάω Volume Up and Power button μου βάζει τις επιλογές αλλά πατώντας το download εμφανίζει το Mi logo και μετά από λίγο το android στο κάτω μέρος και ανοίγει κανονικά! Απ'ότι θυμάμαι στο Redmi 3 Pro η οθόνη παραμένει μαύρη μόλις πατούσα το download.
Γιατί δεν ξεκλειδώνεις bootloader και να την περάσεις σε fastboot mode;You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Nickleon έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Σήμερα παρέλαβα ένα Redmi 4 PRo για ένα φίλο και μόλις το άνοιξα έκανε update στην 8.1.3.0!
Θέλω να του περάσω την Global Stable για έχει Ελληνικά ακολουθώντας τον οδηγό της πρώτης σελίδας!
Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου ή κάνω κάτι λάθος εγώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα