format data/back up twrp and restore
-
-
Δεν μπορείς να επαναφέρεις επιλεκτικά τα δεδομένα των εφαρμογών από το twrp backup, αν αυτό είναι που ρωτάς. Το restore από twrp επαναφέρει ολόκληρα τα partitions.
Όσον αφορά τη μετάβαση σε νέα ROΜ, αν πρόκειται να πας από Stable σε Developer (ή και το αντίστροφο) αρκεί ένα factory reset ή wipe στα Dalvik Cache, Cache και Data.
Μετά όμως θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή. -
οχι επιλεκτικα ολα τα αρχεια της πρωηγουμενης rom θελω αλλα ρωταω αν θα εχουν και τα δεδομενα οι εφαρμογες μεσα που ειχα πριν και γενικα ολα μου τα αρχεια επειδη με το να απο απο stable se dev μου εβγαζε ενα σφαλα και εκανα format data.
τωρα εχω dev rom αλλα μου λοιπουν πολλα αρχεια δεν τα ανεκτησα ολα απο το mi cloud και λεω να γυρισω στην stable που ειχα πριν μεσω twrp back up που ειχα παρει και τα ειχα ολα μεσα? -
-
δεν με πειραζει θελω να παρω ενα back up μεσω τοπικων αντιγραφων και μετα θα ξανα βαλω την νεα ρομ. οποτε κανω wipe στα Dalvik Cache, Cache και Data και μετα restore απο το twrp και ειμαι κομπλε
-
Μπορείς να κάνεις restore απευθείας και χωρίς wipes
-
αααα οκ ευχαριστω πολυ... θα ενημερωσω για το αποτελεσμα η αν κολλησω καπου ελπιζω να τα καταφερω.
-
Δεν είναι τίποτα. Μπαίνεις στο twrp, βρίσκεις το Backup και το επαναφέρεις.
-
δεν μου αναγνωριζει το internal storage στο twrp μου βγαζει ο mb
-
ok το διορθωσα εκανα αναβαθμιση στο twrp στην τελεθταια εκδοση και το βλεπει το internal storage.
-
εκανα restore αλλα μετα που κανω reboot μου βγαζει αυτο....
τι δεν κανω σωστα? -
Μάλλον θα πρέπει να περάσεις τη ROM που είχες πριν και μετά να κάνεις επαναφορά. Συμβαίνει καμία φορά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0