Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 168.
-
root redmi note 3
Μήνυμαμπηκε τι κανω εχει επιλογη reboot- wipe data-connect with miaassistant
-
root redmi note 3
Μήνυμαok θα το επειχηρησω =============== Φεβ 11th 2018, 12:23pm =============== αυτο που σου ειπα μπηκε η twrp.......αλλα εχω προβλημα με το κουμπι του ηχου + .....υπαρχει εναλακτικη????
-
root redmi note 3
Μήνυμαναι ανοιξε οχι στην recovery λογω το οτι εχει θεμα το volume up+
-
root redmi note 3
Μήνυμαολα πηγαν καλα εκτος απο το volume+ που μαλλον δεν δουλευει γιατι ανοιξε με πατημενο σε κανονικη οθονη..............κριμα
-
root redmi note 3
Μήνυμαοκ
-
root redmi note 3
Μήνυματο καταφερα......
-
root redmi note 3
Μήνυμαπως ανοιγω cmd μεσα απο τον φακελο adb????????
-
root redmi note 3
Μήνυμαεχω περασμενη μεσα στο τηλεφωνο σε ζιπ αυτην την rom......xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_arΩma_8.1.18.....απλα αν γινεται να ειναι και root ακομα καλυτερα
-
root redmi note 3
Μήνυμαχααχααχα οκ ναι ετσι ειναι.. οκ ας το παμε βημα βημα και ο θεος βοηθος.................σε ευχαριστω εκ των προτερων
-
root redmi note 3
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ROM ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ =============== Φεβ 11th 2018, 10:33am =============== ξεκλειδωτος ειναι
-
root redmi note 3
ΜήνυμαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
-
root redmi note 3
ΜήνυμαΚαλησπερα καποιον οδηγο για να κανω root σε redmi note 3
-
redmi note 3
Μήνυμαεκανα ολη την διαδικασια αλλα κολλσε το τηλεφωνο στο fastboot Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
-
redmi note 3
Μήνυμακλειδωμενη φιλε μου bootloader μαλλον =============== Φεβ 5th 2018, 1:07am =============== μαλλον οχι ξεκλειδωτη ειναι μετα τι κανω
-
redmi note 3
Μήνυμαευχαριστω για ολα αλλα με βγαζει αυτο στο cmd και δεν επανακινει το τηλεφωνο σε fastbootloader
-
redmi note 3
Μήνυμαπως μπορω να περασω την ελληνικη rom με το miflash?????
-
redmi note 3
Μήνυμαειναι ξεκλειδωτο το ειχα κανει παλιοτερα βεβαια ποτε δε καταφερα να περασω την ελληνικη rom
-
redmi note 3
Μήνυματα βρηκα
-
redmi note 3
Μήνυμαδεν μου εμφανιζει το about
-
redmi note 3
Μήνυμαειναι στα αγγλικα η rom βασικα αγγλικα και κινεζικα εχει,που βλεπουμε πληροφοριες