Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Καλησπερα παιδια εχω mi 5s plus προσφατα εκανα αναβαθμηση απο stable 9.5.2.0 σε stable 10.2.1.0 και μου μπαγκαρει το play store κλεινει αποτομα μονο του μου γραφει ολες τις εφαρμογες σε εκκρεμότητα και δεν μπορει να κατεβασει νεες εφαρμογες. Εψαξα λιγο για παρόμοια προβληματα και εκανα κατι clean data και απεγκατασταση ενημερωσεων αλλα παλι τιποτα επισης απο ενα βιντεο στο youtube ειδα οτι εκανε καποιος clean cache και data στο google play services πηγα να το κανω και εγω μπας και στρωσει αλλα δ…
-
Να ρωτήσω εγω κατι. Εχω mi5s plus που ειναι στην λιστα με τις συσκευές του κανω εγκατάσταση κανονικα με βαζει στο lobby του παιχνιδιου και μολις πατησω για game με ξαναπεταει στο lobby και μου γραφει μια οτι η συσκευή ειναι root και την αλλη οτι εχω το USB debag ενεργοποιημενο. Το πρωτο το κοιταξα με το root check και μου γραφει unroot και το δευτερο το εζω κλεισει ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει? Ειναι πιθανον να με αφηνει να το τρεξω μονο με official rom γιατι εχω εγκαταστησει την 9.5.2.0 st…
-
boot loop mi5s plus [SOLVED]
Μήνυμαευχαριστω πολυ ολους.....
-
ΜήνυμαΛοιπον μετα απο ωρα βρηκα το προβλημα. Αποφάσισα να βγαλω το κάλυμμα πισω και να αποσυνδεσω την μπαταρια χωρις επιτυχία. Μετα απο λιγο αποσυνδεσα και το volume up -down - power rocker και το προβλημα λύθηκε το κινητό bootαρε κανονικα χωρις προβλημα μολις το ξανα συνδεσω κανει το ιδιο. Τωρα το θεμα ειναι να βρω flex cable rocer καινουργιο, να απευθυνθω στη xiaomi στην Ελλάδα η να ψαξω κινα μεριά?
-
Μήνυμαδεν το εχω δοκιμασειυπαρχει οδηγοςγι αυτο? ξερεις?
-
Μήνυμαναι δεν μενει. με το που ακουγεται ο ηχος που συνδεσης κλεινει το κινητο και ξανα κανει boot loop. το αφησα ολη νυχτα και ανοιγοκλεινε σημερα το βρηκα χωρις μπαταρια το εβαλα να φορτισει λιγο και ξανα αρχησε τα ιδια. δεν ξερω τι αλλο να του κανω διαβασα ενα λινκ στο xiaomi.eu Mi5s Plus - Boot Loop Without Reason | Xiaomi European Community το ειδα σε αρκετα τηλεφωνα mi5s plus αυτο το θεμα αλλα καμια λυση τελικα....
-
Μήνυματο προσπαθησα αυτο αλλα δεν γινεται τιποτα μολις βγαλει τον λαγο στην οθονη σβηνει αμεσως και ξανα κανει boot loop δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης. δεν ξερω τι να κανω αλλο.... ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος εδω και 1 χρονο που εχω το κινητο me official τροπο και εχω περασει αρκετες stable ολο αυτον το καιρο. δεν ξερω τι επαθε ξαφνικα. να το αφησω να ανηγοκλεινει μεχρι να τελειωσει η μπαταρια μπας και ξεκολησει???
-
Μήνυμαεπισης δεν κλεινει με το power off το κινητο ειναι κολλημενο στο boot loop
-
Μήνυμαναι αλλα δεν ξεκολλαει απο το loop δεν μπαινει στο recovery mono sto fastboot δειχνει για λιγα δευτερολεπτα και μετα παλι boot loop. να δοκιμασω να βγαλω την μπαταρια του η θα γινει πατατα?
-
Μήνυμακαλησπερα και χρονια πολλα. εχω ενα θεμα με το mi5splus μου. ειχα stable rom 9.5.2.0 του flashαρα μια καινουργια την 10.1.3.0 αλλα δεν μου αρεσε και εκανα format data ξανα περασα την παλια και εκανα restore απο το twrp το backup που ειχα παρει πριν ξεκινησω την διαδηκασια και ολα καλα δουλευε κανονικα το κινητο για κανα 3ωρο οσπου αρχισε και εκανε κατι τρελα αναβε ο φακος μονος του εκλεινε και σε καποια φαση κλινει τελειωσ το κινητο μου βγαζει το logo mi που βγαζει στην αρχη και απο τοτε ανοιγοκ…
-
μεχρι τωρα ολα καλα ανοιξε δεχεται κωδικουσ και δακτυλικο εχει τα data των εφαρμογων. τωρα θα παρω ενα τοπικο αντιγραφο ασφαλειας που τα εχω ολα και μετα θα ξαναπερασω την καινουργια developer απλα απο οτι φανταζομαι θα πρεπει να κανω παλι wipe στα Dalvik Cache, Cache και Data και μετα την νεα ρομ... ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια keep walking.