Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 214.

• Το root θα χρειαστεί για gcam ή μπορω και χωρίς root?

• Αρα αρχικά κανω εγκατάσταση twrp?

• Καλησπέρα παιδιά.Έκανα unlock.Τώρα πως περνάω την xtrv stable miu11?

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά!! Σκέφτομαι να περάσω την καινούργια xtrv miui11. Αρχικά για να μπορέσω να την περάσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Επίσης αν την περάσω θα μπορώ να βάλω gcam ή πάλι θα χρειαστεί root? Και κάτι τελευταίο αν πχ έχω την xtrv όταν θα βγαίνει καινούργια xtrv θα μπορώ να την παίρνω ota ή θα πρέπει κάθε φορά να φλασαρω? Υ.Γ Σορρυ για τις χαζές ερωτήσεις απλά με το note 5 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με roms κλπ. Το τελευταίο η…

• Καλησπέρα παιδιά!! Σκέφτομαι να περάσω την καινούργια xtrv miui11. Αρχικά για να μπορέσω να την περάσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Επίσης αν την περάσω θα μπορώ να βάλω gcam ή πάλι θα χρειαστεί root? Και κάτι τελευταίο αν πχ έχω την xtrv όταν θα βγαίνει καινούργια xtrv θα μπορώ να την παίρνω ota ή θα πρέπει κάθε φορά να φλασαρω? Υ.Γ Σορρυ για τις χαζές ερωτήσεις απλά με το note 5 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με roms κλπ. Το τελευταίο ηταν το note 2 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Μια χαρά ΟΤΑ θα έχεις.” Σίγουρα ? Δεν θα έχω θέμα? Εγώ σε όσα κινητά είχα παλιότερα και τα είχα root δεν ερχόταν τα updates. Μήπως απλά θα χάνεται το root κάθε φορά? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω gcam στο note 5 χωρίς να χρειαστεί να κανω root? Το λέω επειδή δεν θέλω να χασω τα ota updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Τι σχέση έχει το ων root με τα Ota updates; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν κάνω root μετά δεν παίρνω ota updates. Σωστά? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω gcam στο note 5 χωρίς να χρειαστεί να κανω root? Το λέω επειδή δεν θέλω να χασω τα ota updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Μόλις μου ήρθε update η 1.0.6.24 official. Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι πρόσθεσαν το auto screen off. Ελληνικά πάντως δεν υποστηρίζει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Το λινκ για κάποιο λόγο δεν ανοίγει. Ενεργοποιήθηκε και για την Chinese version? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από hakallim: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από fatsas7: “Η καινούργια έκδοση τι έχει καινούργιο; ” Θα μπορούσες να μπεις στο link για να διαβάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το έβαλα sent from Mi9T pro ” Εγώ είμαι πάντως στην 1.06...ακόμα δεν μου έχει βγάλει αναβάθμιση. Εσύ την έκανες; Παράθεση από teobitoulas: “Και εγώ με official δεν ήρθε κάτι. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά πλέον στο mifit δεν υπάρχει η επιλογή check for updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Σε δύ…

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Και εγώ με official δεν ήρθε κάτι. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά πλέον στο mifit δεν υπάρχει η επιλογή check for updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teobitoulas: “Αυτό θα ισχύει και για το κινέζικο σωστά? ” ΟΧΙ !!! Στο κινέζικο mi fit δεν υπάρχουν καθόλου τα Ελληνικά ως γλώσσα, και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αναγκαία η ειδική Mi Fit εφαρμογή και τα αρχεία Res με το ελληνικό μενού.” Αα εντάξει. Αρα θα το κάνω από τώρα ελληνικό. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teobitoulas: “Δηλαδή τι διαφορά θα υπάρχει τότε; ” Δεν θα χρειάζεται ειδικά Mi Fit και να κάνεις Flash ειδικά resources για να έχεις ελληνικά, συν το γεγονός πως θα έχει αυτόματα ΟΤΑ χωρίς να παιδεύεσαι με τις αναβαθμίσεις. :D” Αυτό θα ισχύει και για το κινέζικο σωστά? Αν είναι να περιμένουμε τότε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από teobitoulas: “Λοιπόν λέω μεσα στις επόμενες μέρες να κάτσω να κανω το band στα ελληνικά. Εκατσα λίγο και έψαξα και έχω τις εξής απορίες. Εχω την V1.0.6.16. Φαντάζομαι θα έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά:) Αν το κάνω θα μπορώ μετά να συνδεθώ με το ίδιο Google account στο mifit χωρίς να χάσω τα δεδομένα απο τον προηγούμενο καιρό; Επίσης αν το κάνω μετά απο κάθε update θα πρέπει όλη η διαδικασία απο την αρχή; Και τέλος αν ποτέ θελήσω να το ξανακάνω όπως ήταν αρχικ…

• RE:

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από teobitoulas: “Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως θα καταλάβω αν έχω την έκδοση nfc; Τι παραπάνω έχει απο την απλή κινέζικη; ” Σε σχέση με την απλή κινέζικη, έχει δυνατότητες ...NFC! Επιπλέον υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Xiao AI, αλλά μόνο στα κινέζικα. Δες εδώ κάποιες διαφορές στις προδιαγραφές από τη διαφήμιση: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64549/ Ένας πανεύκολος τρόπος να την ξεχωρίσεις από την απλή, εκτός από το πρόσθετο μενού για κάρτες NFC, εί…

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως θα καταλάβω αν έχω την έκδοση nfc; Τι παραπάνω έχει απο την απλή κινέζικη; Λοιπόν λέω μεσα στις επόμενες μέρες να κάτσω να κανω το band στα ελληνικά. Εκατσα λίγο και έψαξα και έχω τις εξής απορίες. Εχω την V1.0.6.16. Φαντάζομαι θα έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά:) Αν το κάνω θα μπορώ μετά να συνδεθώ με το ίδιο Google account στο mifit χωρίς να χάσω τα δεδομένα απο τον προηγούμενο καιρό; Επίσης αν το κάνω μετά απο κάθε update θα πρέπει όλη η διαδικασία …

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Απο ότι θυμάμαι κάποιος σε ενα άλλο ποστ που ειχα κάνει μου είχε πει ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει καθώς έχει πάρει και τις υπόλοιπες. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Με το που κανεις update το mifit βγάζει και update για το band. Επίσης τα ελληνικά παίζει να τα πάρει η κινεζικη version? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Mi Band 4

teobitoulas - - Mi Band

Μήνυμα

Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ !! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk