Παράθεση από mula: “Ξέρετε με τι ρομ ερχεται απο banggood? Λογικά φουλ κινέζικη stable . Επίσης υπάρχει οδηγός για flash του twrp ή το κάνω όπως στο 4Χ από το pc? Μόλις διάβασα οτι θαρθει με global stable για να δούμε! ” Note: This phone comes with Official Global ROM + OTA Upgrade. -- from 2017.10.27
Παραγγελιά απο gearbest και αποστολη με Austrian post απο τις 19/6 ειναι κολλημένο σε αυτη την κατασταση: 2017-06-19 15:45 Item ready for international transport; Postcode AT Ειναι κανενας αλλος ετσι;
Παράθεση από lykman: “είναι +5 ώρες τελικά.. απλά δεν είναι ακριβές (αργεί 2-3 λεπτά ... άλλο και τούτο) ” επιβεβαιώνω και εγω οτι ειναι +5.οσο για την ακρίβεια θα το δω σημερα το απογευμα.
Παιδια μια ερωτηση τι διαφορα ωρας πρεπει να βαζω για να δουλευουν οι προγραμματισμενες εργασιες.χρησιμοποιώ το original apk απο το palystore γτ εμεινα χωρις xiaomi και εχω κινητο το οποιο δεν γινεται root.location εχω mainland china Θα δοκιμάσω με +5.με +6 που δοκίμασα τιποτα
Παιδια μια ερωτηση τι διαφορα ωρας πρεπει να βαζω για να δουλευουν οι προγραμματισμενες εργασιες.χρησιμοποιώ το original apk απο το palystore γτ εμεινα χωρις xiaomi και εχω κινητο το οποιο δεν γινεται root.location εχω mainland china.για το smart gateway αναφέρομαι
Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση.δεν ξερω εαν ειναι ασχετο αυτο που θελω να ρωτησω για συγκεκριμένο topic αλλα θελω να με συχωρέσετε γιατι εχω ψαξει αρκετα και δεν μπορω να βρω πληροφοριες.για να μην κουραζω παω στο δια ταυτα :εαν αγορασω το Xiaomi Mi Wi-Fi Nano Router θα μπορεσω να συνδεσω το xiaomi Temperature and Humidity ??η πρεπει να αγορασω το xioami mi home smart gateway οπωσδήποτε? Ευχαριστώ προκαταβολικα